ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

سلام ممنون از اطلاع رسانی شما ،،تاپ چنج چطور باز میشه؟

4 لایک کرده

طبق آخرین بررسی که ما از وضعیت اتصال بروکر آلپاری انجام دادیم؛

در حال حاضر با اینترنت داخلی امکان اتصال به متاتریدر وجود دارد و تعداد زیادی از کاربران متصل هستند.
برای بررسی اتصال، نسخه ویندوز متاتریدر را با سرورهای زیر امتحان کنید:
Asia 7 | Asia 8 | Asia 13 | Asia 15

همچنین با توجه به شرایط فعلی اینترنت، پیشنهاد می‌شود اتصال را هم با فیلترشکن و هم بدون فیلترشکن بررسی کنید.
با توجه به بازخورد کاربران، برای اتصال پایدارتر به متاتریدر لطفاً موارد زیر را نیز بررسی کنید:
– متاتریدر را به‌روز کنید
حتماً آخرین نسخه متاتریدر (MT4 / MT5) را نصب داشته باشید و در صورت نصب قبلی، یک‌بار برنامه را آپدیت و ری‌استارت کنید.
– گزینه Rescan Servers را اجرا کنید
از داخل متاتریدر گزینه Rescan Servers را بزنید تا سریع‌ترین سرور در دسترس شناسایی شود.
– انتخاب سرور مناسب
هنگام انتخاب سرور، پینگ سرورها را بررسی کنید و سروری را انتخاب کنید که پینگ پایین‌تری دارد. طبق تجربه کاربران، معمولاً سرورهای Asia 7، Asia 8، Asia 13 و Asia 15 اتصال پایدارتر و سریع‌تری دارند.
– اینترنت‌های مختلف را امتحان کنید
بر اساس گزارش کاربران، بسیاری با اینترنت همراه اول و ایرانسل توانسته‌اند متصل شوند.

در صورت استفاده از VPN (برخی کاربران با VPN نیز متصل شده‌اند)
– نیازی به IP ثابت نیست و تغییر IP مشکلی ایجاد نمی‌کند.
– بهتر است VPN را روی کشوری با پینگ پایین‌تر تنظیم کنید.
– قبل از استفاده، از امنیت و معتبر بودن VPN اطمینان حاصل کنید.

در صورت مشکل برای ورود به سایت، می‌توانید از اپلیکیشن موبایل آلپاری برای ورود به کابین استفاده کنید.

شما هم اگر در این روزها با بروکر آلپاری کار کردید، تجربه‌تان را با ما به اشتراک بگذارید.

1 لایک کرده

برای ورود به تاپ چنج وارد این لینک بشید ! در ضمن برای ارتباط با پشتیبانی تاپ چنج در پیام رسان بله اقدام کنید!

https://tcflex.net/

آیدی پشتیبان تاپ چنج در پیام رسان بله : @tcsupportfirstline

6 لایک کرده

تی سی فلک tcflex.net

1 لایک کرده

من توی این برورکر ثبت نام کردم ولی وقتی بخام وریفای کنم منو به ی صفحه نامشخصی میفرسته

4 لایک کرده

منم همین مشکل دارم

3 لایک کرده

مهدی جان برای رفع این مشکل باید متا۴ آلپاری رو از داخل کابین شخصی خودت در سایت آلپاری دانلود کنی و بعد خیلی راحت نصب میشه و میتونی ترید کنی ! موفق باشی

1 لایک کرده

دوستان من برای ثبت نام در این سایت الپاری توی این قسمت گیر کردم اصلا وریفای نمیشه راه کاری دارین

3 لایک کرده

درود, این مشکل برمیگرده به اینترنت شما, با یک دیتا کانکشن دیگه امتحان کنید(همراه اول , ایرانسل , مودم خانگی) درست میشه ! یکی از دوستان من دیروز همین مشکل رو داشت و حل شد!

