بروکر ایکس چیف. ولی بعد از وصل شدن نت شاید برم بروکر دیگه ای. ولی با ایکس هم مشکلی نداشتم تا حالا.
خدا تا آخر هفته رحم کنه ![]()
فکر کنم امشب ببندم آبرومندانه تر باشه تا صبر کنم تا جمعه ![]()
بزار باشه.حیفه.شاید برگرده
من تازه اینجا متوجه شدم همه این پوزیشنا بازه!!! خوب نتیجه هیستوری رو فقط بزار …
گول هیستوری رو نخور هر کی نشونت داد!
تو هیستوری drawdown معلوم نیست!
این هیستوری منه ولی نزدیک 100 درصد حساب رفت تو ضرر و برگشت که اینجا مشخص نیست!
درود شرمنده که اینو میزارم
اینو برا همکارایی میگذارم که فکرشون اینه که بهتره رو یه جفت ارز تمرکز کنیم برا من که دسترسی بهتری ایجاد میکنه و با استراتژیم سازگاره
دمو باشه همین میشه دیگه.
حساب ریل سِنتی باز کن، روی اون ترید بزن که حداقل یکم اون پول ریل باعث بشه شرایط واقعی بازار رو داشته باشی.
اون GBPNZD و EURNZD رو که اصن بچه ها اسپردش رو میبینن سکته میکنن
برا همین بروکر پیش فرض هایدشون کرده
اگر توی این مدل کار کردن همبستگی بین جفت ارزها رو در نظر بگیرید فکر کنم درصد سوختی از حساب کمتر بشه
در لیست های بالاتر گاهی روی ۲تا جفت ارز همبسته ۲پوزیشن مختلف گرفته شده که اگر یکی درست باشه،ضرر اون یکی سود رو خنثی میکنه یا روی ۲تا جفت همبسته یک مدل پوزیشن گرفته شده که در صورت اشتباه هر ۲ استاپ میخوره و ۲برابر ضرر به حساب زده میشه
یادم روی کراس های jpy خودم ۳تا پوزیشن سل باز کردم
نگو برای جمع آوری نقدینگی ریخته تا بعد صعودی بشه
هر۳ ضرر شد ![]()
ببین؛ من اینقدر رفتار این چارت ها رو دنبال کردم؛ ساعت ها؛ روزها؛ ماه ها؛ الان دیگه از سال هم گذشته؛ مطمئنم هیچ جوری نمیشه اینا رو ترید کرد و پیش بینی کرد که همیشه ادم تو سود باشه.
به حرف این آواره های دوره فروش و پکیج فروش اینستاگرام توجه نکن که همشون چند تا هولی گریل معرفی میکنن. (اینستا وصل شه میرن ازینجا به همونجا)
هر کاری کنیم اینا رو باز میرن تو ضرر. همبستگی وابستگی انحراف از معیار دایورجنس اونورجنس اینورجنس اینا همش الکیه ![]()
جالبه هم اون gbpnzd که شورته تو سوده هم اون gbpnzd که لانگه ![]()
بچه ها این استراتژی سبدی کنکل هست! دو تاشون رو فقط بستم؛ بقیه تو ضرر موندن
منتظر استراتژی خوفناک بعدی باشید!
![]()
این لانگ روی CADJPY کل ضررهای دو هفته قبل رو میشوره میبره!
قبل از گرفتن پوزیشن سیگنال بده برعکسش رو بگیریم
نه این یکی رو بی شوخی گذاشتم. تو این هفته میرسه به تارگتی که با فلش قرمز مشخص کردم.
با 1 لات وارد شید.
تحلیل فاندامنتاله؟
سیگنال از بلومبرگ