پیشنهاد شما چیست ؟
اولین بروکری که پیشنهاد میدید ؟
یا اصلا این کارعقلانی هست یا نه ؟
چرا فارکس بستر مناسب تریه برای ترید های روزانه ؟
پیشنهاد شما چیست ؟
اولین بروکری که پیشنهاد میدید ؟
یا اصلا این کارعقلانی هست یا نه ؟
چرا فارکس بستر مناسب تریه برای ترید های روزانه ؟
قطعا فارکس به دلیل حجم معاملات و عمق بیشتر برای ترید کردن نه سرمایهگذاری حالا به هر سبک و شکلی چه اسکلپ و چه سووینگ و .. بهتر و راحت تره. بروکر هم بنظرم زیاد مهم نیست یکیش رو که تو همین سایت ایران بروکر امتیازش خوبه و قدیمیه و به ایرانیها خدمات میده انتخاب کن.
کارمزد صرافی ها واقعا سرسام آوره
فارکس خیلی لهتر از کریپتوعه… من خودم با کریپتو شروع کردم بعدا اومدم فارکس، با کریپتو هر کاری میکردم به سود نمیرسیدم، بعدا فهمیدم مشکل از من نبوده کریپتو به درد سبک من نمیخوره…
الانم کریپتو تایم پایین تر از ۱ ساعته تحلیل نمیکنم زیر یه ساعت خیلی خطا داره. ولی فارکس تایم یک دقیقه شم میتونی ترید بزنی.
حجم معاملات فارکس از کریپتو بیشتره
با نصب یک اکسپرت مدیریت سرمایه روی متا میتونی میزان ریسک رو مشخص کنی
شخصا کریپتو رو برای اسپات کار کردن میپسندم
برای بروکر هم اول رگوله،دوم شفافیت چارت،سوم روش های واریز و برداشت و مدت زمان این کار،چهارم مشخص کن روی چه نموداری کار میکنی،بعضی بروکرها روی نماد مورد نظرت هزینه معاملاتی کمتر دارن،پنجم اگر اسکلپ کار میکنی اسپرد حساب بروکر برات مهم باشه(باز و بسته شدن پوزیشن بهش وابسته ست)
الانتو کدوم بروکر فعالیت میکنی ؟
راضی هستی ؟
حقیقتا من منتظر SGB بودم ببینم چه میکنه فعلا که خبری ازش نیست… الانم میخوام با eplanet شروع کنم این هفته واریز میکنم وب ترمینال داره با نت ملی هن فعاله، واریزی مستقیم از صرافی ایرانی هم قبول میکنه مشکلی نداره.
اولش کریپتو کار میکردم، بعد رفتم فارکس بعد از حدودا یک سال دوباره برگشتم کریپتو.
تایم پایین کریپتو هم پوزیشن باز کردم، تایم بالاش هم باز کردم، تجربه هر دوتارو دارم، فقط در کریپتو سایز استاپ از عددی نباید کمتر بشه(بستگی به فی که پرداخت میکنی داره) وگرنه نمی صرفه پوزیشن باز کنی.
هم فارکس و هم کریپتو اوکین.
پشت فارکس اقتصاد کشورهاست برای همین حرکت شارپ کمتر میبینیم و به یسری لولها جفت ارزای فارکس خیلی احترام میزارن برخلاف کریپتو که چون مارکت سهامی است حرکات شارپ بیشتر میبینیم و به طبع به روند هم باید بیشتر احترام بذاریم و تغییر روند دیرتر رخ میده، اغلب نمیشه مثل فارکس پیشواز تغییر روند رفت و زودتر خلاف روند پوزیشن باز کرد.
فقط در کریپتو سایز استاپ از عددی نباید کمتر بشه(بستگی به فی که پرداخت میکنی داره) وگرنه نمی صرفه پوزیشن باز کنی.
متوجه این جملتون نشدم
من در حال حاضر معامله میکنم و فی که پرداخت میکنم هم اندازه استاپیه که ذاشتم یعنی ریوارد یکم با فی سربه سره
صرافیها یسری شرط گذاشتن اگر اونهارو انجام بدیم در فی تخفیف میدن مثلا حجم معاملات ماهانه به عددی برسه.
سایز استاپت چقدره؟؟
اکثر اوقات سه تا کوین چک می کنم، بیت، اتریوم و سول، چهار ماهی که تقریبا پوزیشنی باز نکردم ولی قبل از این چهار ماه اغلب یکی از اینها پوزیشن با سایز استاپ مناسب میداد.
یه صرافی دسنترالایز اومده(اسمش یادم نیست، فکر کنم lighter بود) فی نمیگیره ولی یک تاخیر حدودا 0.3 ثانیه اینا داره که برای ما اهمیتی این تاخیر نداره، اگر هم این تاخیر نمیخوایی یه فی خیلی کم در حد 0.02% میگیره.
