مهاجرت از کریپتو به فارکس برای ترید روزانه!

دوست عزیز کریپتو متمتیکال نیست سیکیوریتی هست.

پیشنهاد میکنم هرگز روی کریپتو ترید نکنین فقط اسپات نگه داری کنین.

1 لایک کرده

درود الکس جان .

1 لایک کرده

درود بر شما دوست گرامی

2 لایک کرده

من تقریبا همه مارکت ها رو یه دور امتحان کردم به جرعت میگم هیچ بازاری به اندازه شاخص ها تحلیل پذیر و تکنیکال نیست

2 لایک کرده

کریپتو بهترین بازار از نظر من هست و بدترین بازار برای کسی هست که میخواد با ICTترید کنه میخواد پرایس اکشن کلاسیک کار کنه و سبک های دیگر که اینجا در کریپتو به درد نمیخوره چون لیگ قهرمانان هست و شما باید با نهنگ ها رقابت شدید بکنید ولی فارکس لیگ برتر انگلیس هست ولی خوب خوبه اما در حد اون جمع برترین ها نیست.

تنها چیزی که اونجا برتره شاخص های مهم مثل داو جونز و نزدک هست در کنار نفت همین و بس.

1 لایک کرده

واقعا هم همینه اگه بخوای تو بازار زیر ا ساعته کار کنی بنظرم فارکس گذینه مناسبی هست

2 لایک کرده

رفیق . کریپتو کلا مارکت کپش تقریبا چهار تریلیون دلاره .

فارکس روزانه 7تریلیون دلار گردش مالی داره.

یک دو دوتای چارتای ساده کافیه به نتیجه برسی .

1 لایک کرده

ببین در مورد فارکس صحبت می‌کنی یا فارکس نما اینو برام مشخص کن oandaترید میزنی یا amarket xcheif

Otet

Wm

Opo

Fxpro

Orbex

Erante

همه b-book هستند.

اینو اگر بلدی بریم بعدی بلد نیستی همونجا تحقیق کن بعد برو مرحله بعد.

سودی کردی در این بروکر ها …..منظورم سود هست یعنی بالای 1000دلار برداشت زدی حسابت واریز شده قطعا نه.

بریم مرحله بعدی

فارکس قطعا بازار خوبی هست ولی من راضی نیستم به این بروکر ها پولی بدم کندل سازی بکنند در ضمن همه اینها کندل سازی می‌کنند بستگی به مقدار آستانه تحمل سود داره.

بریم مرحله بعدی.

میخوای واقعا ترید کنی میخوای در شرایط واقعی ترید کنی بیا اینجا

Elbank

Tobbit

Coinex

Bitunix

اگر لوازم خاصی دارید

Mexi

حالا شما دو دوتا چهار تا کن بعد هم متوجه شو چی دارم میگم همین اگر در مراحل پراپ و اینا موندی یا داری با ICT

RTM

اثر هنری می‌کشی بدان در چرخه معیوب هستی.

حالا دقیق فکر کنید دقیق دقیق دقیق ……..دقیق.

2 لایک کرده