ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

درود , در روبیکا از طریق آیدی پیام بدید تا ارسال کنم خدمتتون! id: forex۱۳۶۶

بهنام دمت گرم زحمت کشیدی توی روبیکا پیام دادمت خیلی مردی

1 لایک کرده

ببخشید من نتونستم شما رو تو بله پیدا کنم میشه اینجا لینک بروکر رو بزارین

در روبیکا از طریق آیدی پیام بدید تا ارسال کنم خدمتتون ! اینجا نمیشه لینک ارسال کنم !
id: forex1366

مخلصم داداش, کار خاصی انجام ندادم :smiling_face_with_three_hearts:

ادرسش میدی برم راهنمایی شو ببینم چه سور‌ثبت نام کنم

سلام

چطور این تنظیمات رو گوشی برا متا ۵ اعمال کنیم

میشه توضیح بدید

دوستان آلپاری هم که تا دو روز پیش به صورت ناپایدار برای من قطع و وصل میشد تقریبا دو روزه به هیچ وجه دیگه متاتریدرش متصل نمیشه و راهکارهایی هم که اعلام میکنه بی فایده هست با همراه و ایرانسل تست کردم.اگر احیانا به این خاطر میخواهید در آلپاری حساب جدید باز کنید این کار رو نکنید چون اصلا قابل ترید نیست .

3 لایک کرده

دقیقا واسه منم دیگه وصل نمیشه….

1 لایک کرده

همراهان عزیز آلپاری
با توجه به بازخورد کاربران، متاتریدر 4 (MT4) اتصال پایدارتر و سریع‌تری دارد.برای بهبود کیفیت اتصال، موارد زیر را بررسی کنید ::backhand_index_pointing_down::
::small_blue_diamond:: متاتریدر را به‌روز کنیدحتماً آخرین نسخه MT4 را نصب داشته باشید.اگر قبلاً نصب کرده‌اید، یک‌بار آپدیت و ری‌استارت انجام دهید.
::small_blue_diamond:: گزینه Rescan Servers را اجرا کنیداز داخل متاتریدر، گزینه Rescan Servers را بزنید تا سریع‌ترین سرور شناسایی شود.
::small_blue_diamond:: انتخاب سرور مناسبهنگام انتخاب سرور، پینگ سرورها را بررسی کنید و سروری را انتخاب کنید که پینگ پایین‌تری دارد.
::pushpin:: سرورهای پیشنهادی:Asia 7 | Asia 8 | Asia 13 | Asia 15

::key:: اتصال دستی (در صورت نیاز)
::one:: از منوی File گزینه Open an Account ::two:: بخش Add new broker → جستجوی Alpari و Scan ::three:: انتخاب Existing Account و ورود اطلاعات
::satellite_antenna:: نکات مهم
::small_blue_diamond:: اتصال را هم با VPN و هم بدون VPN تست کنید ::small_blue_diamond:: نیازی به IP ثابت نیست ::small_blue_diamond:: برخی اپراتورها عملکرد بهتری داشته‌اند
::globe_with_meridians:: وب‌سایت آلپاریلینک در دسترس برای ورود به وب‌سایت در شرایط فعلی ::backhand_index_pointing_down::::link:: https://trade.alparitrading.org

1 لایک کرده

یه سوال میگن متا 4 و متا 5 فرقشون چیه من از اول با متا 5 کار کردم و چه فرقی داره که اینقدر روش حساسن؟

سلام به دوستان تریدر

برای ثبت نام ، کدوم ایمیل ایرانی رو آلپاری تایید میکنه ؟

1 لایک کرده

امکان دستکاری کندل ها در متا 5 خیلی پایین هست ولی در متا 4 بروکر ها با کندل سازی شدو و اسلیپیج موجبات ضرر و زیان تریدر رو فراهم میکنن

برای من هم تا ۱۲ فروردین اوکی بود اما از اون به بعد قطع شد متاسفانه (با نت همراه اول هستم)

امکان اتصال به متاتریدر ۵ هم برای تریدرهای آلپاری فراهم شده
خیلی از شما در روزهای گذشته با وجود محدودیت‌ها به متاتریدر ۴ وصل شده بودید؛ خوشبختانه الان امکان اتصال به متاتریدر ۵ (MT5) هم فراهم شده.
می‌تونید بدون نیاز به تغییر آی‌پی از MT5 استفاده کنید.
::one:: (اگه نرم‌افزار متاتریدر رو ندارید) ابتدا از طریق لینک جایگزین سایت آلپاری وارد پنل کاربریتون بشید:
::globe_with_meridians:: trade.alparitrading.org
::two:: نرم‌افزار MetaTrader 5 (یا 4) رو از همونجا دانلود و نصب کنید.
::three:: لاگین کنید
::four:: از بین سرورها اونی که پینگ پایین‌تر داره رو انتخاب کنید.

::high_voltage::️ نکات مهم برای بهبود سرعت اتصال:
::small_orange_diamond::اینترنت‌های مختلف (وای‌فای خانگی، ایرانسل، همراه اول و…) رو تست کنید تا ببینید اتصال شما روی کدوم شبکه پایدارتره.
::small_orange_diamond:: در گوشه پایین سمت راستِ متاتریدر، روی قسمت وضعیت اتصال (Connection Status) کلیک کنید و گزینه Rescan Servers رو بزنید. بعد از اتمام جستجو، سروری رو انتخاب کنید که کمترین عدد (پینگ پایین‌تر) رو داره.
::backhand_index_pointing_down:: همین الان امتحان کنید!
وارد متاتریدر ۵ بشید و اتصال رو تست کنید. اگه با موفقیت وصل شدید، حتماً این پایین یه ری‌اکشن بزنید تا ببینیم مشکل چند نفر حل شده.
::outbox_tray:: این پست رو برای سایر دوستان تریدرتون بفرستید تا اونا هم سریع‌تر به مارکت وصل بشن.

::envelope_with_arrow:: پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال رسمی آلپاریble.ir/alpariannouncement
::link::سایت آلپاری (لینک جایگزین) https://trade.alparitrading.or

عه علی تویی

ایمیل ایران زدم نشد

اقا دو سه روزه آلپاری اصلا وصل نمیشه

همون قدری هم بود دیگه پرید

1 لایک کرده

اقا بهنام شما وصلی آلپاری متا 4 رو

سلام علی آقای گل , والا از ۳ روز پیش که آلپاری قطع شد من رفتم بروکر د لتا اف ایکس ! اگر متا۴ یا ۵ د لتا رو خواستی در پیام رسانه روبیکا پیام بده واست ارسال کنم ! id robika : @forex1366

1 لایک کرده

فدات اقا بهنام

الان مشکلم نیومدن ایمیل هست

ایمیل ایرانی هم دادم

دلتا

3 لایک کرده