استراتژی محمد علی پورصمدی

نتا درست شد ببین

تو رو‌بیک‌ا گزاشتن بگردی پیدا میکنی

1 لایک کرده

درود

هر استراتژی باید مدت زیادی فوروارد تست و بک تست گرفته بشه و در سشن های مناسب خودش ترید بشه.یواش یواش می‌تونه سود ده بشه.

من در حد تست مدت زمان کم کار کردم بد نبود ولی در کل باید زیاد کار کرد و تایم بخصوصی نشست و ترید زد با این استراتژی ها…

استراتژی های خیلی خیلی بهتر از از این هست.

2 لایک کرده

خدا رو شکر که براتون مفید بوده :rose::folded_hands:t2:

من سشن لندن کار میکنم چون چارت تمیز تری داره !

تک تایم فریم ۵ مین

3 لایک کرده

بستگی به ظرفیت ذهنی و روانشناسی تریدر داره !

اگه تحمل استاپ های پشت سر هم داری ؛ با وین ریت پایین و ریسک و ریوارد بالا کار کن

اگه نمیتونی تحمل کنی استاپ پشت سر هم رو ؛ با وین ریت بالا و ریسک به ریوارد پایین کار کن

3 لایک کرده

گوگل سرچ کن محمد علی پورصمدی یه سایت داره به اسمه خودش همه اموزشاش رو گذاشته

1 لایک کرده

ویدئو هاشو دارید ؟

روب‌یکا هست اگه سرچ کنی هم دورشو میبینی هم ویدیوهای استراتژی رو

استفاده از این استراتژیا به همین سادگی که ایشون تو ویدیو ها فرمودن نیست! آیا کسی هست که با این استراتژی ها تو ۶ ماه سود کرده باشه؟ من حتی تو تست هاشم یادمه سودده نبودم(۵۰۰ تست )..من روش خودمو دارم…ولی تک تک این شیوه های ورود ، نیاز به فیلتر های زیادی داره و مطمئن باشید ساخت استراتژی انقد ساده نیست که فکر می کنید….۵۰۰ دفعه تست کنید (فوروارد) اون موقع متوجه میشید…اگه سود کرده بودید با ریت خوب که دمتون گرم…اگر نشد که احتمالا نمیشع ، میرسید به این حرف ها…

2 لایک کرده

پست با موفقیت ویرایش شد

قرار نیست همه تریدر شن که :joy:

۹۵ درصد هم شکست میخورن

باید تلاش کنیممم تا یکی از اون ۵ درصد باشیم

1 لایک کرده

چیزی که شما فرمودین ربطی به عرایض بنده ندارع…اگر مسیر اشتباه باشع همون ۵ درصد هم موفق نمیشن…

یه موقع شما مسیرت درسته حالا تو اون مسیر ، ۵ درصد موفق میشن بقیه حالا تلاششون کم بوده یا به هرحال اقبال یاری نکرده…

اما وقتی مسیر نادرست باشه، احتمال موفقیت تقریبا نزدیک صفره…

استراتژی اگه قرار باشه با دوتا جمله ای که ایشون در ویدیوهاش توضیح داده بدون ارائه ی فیلترها و قوانین ورود ، عملا ارزش خاصی نداره…تایم بزارید روش متوحه میشید…بالاتر هم اشاره کردم در ۵۰۰ تست ، این شیوه و هر شیوه ی دیگری که قوانین و چارچوب محدود کننده وسفت و سخت نداشته باشن ، به جایی نخواهند رسید..

چه سبکی برای شما با توجه به بکتستاتون بهتر بود و نتایج خوبی داشت ؟