ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

سلام وقت بخیر دوستان
من با دومین جدید آلپاری ثبت نام کردم و خودش قبل احراز هویت برام دمو متا5 ساخت ولی خب مشکل اینه من لاگین رو میزنم چون نت ملی هست گیر میکنه، اول باید لاگین بشه (از طریق نت بین الملل) تا بعد بتونم سرور آسیا انتخاب کنم! کسی راه حلی داره؟

PRACTICE - MT5 - USD - 52861066

Nirvana@1969

متاسفانه کد از آلپاری به ایمیل بنده نمیرسه تغییر ایمیل هم دادم باز کد نیومد و نتونستم حساب دمو متا4 واسه دوستان تهیه کنم

دوستان من قبل از قطعی اینترنت تتر از نوبیتکس به آلپاری واریز کردم که گفتن نمیشه و پولم بلوک شد .ازم شماره کیف تراست ولت گرفتن که برگردونن که نت قطع شد.لطفا یکی کمکم کنه نمیدونم چی شد و من چیکار کنم که پولم برگرده.

با پشتیبانی آلپاری در پلتفرم بله صحبت کنید

@alparipersiansupport

از مدیریت ایران بروکر خواهشمندم که این مورد رو پیگیری کنه
ما که هرچی به پشتیبانی بگیم فقط سین میکنه

اگر همچنان مشکل دارید و ثبت نام نکردید به جاش برید در بروکر د لتا اف ایکس ثبت نام کنید ! مشکلی داشتید به بنده پیام بدید !

سلام

دمو هم داره الان؟

درود علی جان بله اکانت دمو در دسترس هست اگر خواستید از طریق آیدی در پیام رسان بله پیام بدید تا متا۴ یا ۵ و اطلاعات حساب دمو رو در اختیارتون قرار بدم !
id: iran1987

دلتا اف ایکس ثبت نام کردم اما ایمیل که دسترسی نداریم

عه علیه

علی منم علیم

چجوری دلتارو رفتی تو سایتش؟

من ک میزنم لود نمیشه

درود علی جان , با سرویس ایمیل ایرانی باید ثبت نام کنید

درود … در پیام رسان بله از طریق آیدی به بنده پیام بدید تا لینکش رو در اختیارتون قرار بدم!
id: iran1987

سلام دوستان

هنگام نصب مت تریدر، پروکسی می خواد، کسی می دونه چی کار باید کرد؟

درود , شما این متا رو از روی سیستمت حذف نصب کن و برو داخل کابین شخصیت در بروکر آلپاری و از اونجا متا رو دانلود کن ! اینجوری راحت و بدون مشکل نصب میشه ! در ضمن الان آلپاری مجدد قطع شده و فقط بروکر د لتا اف ایکس وصل هست !

زحمت میکشید آدرس کانالش بفرستید. تشکر

:telephone_receiver: راه‌های تماس برای درخواست‌های فوری

به‌خصوص مدیریت یا بستن معاملات

:telephone_receiver: تماس مستقیم:
+۴۴ ۲۰۴۵ ۷۷۱ ۹۵۱

:envelope_with_arrow: پیامک یا Missed Call:
۰۰۹۷۱۵۲۷۰۸۱۶۶۲

:warning: نکات مهم پیامک:
:black_small_square: فقط شماره‌ی حساب تجاری، ایمیل ثبت‌نامی یا شماره‌ی کابین به‌همراه شماره‌ی سفارش‌ها ارسال شود.
:black_small_square: اگر نیاز به بستن همه‌ی معاملات دارید، این متن را ارسال کنید:
«همه‌ی معاملات باز بسته شود»

:mobile_phone_with_arrow: اگر پیامک وصل نشد، با Missed Call شماره‌ی شما ثبت می‌شود تا همکاران پشتیبانی با شما تماس بگیرند.

.

:small_orange_diamond: کانال رسمی اطلاع‌رسانی آلپاری
ble.ir/alpariannouncement

:small_orange_diamond: چت پشتیبانی رسمی آلپاری
ble.ir/alparipersiansupport

تشکر. لطف کردید . آیا برای TOP CHANGE هم اطلاعاع دارید که برای پشتیبانی کانالی موجود هست؟

سلام وقت شما به خیر ! لطف کنید بروکر wmmarkets رو پیگیری کنید تا مثل بروکر آلپاری و دلتا اف ایکس خدماتشون رو با نت ملی اراعه بدهند ! سپاس

نه جواب نیست اگه تونستی نصب کنی یکم تلاش کنی به اینترنت بین‌المللی هم متصل میشی

من با رایتل همراه اول ایرانسل و مخابرات سعی کردم نشد که نشد کاش فایل پرتابلو یکی میفرستاد

محمد جان منظورت از فایل پرتابل چیه ؟