کامبک هیواگلد در کمتر از ۲۴ ساعت

بابا جون تا خرتناق شفافه!!!

اینکه مشخصه نیاز به زنگ نداره، حود ایران بروکر اعلام کرده. الان چرا سایت جدیدشونو نمی‌بندن؟؟

بعد راستی شماره پلیس فتا چنده؟ ۱۱۱؟؟؟

اهههان بگو پس دردت چیه

اومدی آ.لپاری رو بیاری بالا. باشه داداش شمام از سر خوان هیواگلد بخوری

تعصب دارینااا :open_mouth: اما این بازار چیزی نیست که با علاقه و تعصب بشه توش جلو رفت. باید نقادانه فکر کنید و واقعیت رو ببینید. اینطور کامنت گذاشتن ممکنه بقیه کاربرا رو هم به اشتباه بندازه. در هر صورت امیدوارم مشکلی برای پول خودتون و یا بقیه کاربرا پیش نیاد.

فرازگلدبعدازقطع شدن یه لینک اس کردبرام برای برداشت دوسه ساعت بعدپولم واریزکرد

گزارشش هست. الان چرا دوباره قیلترش نمیکنن خب؟

شمارت به چه دردم میخوره؟! تازه چند ماهه فعالیت میکنن سایتشون مسدود شده تا یکی دو ماه دیگه کلا درشون تخته میشه

باشه پس دو ماه دیگه همین جمع همین ساعت همین جا :smiling_face:

این همه سایت شرط‌بندی داریم، یعنی معیار فقط اینه که سایت فیلتر نباشه اوکیه؟ همین الان که نت ملیه سایت‌هایی بالا میاد که کرک و پرت میریزه از محتواش.

حالا جدا از اون مؤسسه مالی تو هر جای دنیا باید زیر سنگین‌ترین قوانین و نظارت‌ها فعالیت کنه. قضیه این نیست که یکی یه پلتفرم بزنه، یه اسم قشنگ روش بچسبونه، بعد هم مردم چون بلد نیستن درست بررسی کنن، سریع ثبت‌نام کنن و علی‌عَلی.

باید دقیق نگاه کنی ببینی: رگوله‌ش چیه؟ پشتوانه داره؟ آدرس و تلفن واقعی؟ صاحب شرکت کیه؟ ثبت قانونی شده یا نه؟ نماد اعتماد، مجوز، تأییدیه بانک مرکزی، سرمایه پشتیبان شرکت… اینا همه حداقل چیزیه که باید چک بشه.

تعصب رو کامل کنار بذار. تو موضوع مالی و جایی که پول مردم در میونه، هیچ چیز شوخی‌بردار نیست. حرف از سرمایه مردمه، نه اپلیکیشن بازی.

متوجه نمیشه متاسفانه! البته فک کنم از عوامل خودشونه اینجا داره تبلیغ میکنه

من 15 ساله ترید میکنم وقتی قطع شد نت فرصت شد گشتی بزنیم در نت ملی تعدای رفیق خوب پیدا کردیم ایران بروکر و اعضای ش ….بعد رفتم فراز بعد رفتم ترندو و وووو هیچکدام نتونستم ترید کنم تا اینکه هیوا را معرفی کرد یکی از دوستان رفتم چند میلیونی گذاشتم به نسبت بروکر ارانته یا ای اف سی خیلی ضعیف هستند …برداشت زدم 4ساعته زدن به حسابم البته من سود نکردم و پوله خودمو برداشتم چند باری هم تیکت زدم و پشتیبانی کمک کرد …..در کل تمام بروکرها در ذاتشون شیطنت دارد تا از ضرر ما سود ببرند..پس مهم گذشت روز وسرگرم بودن تا وصل شدن نت اما اگر ادامه پیدا کند قطعی بین الملل میشود از همین پلتفورم ها هم کسب سود کرد من 12معامله روی انس زدم و سر به سر شدم شاید کمی هم سود ….و اگر موندنی باشه و سقوط نکنه باز هم انتخاب اوله من است……………..تا اینکه دیدم زیر پوستی و سوسکی جیب میزنن و فرار کردم از دستشون…فاصله بگیرید هزار کیلومتر

خب چرا سوزنت به سایتای شرط بندی گیر نمیکنه؟ واقعا نمیدونم از کجا دارید میسوزید که یکی هم عین آدم کار میکنه سعی در خراب کردنش دارید

برای این که اینجا سایت محتوای حوزه مالی‌ه، سایت شرط‌بندی که تکلیفش مشخصه.
تا تعریفت از مثل آدم کار کردن چی باشه؟ الان بروکر هست که کلی رگوله داره، فقط بخاطر یه بند تو قراردادش ملت باهاش قطع همکاری میکنن، این سایت هیوا که دیگه هیچ شفافیت و هیچ رگوله و مجوزی هم نداره.
اگه واقعاً اینقدر تعصب هیواگلد رو می‌کشید بنظرم مشخصاتتون رو کامل منتشر کنید که هر وقت اسکم شد بالاخره کسی باشه که بتونیم پول مردم رو ازش پس بگیریم.

مسئله اینست که در هیواگلد چارت ریل سمت چپ و دمو سمت راست . قضاوت با خودتان

هیوا گلد برداشت ریالی فعاله؟

برداشت فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی برای واریز فعلا درگاه نداره

اره فعاله

همین الان رفتم امتحان کردم

واریز فعلا تتری فعاله

درگاه ریالی‌شون از طرف مبدا مشکل پیدا کرده.

زنگ زدم پرسیدم

خوب واریز تتری خارج از بحث کارمزد، بیشتر صرافی ها trc20 رو بستن

عه چرا؟ از کی؟؟؟؟؟