ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

فایلی که یک نفر نصب کرده رو به صورت زیپ فشرده کنه بفرسته

بعد دیگه نیاز به نصب نیست فقط باید رمز و پسورد بزنی لاگین کنی

2 لایک کرده

من بلد نیستم وگرنه واست انجام میدادم ! با زیپ کردن فایل مشکلی ندارم , مشکلم اینجاست که مسیر فایل رو نمیدونم کجاست تازه اگر پیداش کنم کل پوشه ها دردسترس نیستن

1 لایک کرده

روی ایکن الپاری کلیک راست که کنی بعد open file location رو بزنی مستقیم میبرتت تو پوشه مد نظر فقط کافیه کل محتویات اون پوشه زیپ بشه و تو یه سایت ایرانی اپلود بشه

اگه تونستی انجام بدی دمت گرم اگه هم نتونستی فدا سرت

3 لایک کرده

اکی شد , صبر کن تا آپلودش کنم

2 لایک کرده

از دیروز سروهای بروکر آلپاری ping داره ولی اتصال انجام نمیشه فکر کنم ip های سرور بروکر آلپاری مسدود شدن آیا بقیه کاربرها هم این مشکل دارند؟

3 لایک کرده

نسخه اندروید من متصله ولی ویندوز رو فعلا ندارم چک کنم

از دیروز قطع شده واسه همین من رفتم بروکر د لتا اف ایکس

یه سری dns هست برای بازی هایی مثل پابجی و کالاف هستند اونا اتصال رو بهتر میکنه چک کن ببین جوابه از بازار دنبالشون بگرد

محمد جان با این نت ضعیف تا فردا طول میکشه تا آپلود بشه داخل سایت ! بیا پیام رسان بله بهم پیام بده تا اونجا واست بفرستم ! این آیدیم هست iran1987

حله داداش دمت گرم

1 لایک کرده

محمد جان اگر روبیکا داری بیا روبیکا ! چون داخل بله آپلود نمیشه اما داخل روبیکا آپلود شد :sweat_smile: چه گیری کردیم با این نت ملی و پیام رسان های ضعیف داخلی
آیدی روبیکام : @forex1366

1 لایک کرده

روبیکا پیامتون دادم

1 لایک کرده
1 لایک کرده

سلام اقا بهنام منم به ایدی روبیکاتون پیام دادم اگه لطف کنید فایل رو برای منم بفرستین

من شنیدم wm با برخی از معامله گر هاش ارتباط گرفته و راه دسترسی به متاتریدر که فکر میکنم پروکسی بوده رو بهشون داده

من خیلی وقته که سرمایه شخصی رو درگیر نکردم و حساب wm ام خالی بوده

اگر با کسی تماس گرفتن از دوستان بیاد بگه

1 لایک کرده

این کارو چند بار امروز انجام دادم ولی لینکی که توی کابین گذاشتن باید نت ملی داشته باشی تا بتونی دانلودش کنی

چند بار امتحان کردیم ولی متاسفانه ip های سرور بروکر آلپاری مسدود شده (به اشتباه فیلتر شده) و امکان اتصال وجود ندارد از دیروز این مشکل بوجود آمده

سلام , اکی مهرداد جان

1 لایک کرده

پارسا جان فایلش رو واسه چندتا از بچه ها فرستادم ! شما هم اگر همچنان فایلش رو لازم داری در روبیکا از طریق آیدی پیام بده تا ارسال کنم خدمتت! id: forex1366

1 لایک کرده