این اکسپرت یک ابزار مدیریت سرمایه برای MetaTrader 5 است که حجم معامله (Lot Size) را بر اساس درصد ریسک حساب و فاصله استاپ لاس بهصورت کاملاً خودکار محاسبه میکند. با این کار دیگر نیازی به محاسبات دستی نیست و احتمال خطا در تعیین حجم معامله به حداقل میرسد.
اگر اکسپرت خاصی مد نظرتان است یا استراتژی معاملاتی دارید و میخواهید آن را به یک ربات معاملهگر تبدیل کنید، پیام بدهید. اکسپرت کاملا مطابق قوانین و منطق استراتژی شما طراحی و پیادهسازی میشود.
اینم یه ابزار مدیریت سرمایهست که رایگان منتشرش کردم.
مزیتش اینه که دست خودمه و هر قابلیتی لازم باشه میتونم بهش اضافه کنم. اگر ایده یا نیازی داشته باشید، نسخههای بعدی بر اساس بازخورد کاربران توسعه پیدا میکنه.
در نهایت هر ابزاری که کارتون رو راحتتر کنه ارزش استفاده داره، اینم یکی از اونهاست
داداش یه حرکتی میتونی بزنی من خودم تیکه تیمه اینارو درست میکردم به شکل اکسپرت بعد ترکیب میکردم میشد ربات
چنتا این نمونه با اندیکاتور یا سبکی که داری رو اکسپرتشو درست کن ترکیب کن خود ربات هنه اینا رو اوکی میکنه ولی درکل ربات چیز خوبی نیست ادم خودش پای چارت باشه بهتره
ولی ربات بساز من مدیریت سرمایه داشتم درست کردم
بهش ترلینگ استاپ اضافه کرده بودم و ریسک فری و بستن مقدار سود مثلا تا یه خطی میرفت به صورت اتومات خودش مقدار حجمی که وارد کردم از قبل رو میبست و ترلینگ فعال میکرد و به یه خط دیگه میرسید اضافه میکرد یا میبست لازم نبود خودم پای چارت باشم بازو بسته کنم اینم دوس داشتی بهش اضافه کن
رفتیم واسه ورژن 2: فرم زیباتر و حرفهایتر دکمه هوشمند: ادغام BUY و SELL به یک دکمه (تشخیص خودکار جهت بر اساس خط SL) تریلینگ استاپ هوشمند: فعالسازی فقط بعد از رسیدن به حداقل سود مانیتورینگ زنده: نمایش تعداد پوزیشنهای باز و سود/ضرر کل
️ ریسکفری خودکار + قابلیت مخفی کردن خطوط + نمایش وضعیت سرور
من کادرشو افقی گذاشتم حیف که سیستم ندارم بندازم عکسشو واست بفرستم همه رنگاش طبق خودش
میتونستی اردر بزاری میتونستی اردر هارو جا به جا کنی و کلی چیزای دیگه
خیلی کادر تمیزی داشت یه دکمه بود میزدی کادر حذف میشد بعد همونو میزدی کادر نمایش داده میشد
نکته خیلی جذابش میدونی چیه؟
من جدا از این چنتا اکسپرت ثانیه هم ساختم و رنکو حتی
وقتی اکسپرت تایم ثانیه یا رنکو رو مینداختم رو چارت پنجره جدید باز میشد خب ولی نمیتونستی تو اون پنجره معامله کنی همه معاملات و مدیریتش باید با پنجره اصلی که توش اکسپرت انذاختی انجام میشد از منو اذیت میکرد
که به سرم زد اکسپرت مدیرین سرمایه و اردر اینچیزا رو ساختم انداختم تو چارت ثانیه و رنکو که تو پنجره جدید ساخته میشد اینطوری بدون اینکه به پنجره اصلی نماد دسترسی داشته باشی میتونستی توی پنجره جدید ایجاد شده طبق کندل هایی که شکل میگرفت معامله کنی و حتی اردر هارو از اونجا با کلیک میتونستی جابه جا کنی عین پنجره اصلی این خیلی جذاب بوده واسم
بذار بررسیشون کنم ببینم چطور میشه پیادهشون کرد. فقط فکر میکنم اگر همه این امکانات اضافه بشن، دیگه از یه اکسپرت ساده مدیریت سرمایه فاصله میگیریم و بیشتر تبدیل میشه به یه پنل کامل مدیریت معاملات.
سیستم ندارم و با کسیم همکاری نکردم میخاستم با یه برنامه نویسه ام کیو ال فایو کار کنم کسیو پیدا نکردم از طرفیم گفتم پول میخاد منم سمتش نرفتم از طرفیم اعتمادی نداشتم گفتم کد رو بفرستم طرف بگیره برا خودش خودش درستش کنه بفروشه اینم بود که زیاد فکرم نمیرفت سمتش از طرفی یکسال دوسال ابنور اونور کردم تا دستم اومد تونستم بسازم چون خودم برنامه نویس نیستم هیچی حالیم نمیشد کلی وقتمو گرفت سر ساخت اندیکاتور و اکسپرت
ببین من سبکمو پیاده میکردم اکسپرت مدبربت سرمایمو روش مینداختم خودش باز میکرد میبست ریسک فری میکرد و حجم سود رو هرچقدر تعیین میکردم میبست فقط باید سیستم رو روشن میزاشتی و هرگاهی دوست داشتی یه سر میزدی
چون بجا واسم لنگ بود اون چیزی که میخاستم نشد بیخیالش شدم گفتم خودم باز بسته کنم بهتره