چرا قیمت طلا داره کاهشی میشه؟

چرا با اینکه تو جنگیم ولی قیمت طلا داره میاد پایین؟:confused:

4 لایک کرده

یک تحلیل خود ایران بروکر گذاشته برای طلا موضوعش دقیقا همینه. دیروز گذاشتن فکر کنم

3 لایک کرده

منظور قیمت جهانی طلا هست یا طلا تو بازار داخلی؟

3 لایک کرده

بازار جهانی بیشتر برام سواله !؟

3 لایک کرده

تقاضای دلار برای یه سری تسویه شاخص دلار و برده بالا
شاخص دلار بره بالا طلا برعکسش پیش میره
این استدلال منه

3 لایک کرده

هر دو رو وضعشون شبیه همه دیگه. امروز من طلا رو 16800 خریدم… اونس هم که 5000 رو از دست داد… فعلا باجی به هم نمیدن

1 لایک کرده

برای منم سوال بود

یه تحلیل خوشکل همین دیروز از رابطه نفت و طلا فکر کنم روی همین سایت خوندم خیلی قشنگ همه چیو گفته بود

برو بخونش

2 لایک کرده

فرزندم. این را بخوان تا آگاه شوی.

7 لایک کرده

شوخی کردم.خودمم اتفاقی دیروز رفتم چارت نفت رو ببینم چشمم به این خورد خوندم دیدم باحاله. از دیروز به همه میگم بخونن :saluting_face:

4 لایک کرده

ممنون. کاربردی بود :+1:

2 لایک کرده

شاید داره توافق یا صلح رو پیش خور میکنه

4 لایک کرده

منم با این موافقم وگرنه چرا تو دوره های قبلی این اتفاق نیفتاد؟!

4 لایک کرده

هر دو طلای سیاه و زرد در ج.ن.گ مقابل همن!

4 لایک کرده

برای اینکه عربها طلا ها رو حراج کردن

2 لایک کرده

سلام ، چارت طلا قیمت روز کجا میشه دید؟؟

1 لایک کرده

چون عربهاطلاها ریختن توبازارجهانی

2 لایک کرده

چند دلیل داره . بزرگترین دلیل . اینکه طلا بی بهره هستش . بعدش شاخص‌های اقتصادی آمریکا بالا رفتن بخاطر جنگ . که اینا طلا رو ضعیف کردن . قبل جنگ طلا داشت رینج‌ میزدبره سرجایش بمونه . وقتی اینجوری اتفاقات میوفته کامینونیت ها در بلاتکلیفی قرار میگرن بجای اینکه پرواز کنن. چیزی که سال ها قبل شاهد چنین اتفاقی بودیم وقتی اتفاقی تغیرات ژئوپلیتیکی می‌افتاد ؛(

3 لایک کرده

دلیل ریزش طلا نفته

2 لایک کرده

سلام. طلا کلا الان تو یه بازی پیچیده بین تورم و نرخ بهره گیر کرده. راستش چارت xauusd اونقدر گارد صعودی داشت که دیگه اشباع شده بود و فقط دنبال یه بهانه برای correction و جمع کردن نقدینگی میگشت.

اگه بخوایم دیتای فاندامنتال رو فیلتر کنیم ، الان بازار بین دو تا فشار گیر کرده:

1. دلایل نزول طلا:

بالا رفتن قیمت نفت اقتصاد امریکا رو با فشار تورمی روبرو میکنه و این یعنی فدرال رزرو احتمالا کاهش interest rate رو به تعویق میندازه. تا وقتی نرخ بهره بالا بمونه دلار قویه و طلا ضعیف. از طرفی پالسهایی که بازار از احتمال پایان جنگها و تنشهای کره زمین میگیره ، اون تقاضای امن رو برای طلا کمتر کرده.

2. دلایل صعود طلا:

اما از اون طرف نهنگهای واقعی بازار یعنی بزرگترین بانکهای دنیا نه تنها طلاهاشون رو نفروختن بلکه هنوز دارن میخرن. بحث دلارگریزی و پناه به طلا به عنوان پشتوانه هنوز یه تم بلندمدت و معتبره که جلوی سقوط ازادش رو میگیره.

فعلا بازار داره این دو تا دیتا رو وزن کشی میکنه ولی تکنیکالی هم که نگاه کنی این ریزش برای سلامت روند صعودی لازمه.

قبول دارین؟

8 لایک کرده

موافق . اون روزی نمی‌دونم کجا خوندم فدرال رزرو سیاسی انقباضی رو پیش گرفته برای نرخ بهر. دقیقا دسترسی نداریم خدا خود چارت!(

ولی طلا فاز خوبی رو پیش گرفته برای حرکت بزرگ نقدینگی ها ۲۵۰ داشته باشیم بنظر من بیاد ۳۹۰۰ اینترنت فعال باشه لانگ بگیری بری برای اخر سال (نظر شخصی خودم) طلا بنظرم فعلا همینجوری بمونه بره وسط کرتر دو زمانی که قرار نرخ بهر سالیان منتشر میشه ! موقیت ها خوبی نشون بده!)

5 لایک کرده