هر سوالی داری از من بپرس!

نه، این گزاره دقیق و علمی نیست. تفاوت‌هایی که در برخی مطالعات بین زنان و مردان دیده می‌شود بیشتر به رفتار، تربیت، و مدیریت ریسک مربوط است تا «ساختار مغز» به‌عنوان یک عامل محدودکننده.

در واقع، تحقیقات در حوزه Behavioral Finance نشان داده که زنان به‌طور میانگین ریسک‌گریزتر، صبورتر و منظم‌تر هستند—ویژگی‌هایی که در ترید بلندمدت حتی می‌تواند مزیت باشد. مثلاً در مطالعه معروف توسط Brad Barber و Terrance Odean مشخص شد مردان به‌خاطر بیش‌اعتمادی (overconfidence) بیشتر معامله می‌کنند و همین باعث کاهش بازدهی‌شان می‌شود.

واقعیت اینه که موفقیت در ترید به این عوامل بستگی داره:

کنترل احساسات
پایبندی به پلن
مدیریت ریسک
نظم و تکرار

و هیچ‌کدوم از این‌ها جنسیت‌محور نیست. حتی در عمل هم تریدرهای زن موفق زیادی وجود دارند که عملکردشون کاملاً رقابتیه.

اگر بخوای واقع‌بین باشیم:
مشکل اصلی اکثر تریدرها (چه زن چه مرد) نه مغزه، نه جنسیت—بلکه روانشناسی، دیسیپلین و اجرای پلنه.

3 لایک کرده

تتر داره وارد کانال 160 میشه به نظرت این خبر از چی میده؟

2 لایک کرده

خبری نیست مبتدی تجربه دار. امروز هم آتش بس شد فعلا اتفاقات این دو هفته از اهمیت بالای برخوردار هس.

2 لایک کرده

الان نظرت چیه مدت زیادی نگذشت

1 لایک کرده

فک کنم حدود ۲۰ ماهی طول بکشه که داخل همین وضعیت بمونیم.

1 لایک کرده

میتونی بگی چی تو کله عمو ترامپ هست کلا؟!

چت جی بی تی، در مورد اتصال به نت ملی اطلاعات فنی می‌خوام

۱- بروکر ها از چه طریقی می‌توانند به نت ملی متصل بشن؟

۲- آیا حتی اگر نت ملی از این هم محدود تر بشه ( اینترنت پرو حذف بشه، هیچ فیلترشکتی وصل نشه ) باز هم بروکرها می توانند متصل باشند ؟

۳- آیا می توانیم نتیجه گیری کنیم پراپ ها یا بروکر هایی که با نت ملی متصل نشدند خودشون تمایل نداشتند؟

:joy::joy::joy::joy:واقعا تحلیلگرانه بود

ی سیگنال انس بدید لطفا

تموم این چیزای که پرسیدی مربوط به سیاست داخلی و سازوکار بروکرهاست و من نمیتونم مستقیم جواب بدن

طلا دوباره میاد پایین یا هفته بعد بازم سعودی میشه؟

ریسک بره بالا طلا هم صعود میکنه و برعکس

چطور میشه به لایت فایننس متصل شد تو شرایط اینترنت ملی؟

مقاله لایت فایننس رو توی ایران بروکر بخون. تا این لحظه این بروکر با نت ملی فعال نیست.

1 لایک کرده

زنم میشی

.

.

.

.

.

.