ایجاد استراتژی شخصی

دوستانی که مشکل دارن در این حوزه سوال کنید

نیاز های یک استراتژی شخصی

1- روانشناسی شخصی

2-مدریت سرمایه نسبت به سبک استراتژی

3-دانش فاندامنتال

4- سبکی که وین ریت و سود دهی خوبی داشته باشد

1 لایک کرده

نظر من اینه که از سبکی که الان دارید روش کار میکنید شروع کنید

دوستانی که در این حوزه تجربه دارن فعالیت کنن . تجربه شونو بزارن

بابا دسخوش :moai::clap:

1 لایک کرده

سبک تون چیه؟

وین ریتش و سود دهیش

بچه ها سعی کنید از سبک های اساتید مهم که میدونید سبک های سود دهی هستند استفاده کنید چون استفاده از سبک های خودتون ممکنه سود ده نباشن و الکی وقت خودتون هدر بدید و فک میکنید خیلی سبک های سوده ای هستند اما در اخرسر با هدر رفتن زمان اینو متوجه میشید

1 لایک کرده

من اول راه مو با ی دوست که تجربه داشت شروع کردم و به من گفت از روانشناسی شروع کن

چطور مکتوب کردن یک استراتژی و نحوه نوشتنش و باید اموزش ببینید و به نظرم تمام وقتتون برای اموزش نحوه استراتژِی نوشتن بذارید چون جواب تمام سوال ها توی استراتژِی نوشتن هست و روانشناسی هم در این مرحله به صورت 100 درصد حل میشع

2 لایک کرده
  1. آموزش تکنیکال (به زبان عامیانه سبک) به زبان فنی هر آنچه که به شما کمک میکند تا بفهمید مارکت چجوری کار میکند و کندل ها چجوری تشکیل میشوند و قیمت چجوری بالا و پایین میرود
  2. آشنایی به فاندامنتال نه بصورت تخصصی (فراموش نکنیم چارت ها اخبار رو میسازند) در واقع خبر یا NEWS یک چیز بدرد نخوری هست چون بزرگان مارکت قبل از انتشار به یک سری دیتا دسترسی پیدا میکنند که خبر در راستای اون دیتا میاید - پس INFORMATION مهم هست نه NEWS
  3. یاد گیری اصول مدیریت ریسک و تسلط به ابزارهای مورد نیاز و در نتیجه آن تسلط بر مدیریت سرمایه
  4. بک تست و معامله - دوباره بک تست و معامله !!! در نتیجه آن ساخته شدن سایکولوژی و روانشناسی (روانشناسی با کتاب خوندن یا دوره دیدن ساخته نخواهد شد)
1 لایک کرده