بدیش اینه مارو تحریم کرده و اگر پولی اونجا واریز کنیم احتمالا ببنده، چهار ماه قبل تو فکرم بود یه راه تست کنم بببینم میشه دورشون زد و متوجه نشن ما از ایرانیم و این مهر ایرانی بودن که تو پیشونیم هست و میشه پاک کنیم یا نه که 4 ماهه اینجوری شد.
از داخل ایران بروکر، نقدوبررسی بروکرهای مختلف رو مطالعه کن تا به نتیجه برسی
من خودم جزو کسایی هستم که اول با کریپتو وارد بازار شدم و الان فقط فارکس ترید میکنم و به کریپتو به عنوان سرمایه گذاری بلند مدت نگاه میکنم.
از نظر من بازار کریپتو کلا ریسک پذیریش بالاتره و حرکت قیمتش به سمت لیکوییدیتی بیشتره، چرخه های قیمت سریع تره و ستاپ خاص خودشو میخواد، اما فارکس حرکت هاش منظم تره و چرخه های آروم تری در شرایط عادی داره.
بستگی به استراتژیت داره که دنبال چه نوع ستاپی میگردی.
به نظرم برای بروکر هم بروکری قدمت داشته باشه و برایند نظر های دورش خوب باشه، خوبه!
ممنون پسر عمو .
درود دوست عزیز .
منم به این نتیجه رسیدم که کریپتو برای معامله ی کوتاه مدت و اسکلپ مناسب نیست .
کارمز هاش به ثدری زیاده که روی ریوارد 1:1 برای پرداخت فی سر به سر هستی
کریپتو بهترین بازار هست و سریع ترین پویا ترین پر پول ترین کمترین زمان بیشترین کمتر ..و بیشترین ریسک را دارد و اگر کسی بیشترین ریسک را بپذیرد و یک استراتژی خوب را خودش ابداع کند بهترین بازار هست.
فارکس به درد نمیخورد.
طلا و نقره و مس هم همینطور.
شخصا اگر روزی بخواهم تریدی اونجا بزنم نفت و نزدک و داوجونز را ترید خواهم کرد.
فقط افرادی که ترس دارند به فارکس میروند دلیلش هم حرکت آرام و آهسته و پیوسته میباشد ولی اکثرا همانجا شکست میخورند و حذف میشوند که بزرگترین آنها هم پراپ تریدینگ هست که یک تازه کار را به احتمال ۹۸% حذف میکند و ۹۹% در بلند مدت حذف خواهد کرد.
کسانی که واقعا کریپتو و مخصوصا سویینگ کار کردن به صورت حرفهای قطعا میدونن چی میگم البته منظورم ترید هست نه نقاشی با ICT و پکیج فروش ها.
کریپتو برای ترید های اسکلپ مناسب نیست و کارمزدهاش خیلی بالاست .
شما در ریوارد ۱:۱ تازه سربه سر میشوی برای کارمزدی که پرداخت کردی .
حجم پولی هم که در فارکس در جریان هست اصلا قابل قیاس با کریپتو نیست .
فکر میکنم کریپتو برای ترید روزانه به درد نمیخوره و باید به چشم انداز سرمایه گذاری داشته باشیم .
اسکلپ روی بیت کوین اتریوم سولانا بایننس کوین ممکنه از روزانه تا یک دقیقه میشه روی این ها ترید کرد
وقتی صحبت از ورود به بازارهای مالی میشه، مهمترین بخش ماجرا نه “کِی وارد بشم”، بلکه “چگونه و کجا وارد بشم” هست.
بازار فارکس (Foreign Exchange Market) یکی از عمیقترین و نقدشوندهترین بازارهای دنیاست؛ جایی که روزانه بیش از ۷ تریلیون دلار پول جابهجا میشه. دلیل محبوبیتش بین تریدرهای روزانه و اسکالپرها، دقیقاً همین نقدشوندگی بالا، نوسانات پیوسته و امکان معامله در هر ساعت شبانهروز هست.
چرا فارکس محیط مناسبتری برای ترید روزانه است؟
آیا ورود به فارکس “عاقلانه” است؟
اگر:
اما نه اگر:
واقعیت اینه که فارکس برای ذهنهای تحلیلی و منظم یه بستر لذتبخش و قابل رشد واقعیه، ولی برای کسانی که دنبال هیجان یا شانسانگاری هستن، خطرناکترین محیط ممکنه.
بهترین بروکر برای شروع
بروکر “بهترین” برای همه یکی نیست، اما برای شروع حرفهای، سه فاکتور مهم باید چک شه:
امنیت، اسپرد رقابتی، و پشتیبانی مناسب برای کاربران ایرانی.
جمعبندی
فارکس مثل شمشیر دولبهست؛
برای کسی که بلد باشه، آزادی مالی، نظم ذهنی و شناخت نفس خودش رو به همراه داره.
برای کسی که نسنجیده وارد بشه، فقط تبدیل به “سختترین معلم مالی دنیا” میشه.
اگر دنبال شروع عاقلانهای هستی، اول مسیرت باید با یادگیری شروع بشه، نه با معاملات واقعی.
اول مهارت → بعد سرمایه → و در نهایت نتایج.