از اتاق تریدتون عکس بذارید حال کنیم

:joy::joy:

9 لایک کرده

اینجوری حال نمیده همه تر تمیز کردید

1 لایک کرده

هر کی سیگار به یه دلیلی میکشه و به ما مربوط نمیشه من روی صحبتم جمع خودمونه آقا جدیدن میگن هر کی پای چارت نشسته پیک نیک بغلشه یا تریدرا سیگار و بدون کنترل میکشن در صورتی که اینطور نیست واقعا…

1 لایک کرده

برای استریمرهاست ، من ازش استفاده نمیکنم . برای پسرم بود به کارش نیومد دادش به من .

1 لایک کرده

خوب باش چیکار میکنه من نگاه کردم انگار یکیش نوشته بود btc مثل ابن مانیتور کوچیکاس که قیمت و چندتا چیز نشون میده؟ اگه نمیدونی چیه اسمش بگو سرچ کنیم ببینیم چیه کنجکاومون کردی رفیق

اون اسمش استریم دک هست. به دکمه هاش برنامه میدی بعد تو استریم مثلا اگه بخوای یه صدای افکت یا زیرنویسی چیزی رو فعال کنی اون دکمه رو میزنی بجای اینکه با ماوس بخوای بری یه کاری انجام بدی. دیدی تو استریم مثلا یه اتفاق خنده دار میافته یهو یه صدای افکت خنده یا تشویق یا دست زدن یا هوورا مثلا طرف پخش میکنه؛ اون سریع یکی از دکمه ها رو زده که بهش برنامه داده مثلا فلان صدا رو پخش کن یا فلان کارو بکن؛ فلان متن رو نشون بده رو صفحه… سرچ کن استریم دک

4 لایک کرده

من میشناسم شبیه یه کیبورد اضافه است روی هر دکمه میتونی چیزی که میخوای رو تنظیم کنی.

2 لایک کرده

آقا ممنونم . توضیح خوبی دادید .

1 لایک کرده

هر کدام از کلیدها رو میشه برای یک فعالیت مجزا استفاده کرد و مثلا میتونه یک سایت که قیمت بیت کوین رو نشون میده رو روی کلید ست کنید و قیمت بیت کوین را ببینید بدون اینکه وارد سایت بشین . در ضمن خیلی جدی نگیرید با این ها کسی تریدر نمیشه . به من هم تحمیل شده :grin:

1 لایک کرده

من دیدم یاد اکسسوری های تو اینستا افتادم گفتم مال گیمینگ هست ولی دیدم نوشته رو یکیش btc اصل به دل خوشه و یه اینترنت و یه امید برای فرار از این کشور

1 لایک کرده

خدارو شکر سیکاری نیستی

واسه همین متوجه نیستی که دقیقا اینجوریه

تاحالا پوزشن بازنکردی یهو به خودت بیای ببینی چنتا سیگار پشت سرهم کشیدیو متوجه نشدی :joy:

4 لایک کرده

ایشالا که زودتر از موعود به ارزوت برسی❤️

اون تتوی انگشتت واقعیه با با ماجیک کشیدی؟

خیلی خوبه

چرا اتفاقن در این جهل منم باهاتون شریکم ولی تو ترید نمیکشم… خیلی اینطورین .

3 لایک کرده

من دقت کردم حتی یه کلیپی بود تو اینستا میرفت رو تخت یکاری میکرد بعد میومد تا شب ترید میکرد دوباره از اول :rofl::rofl::rofl:یاد اون افتادم

1 لایک کرده

داداش اون قرآنه کارو درآورده برات
قفسه کتابخونه طبقه بالا

قرآن حفظت کنه و خدا بهت برکت بده

2 لایک کرده

داداش اینجا رویایی هستش

عالیه

1 لایک کرده

ببخشید که ناراحت شدید :joy::+1:t2:

نه میگم استراتژی یا به چندتا کندل که باهاش ورود میکنی بکوب حداقل جدیده کسی نیست که اینکارا کرده باشه چشمگیره جذب میکنه

اره زیاد میگن بهمم

پرایس‌اکشنم اسپایک فست اسکلپ R/R 1:2

روی جای نبض دستت RR. 1.2 بنویس