از اتاق تریدتون عکس بذارید حال کنیم

اینم قشنگه

شما چی چه سبکی ترید میکنید؟ سودده بودید ؟

2 لایک کرده

من از پرایس اکشن شروع کردم و دیدم کافی نیست ICT کار کردم و بهتر شد و در نهایت تایم فریم h4 دید بهتر داد دوتا چارت از طلا کنار هم یکی h4 و یکی m5 من زیاد عجله نداشتم برای پول از دست دادن یکسال و چند ماه بکتست و کار کردم و تازه میخواستم با رباتم شروع کنم که رفتیم سراغ مرحله بعد gtav در زندگی واقعی

2 لایک کرده

نه من همین پرایس اکشن شروع کردم

تایم فریم ۵ مین و ۱ مینم

بالاتر نمیتونم کلا

1 لایک کرده

روزی چن تا ترید میزنی

1 لایک کرده

باید بری بالاتر بایدیه منم اولش تایم m1 خیلی خوب کار می‌کردم الان دیگه نمیتونم نه بخاطر سرعت بخاطر فهم و روند و ساختار میدونی چی میگم اون حرکت های فیک که میاد استاپ میزنه و میره تا tp و اعصاب خوردکنه را میگم بهترین حرکت های سودده هم اونموقع سویینگ های شارپ بود 7و8 به اصطلاح

درود از نظر شما سبکی با وین ریت 69.5%ولی ریسک به ریوارد یک به یک به صورت مولتی تایم فریم سی دقیقه به پنج دقیقه مناسبه یا نه

2 لایک کرده

هفته ای 1 ترید بیشتر هم میشه ولی سعی میکنم A+را بگیرم یا اصلا نگیرم و همون یه معامله تو کل هفته حرکت میکنه و بجای 3 بار ورود تو طول هفته یه بار وارد میشم و همش میگیرم اولش که میخوای این سبک شروع کنی خیلی استرس زا و اذیت کننده است چون هی میاد تا نزدیک استاپ و میره بالا و هی میگی ای کاش بسته بودم ولی اگه صبر کنی سود خوبی میده

درود از نظر شما سبکی با وین ریت ۶۹.۵%ولی ریسک به ریوارد یک به یک به صورت مولتی تایم فریم سی دقیقه به پنج دقیقه مناسبه یا نه

2 لایک کرده

بچه ها تو این تاپیک اومدیم عکس سیستم و اتاق ترید ببینیم:)

2 لایک کرده

خدایی فست اسکلپ هفته ای ی ترید کارت درسته صبرتو دوس دارم . فقط وین ریتت چنده یا میانگین ماهی چند R سود میکنی ؟

ترید سیستم نمیخواد با لپ تاپ میشه ترید کرد همین و بس اینجا گیم سنتر نیست فضای تریدر هاست و این فضا هم جوش سنگینه اومدیم به هم دیگه کمک کنیم نه رویا بفروشیم حیف اون پولی که آدم بده پی سی به خاطر یک دونه متاتریدر یا صرافی

اینو میدونی پرایس‌اکشن رو همه تایم فریما جوابه

منتها صبر من کمه واقعا نمیتونم

چون کلا روزی ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت در روز پشت چارتم

که هر معامله ۵ دقیقه هم کمتر تی دی و استاپ میخوره

1 لایک کرده

اگه واقا اینی ک میگی ینی از ۱۰۰ معامله ۷۰ تاش سود میشه قطعا خوبه .

3 لایک کرده

شما خیلی صبوری برعکس من اصلا صبور نیستم و می‌خوام نتیجه در کسری از دقیقه مشخص بشه یعنی حداکثر زمان پوزیشن باز برای من 4 ساعت هست

2 لایک کرده

بحث صبور بودن نیست اول حفاظت از سرمایه و در آخر سود ،فرایند محور کار کردن نه نتیجه محور فرایند میخوام درست اجرا کنم

۴ ساعتم زیاده واالله داش خودتو دست کم نگیر.

1 لایک کرده

با چه حجمی ورود میکنی

سشن نیویورک ساعت 16.30تا 20.30 هر روز به جز جمعه ولی خوب من کریپتو و فقط اتریوم کار میکنم مولتی تایم فریم و مسولیت من هم اینه پانزده دلار شارژ کنم پنجاه دلار برداشت بزنم و آلت کوین بخرم همین

3 لایک کرده

Tp هات چند پیپه و روی چه نمادی و با چه حجمی ورود میکنی