بهترین اکسپرت مدیریت سرمایه که در فارکس استفاده کردید رو معرفی کنید

سلام دوستان از اونجایی که مدیریت ریسک و سرمایه در فارکس خیلی مهم هست در صورت استفاده از اکسپرت مدیریت سرمایه از تجربه خودتون بگید تا بقیه عزیزان هم از تجربیات شما استفاده کنند

من خودم از اکسپرت تریدینگ بورد استفاده میکنم و خیلی راضی هستم

اکسپرت مدیریت سرمایه گلوری ؛ فکر کنم واسه هر اسکلپری ضروریه !

این اکسپرت به نظرم از اوجب واجبات واسه هر تریدری هست. اون اوایل من یدونه استفاده میکردم اسمش یادم رفته میزان ریسک به ریوارد رو مشخص میکردی خودش بهت حجم میداد.

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

گلوری،چراغ

-پرسود و موفق باشید

سلام وقتتون بخیر باشه، اگه واقن خیلی به جزئیات و پایبندی به مدیریت خودتون و استراتژی ریسکتون اهمیت میدید پیشنهادم تریدینگ بورده به چند دلیل: اول: میتونید تا 5 حالت مدیریت سرمایه برای خودتون بچینید، دوم میتونید از کلید های میانبر برای خرید و فروش و بسته شدن معامله استفاده کنید که خیلی حرکت خوب و سریعی هستش، سومن خب در استراتژی من خیلی مهمه بسته شدن کندل چون باید ثانیه های اخر ورود کنم پس تریدینگ بورد ی زمان بسته شدن هم داره که خیلی دقیق و بدرد بخوره، همینطور وقتی خودش خط های خرید و فروش رو میندازه دیگه دقیق دقیق rr رو حساب میکنه و خیلی خوبه که مثلا میخواید بدونیم که ایا واقن مثلا طبق rr گرفتیم یا چون دیر وارد شدیم از rr کم شده و خب این خیلی جوابه، خلاصه بهترینه، اینم دلایلش…

بله کاملا با شما موافقم به نظرم دوستانی که از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده نمیکنند پیشنهاد میکنم که حتما از این اکسپرت عالی استفاده کنند در کنار مزایای بسیاری که داره هم رایگان هست و هم برای متا 4 و متا 5 ارائه شده

این اکسپرت رو که سال ها پیش مهندس اسماعیلی توسعه دادند رو پیشنهاد میکنیم.

من هر وقت اینترنت به حالت عادی برگشت این اکسپرتی که شما معرفی کردید رو تست میکنم در عین حال به جنابعالی پیشنهاد میکنم اگر از اکسپرت تریدینگ بورد استفاده نکردید تست کنید و خوشحال میشم با اکسپرت ترید پنل مقایسه بفرمایید و نظرات ارزشمند خودتون رو در اختیار ما قرار بدید

عالی

دقیقا خیلی کمک میکنه

برای متا 5 یا 4؟؟؟

مپ منیجرمهندس پورصمدی

اکسپرت گلوری عالی هست.

اکسپرت زیاده باید ببینید نیاز شما چیه؟ فقط مدیریت سرمایه؟

من شخصا نسبت به نیاز خودم برام نوشتن.
اسمش رو گذاشتم riskmentor :joy:

یه سمت بحث مدیریت سرمایش بود برام که طبق درصد ریسکی که میگم پوزیشن بگیره که بیشتر اکسپرت ها دارن.
مثلا اینجا 0.25% هست

موضوع بعدی این بود که به هر دلیل چه دستی، چه با اکسپرت دیگه یا .. بیشتر از ماکسیمم حجم مورد نظرم معامله گرفتم درجا ببنده.
مثلا 1% تو هر ورود. به هر روشی تا 1% اوکیه بالای 1% در جا میبنده

image

موضوع بعدی این بود بعضی جا ها تو انتخاب حد زیان دودل بودم، مثلا ورود فروش داشتم اما 3 نقطه برای حد زیان داشتم از دیدم هم منطقی بود نمیدونستم کدوم بهتره. قابلیتی گذاشتم که نسبت به نوسانات و شرایط لایو بازار از جمله مومنتوم، نقدینگی های قبل،سوئینگ ها و… بهترین رو پیشنهاد بده بهم.
AI SL

از طرفی شرط کردم کمترین حد سود 2 باشه. این باعث شد 2 مینیموم حد سود و اوتومات باشه ولی به سمت بزرگتر میشه جابجا کردش اما کوچکتر نه.

موضوع بعدی این بود بدون حد زیان هیچ معامله ای باز نمونه و در جا بسته بشه.

موضوع بعدی این بود حد زیان به سمت بزرگ کردن ریسک جابجا نشه و درجا برگرده سرجاش اما برای تریل مشکلی نداره.

موضوع بعدی که خیلی برام مهم بود این بود که هم سود و زیان معامله باز رو ببینم و هم کل ریسک جاری رو بالانس رو هم پندینگ ها و هم باز شده ها که یهو نبینم ریسک کلیم زیاد شده. یا با جابجایی حد زیان یا برک اون یا … بدونم چقدر ریسک باز دارم و …

این جا الان با استاپ ریسکم 0.25 درصد هست تو معامله و ریسک کلی هم 0.25 زیان معامله جاری %0.03

با جابجا شدن استاپ به صورت دستی ریسک کم میشه شد 0.09% بجای 0.25

موضوع بعدی که خیلی برام مهم بود این بود به صورت داینامیک و هوشمند بتونم معامله رو چه برای برک اون و چه برای تریل استاپ مدیریت کنم و بر مبنی شرایط بازار باشه نه قانون ثابت مثلا فلان قدر پیپ یا فلان ATR حرکت و… این قابلیت رو اضافه کردیم که با توجه به تمام شرایط بازار بهترین روش برای برک اون یا تریل استاپ فعال باشه ، یجا با توجه به بازار بر مبنی آخرین سوئینگ، یجا میانگین متحرک، یجا aTR و…

AI TR - AI BE

همینا برام کافی بود و روند تریدم رو هم خیلی کم استرس کرد و هم میشه گفت خیلی منظم.

استفاده کنید شاید به شما دوستان هم کمک کرد. البته مسئولیت استفاده از اکسپرت مستقیما با خودتون هست. من باگی ندیدم توش اما اگر 1% چیزی از نظر محاسباتی پیش اومد با خودتون.

من روی طلا - داو - EURUSD AUDUSD استفاده میکنم و مشکلی نبوده .
به هرحال موفق و پرسود باشید رفقا :growing_heart:

RiskMentor_AI.ex5 (64.4 کیلوبایت)