هر سوالی داری از من بپرس!

نه، این گزاره دقیق و علمی نیست. تفاوت‌هایی که در برخی مطالعات بین زنان و مردان دیده می‌شود بیشتر به رفتار، تربیت، و مدیریت ریسک مربوط است تا «ساختار مغز» به‌عنوان یک عامل محدودکننده.

در واقع، تحقیقات در حوزه Behavioral Finance نشان داده که زنان به‌طور میانگین ریسک‌گریزتر، صبورتر و منظم‌تر هستند—ویژگی‌هایی که در ترید بلندمدت حتی می‌تواند مزیت باشد. مثلاً در مطالعه معروف توسط Brad Barber و Terrance Odean مشخص شد مردان به‌خاطر بیش‌اعتمادی (overconfidence) بیشتر معامله می‌کنند و همین باعث کاهش بازدهی‌شان می‌شود.

واقعیت اینه که موفقیت در ترید به این عوامل بستگی داره:

کنترل احساسات
پایبندی به پلن
مدیریت ریسک
نظم و تکرار

و هیچ‌کدوم از این‌ها جنسیت‌محور نیست. حتی در عمل هم تریدرهای زن موفق زیادی وجود دارند که عملکردشون کاملاً رقابتیه.

اگر بخوای واقع‌بین باشیم:
مشکل اصلی اکثر تریدرها (چه زن چه مرد) نه مغزه، نه جنسیت—بلکه روانشناسی، دیسیپلین و اجرای پلنه.

تتر داره وارد کانال 160 میشه به نظرت این خبر از چی میده؟

خبری نیست مبتدی تجربه دار. امروز هم آتش بس شد فعلا اتفاقات این دو هفته از اهمیت بالای برخوردار هس.

الان نظرت چیه مدت زیادی نگذشت

فک کنم حدود ۲۰ ماهی طول بکشه که داخل همین وضعیت بمونیم.

میتونی بگی چی تو کله عمو ترامپ هست کلا؟!

چت جی بی تی، در مورد اتصال به نت ملی اطلاعات فنی می‌خوام

۱- بروکر ها از چه طریقی می‌توانند به نت ملی متصل بشن؟

۲- آیا حتی اگر نت ملی از این هم محدود تر بشه ( اینترنت پرو حذف بشه، هیچ فیلترشکتی وصل نشه ) باز هم بروکرها می توانند متصل باشند ؟

۳- آیا می توانیم نتیجه گیری کنیم پراپ ها یا بروکر هایی که با نت ملی متصل نشدند خودشون تمایل نداشتند؟

:joy::joy::joy::joy:واقعا تحلیلگرانه بود

ی سیگنال انس بدید لطفا

تموم این چیزای که پرسیدی مربوط به سیاست داخلی و سازوکار بروکرهاست و من نمیتونم مستقیم جواب بدن

طلا دوباره میاد پایین یا هفته بعد بازم سعودی میشه؟

ریسک بره بالا طلا هم صعود میکنه و برعکس

چطور میشه به لایت فایننس متصل شد تو شرایط اینترنت ملی؟

مقاله لایت فایننس رو توی ایران بروکر بخون. تا این لحظه این بروکر با نت ملی فعال نیست.

زنم میشی

.

.

.

.

.

.