بهترین تجربه استفاده از اکسپرت در فارکس

لطفا بهترین تجربه خودتان از اکسپرت در معاملات فارکس را برای اطلاع دوستان به اشتراک بگذارید .آیا از اکسپرتهای آماده استفاده کردید ؟ خریداری کردید و یا خودتان آنرا نوشته اید ؟ آیا اساسا استفاده از اکسپرت را توصیه میکنید ؟ راهنمایی شما میتواند برای علاقمندان مفید باشد . متشکرم .

2 لایک کرده

بجای تریدینگ ویو الان فقط میشه از سایت فراز چارت استفاده کرد،درسته که به تریدینگ ویو نمیشه ولی بازم ۹۹درصد اندیکاتورها و ابزار ها رو داره آپ هم داره،و همینطور میشه براحتی بکتست گرفت

3 لایک کرده

من از اکسپرت مدیریت سرمایه گلوری استفاده میکنم و چون اسکلپرم تقریبا بدون اکسپرت نمیتونم معامله کنم

5 لایک کرده

اکسپرت ها ریسک احساسات رو ندارن و در هر شرایطی با مثبت شدن فیلترها وارد معامله میشن.در تایم فریم های بالا کمتر معامله باز میشه و فیلترهای بیشتری میشه تعریف کرد و میزان دراداون حساب رو پایین نگه داشت

اما در تایم فریم های پایین تعداد معامله بیشتر میشه و شاید دراداون هم بالاتر بره

اگر شخصی به عنوان شغل دوم ترید میکنه و فرصت نشستن پشت مانیتور رو کمتر داره اکسپرت بد نیست

به این موضوع هم دقت کنید که اکسپرت هرروز هفته یا هر ماه از سال توانایی مثبت بستن حساب رو نداره،گاهی بازار بابت اخبار و فعالیت های اقتصادی پیش بینی نشده از چرخه درست خودش خارج میشه

5 لایک کرده

منم اکسپرت گلوری رو دارم ولی اکثرا فراموش میکنم ازش استفاده کنم ،ولی در کل عالیه خیلی بدرد میخوره

3 لایک کرده

مورد استفاده اش برای چه کاریه ؟

1 لایک کرده

واسه مدیرت سرمایه و اگه بهش مسلط بشی در بدترین حالت اگه استاپ بخوری میشی یر به یر،البته تنظیماتش رو باید داشته باشی ،سخت نیست،و همینطور میتونی طوری تنظیم کنی که برات اتومات سیو سود کنه

2 لایک کرده