ستاپ ورود تریگرلاین - خدمت شما

سلام خدمت عزیزان این یکی از ستاپ های ورود سبک RME هستش خدمت شما . میتونید روی سطوحی که دیدگاه دارید از این روش برای ورود استفاده کنید یا طراحی یک ستاپ ورود رو می تونید ببینید .

اگر سوالی بود یا نظری جهت بهتر شدن یا ایرادی داشت بگید استفاده می کنم . ادامه این فایل که مثال های گوناگونی داره رو هم اینجا به اشتراک میگذارم .

Trigger Line.pdf

از مدیر محترم انجمن تقاضا دارم امکان آپلود فایل پی دی اف رو فراهم کنند با تشکر .

امیدوارم شروعی باشه از اشتراک گذاری مطالب و تجربیات مفید اساتید عزیز. :bouquet:

Trigger Line.pdf (699.5 کیلوبایت)

6 لایک کرده

این چه سبکیه و توسط چه کسی تدریس میشه؟ rme

3 لایک کرده

سلام وقت شما بخیر.

امکان آپلود فایل PDF فراهم شد.

4 لایک کرده

سبک بنده Range Master Edge است
حالا دیدگاه اصلی و شروع پیکربندی این سبک از دیدگاه جناب خاکستر بود .
جایی تدریس نشده فقط چند نفر از نردیکان هستند که با این سبک کار می کنند .
قرار است که در یکی از پلتفرم ها ستاپ های معاملاتی به صورت رایگان ارائه بشه اگر عمری بود .
در RME ما برای هر سطح میزان توان حرکتی و تایم فریمی را در نظر می گیریم همین باعث میشه یک سطح از سطوح دیگه متمایز و قابل شناسایی بشه . یکی از ایراد های پرایس اکشن هایی که داریم می بینیم اینه که اگر دو نفر که از یک سبک استفاده می کنند چارت یکسانی داشته باشند قطعا سطوح و دیدگاه های متفاوت یا حداقل نزدیکی به هم دارند
اما ویژگی اصلی سبک RME اینه که هر شخصی که با این متود کار کنه با فرد دیگه ای که این متود رو کار میکنه دیدگاه مشابه ای دارند چرا که از یک عینک استفاده می کنند .
همین باعث بیشرفت فرد و پیشرفت موازی سبک میشه ایراد ها باگ های شخصی راحت شناسایی میشه و حتی در مواردی بوده که یکی از دوستان مطلبی به سبک اضافه کردند مثلا گفتند در شکست هایی که تایم همتراز برای یک تایم بالا تر از تایم شکست هستش طول برگشت میتونه ان مقدار باشه که بنده هم تایید کردم .
در این تاپیک بنده می خوام ستاپ ورود تریگر لاین که کاربرد عمومی داره رو به صورت کامل ارائه کنم و امیدوارم برای عزیزان مفید باشه و بتونن روی سطوحی که دیدگاه دارند از این ستاپ ورود استفاده کنند .

4 لایک کرده

چینش متن به هم ریخته خودتون زحمتش رو بکشید یه جوری بخونیدش :joy: :joy:

3 لایک کرده

تشکر. اره متوجه شدم چون قبلا تیرکس رو دیده بودم و واسم جالب بود . امیدوارم دیدگاهتون رو اینجا بذارید استفاده کنن همه موفق باشید

3 لایک کرده

فایل ستاپ ورود تریگرلاین رو تکمیل شده در پست پیوست کردم .

امیددارم مطلب ارائه شده مفید باشه .

سوالی داشتید در این موضوع بپرسید سعی می کنم پاسخ بدم .

Trigger Line.pdf (1.5 مگابایت)

الان یک سطح داریم که قیمت به آن رسیده دیدگاه خرید داریم . حالا منتظر نشانه های ورود و تشکیل ستاپ ورود هستیم که در اینجا شکست تریگرلاین است . استاپ مشخص , تارگت مشخص , ریسک فری مشخص , دیگه بازار بقیه کار رو انجام میده .

درصورتی که بشکنه و وارد بشم نتیجه رو میگذارم ولی اگر سطح SR بشکنه این دیدگاه دیگه معتبر نیست .

خب بعد از اینکه قیمت با شدو از تریگرلاین عبور میکنه اون رو آپدیت می کنیم و می بینیم که سیگنال ورود نداشتیم . ویژگی ورود با نشانه اینه که از استاپ های اینچنینی جلوگیری می کنه .

این هم آخرین پست این تاپیک . امیددارم که مفید بوده باشه .