3 لایک کرده

بله منم همین جا گیر کردم
میزنم بره واسه تایید مدارک هویتی{وریفیکیشن} - میره که بره توی صفحه آپلود مدارک > یه مدت لود می کنه و هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه
ده ها بار تلاش کردم و نشد

3 لایک کرده

منم همین شرایط رو دارم

1 لایک کرده

سلام بهنام جان
اگر منظورت از یکی از دوستان - من هستم
باید بگم که من فقط تونستم otp رو رد کنم و دقیقا همینجا که احسان گیر کرده - منم گیر کردم
من نمی دونم مشکل از کجاست از چیه - سایت ش درست بالا نمیاد
این همه سایت داخلی هست - با یه کیلیک سریع باز میشه - این سایت از همون اول گیر داره و به سختی بالا میاد - واسه تایید مدارک هویتی و وریفیکیشن هم اصلا دیگه باز نمیشه

این مشکل از سمت سایته نه از سمت کاربر — نمیشه بروکر به کاربر بگه برو دوره بیوفت تمام سیم کارت اپراتورهای دیگه رو بخر و دونه دونه با اینترنت شون امتحان کن - ببین کدوم ش سایت من رو باز می کنه {وسط ش یه دعا و نذری هم بکن}
پینوشت : من فکر می کنم این مسئله باید با مسول یا نماینده بروکر درمیان گذاشت تا حل بشه

3 لایک کرده

اقا این الپاری مثل اینکه حالیش نیست ما نتمون ملیه هرچی لینک دانلود گذاشته برای نت بین الملل هستش با اینترنت ایرانسل و مخابرات هم سعی کردم دانلود کنم هیچی نمیشه اقا یه خدا پرست اینجا پیدا نمیشه این فایل متاتریدر 4 الپاری برای ما اپلود کنه از این درد رها بشیم خخخخخ

3 لایک کرده

والا بخدا ، من چندین بار از آقای بهنام تقاضا کردم که این کار رو بکنه
حتی رومش رو با همین عنوان زدم - نمی دونم چرا این کار رو نمی کنه!

بله منم مثل شما سعی کردم همین اپ های متاتریدری که لینک ش رو گذاشته بزنم برای دانلود > ولی با کمال تعجب سایتی که روی نت ملی باز میشه - لینک دانلود اینترنت بین الملل گذاشتن
یعنی دلم میخواد هرچی از دهنم دربیاد به آلپری بگم — یعنی با این همه ادعا یه سایت نمی تونید بالا بیارید عین آدم کار کنه ؟

3 لایک کرده

سلام تو پیام رسان بله به پشتیبانیش پیام بده فایل Exe متا 4و 5 رو برات میفرسته …برا من فرستادن ولی نصب نمیشن بدون پروکسی هر دوشون

3 لایک کرده

اره اونو گرفتم فایلش 4 مگابایته برای نصب به اینترنت نیاز داره

4 لایک کرده

اره واسه منم همین صفحه نمیاد توی آلپاری ونمیتونم مدارک رو برای آپلود بفرستم…پیام دادم پشتیبانی آلپاری در بله گفت اینجا بفرستید ارجاع بدم…فقط امروز متوجه یک موضوع خیلی عجیب شدم…۳ تا کندل ۵ دقیقه ای آلپاری با بروکر وینگو و ترندو در یک تایم مشخص اختلاف داشت…عکس ها رو میفرستم…به نظرم برای سلامت روانتونم که شده از ترید دوری کنید به اندازه کافی این بازار استرس داره، این موارد هم پیش بیاد که هیچی!!!

2 لایک کرده

ممنونم از پیشنهادتون اما هم متا4 و هم 5 در مراحل نصب همون ایراد خطا رو میگیره

2 لایک کرده

آقا مهدی ، اون فایل exe - چهار مگابایته {برای من هم فرستاده}
برای نصب نیاز به دسترسی به نت بین الملل داره چون باید بقیه فایل ها رو از اینترنت دانلود کنه {حجم فولدر متاتریدر بعد از نصب نزدیک به 60 مگابایته}
من و خیلی از کاربرها تلاش کردیم با همین روش نصب کنیم ولی نشد - اخطار به قطعی اینترنت میده {درخواست پروکسی میده در وسط پروسه نصب > اسکرین شات ش رو چندین کاربر گذاشتن توی فروم}

البته برای بعضی ها در کمال تعجب با همین فایل exe نصب شده — خیلی عجیبه
ولی اینکه برای ما نصب نمیشه منطقی ترهه{بدلیل اختلاف حجم فایل اولیه و فولدر بعد از نصب}

3 لایک کرده

دلیل اینکه برای بعضیا نصب شده اینه که قبلا متای آلپاریو نصب داشتن اون فولدرش داخل سیستمشون هست

4 لایک کرده