ثبت نام و ترید در بروکر آلپاری با نت ملی ممکن شد

سلام

متا 4 من دارم اصلا همش قطع و وصل که

شما چجوری وصل میشید آلپاری

3 لایک کرده

من سعی کردم ثبت نام کنم اما کد وریفای جیمیل میخواس که دسترسی نداریم حالا کسی افتتاح حساب کرده اشتراک بذاره حسابشو اگه دموعه ماهم وصل بشیم

5 لایک کرده

بفرمایید خدمت شما یوزر پس حساب دموی آلپاری

52852563

Yeiey1Rz

متاسفانه پلتفرم آلپاری چه ویندوز و چه اندروید اصلا درست متصل نمیشن حتی به سرورهای آسیا

خیلی باید در اندروید صبر کنید بلکه چند لحظه ای متصل بشه

4 لایک کرده

حدود یک ساعت هست که به پشتیبان الپاری تو بله پیام دادم متاسفانه جواب نمیدن

2 لایک کرده

فعلا باید بی خیال ترید شد

3 لایک کرده

من ترجیح میدم منتظر بروکرهای دیگه بمونم، متاسفانه آلپاری بروکری نیست که قابل اطمینان باشه، دستکاری در دیتا و چارت و شدو های اضافی برای فعال کردن استاپ ها داره، ضمنا آلپاری یک بروکر ترکیبی هست - بهتره از بروکر های A-BOOK استفاده کنید

دوستانی که اطلاعات کافی ندارن

تعریف ساده بروکرها A-Book و B-Book:

::white_check_mark:: A-Book

در این مدل، بروکر معامله‌ی تو رو مستقیم به بازار واقعی یا تأمین‌کننده نقدینگی (Liquidity Provider) می‌فرسته.یعنی:تو می‌خری → بروکر هم همون سفارش رو تو بازار واقعی اجرا می‌کنهسود یا ضرر تو → به بروکر ربطی نداره ::pushpin:: نتیجه:تضاد منافع ::cross_mark::بروکر از کمیسیون یا اسپرد درآمد دارهشفاف‌تر و حرفه‌ای‌تر

::cross_mark:: B-Book (Market Maker)

در این مدل، بروکر خودش طرف مقابل معامله‌ی تو میشه.یعنی:تو Buy می‌زنی → بروکر Sell میشهاگر تو ضرر کنی → بروکر سود می‌کنه ::neutral_face::::pushpin:: نتیجه:تضاد منافع ::white_check_mark::ممکنه:اسلیپیج بد بده - ریکوت بزنه یا حتی دستکاری قیمت (در بروکرهای بد)::balance_scale::

آلپاری :

::backhand_index_pointing_right::معمولاً یک بروکر Hybrid (ترکیبی) هست یعنی:بعضی حساب‌ها → A-Bookبعضی حساب‌ها → B-Book ::brain:: در آلپاری معمولاً:::briefcase:: حساب ECNبیشتر شبیه A-Bookاتصال به LPاسپرد کم + کمیسیون ::briefcase:: حساب Standard / Microبیشتر B-Bookبدون کمیسیون اسپرد بالاتر

6 لایک کرده

میگه باید ایمیل فارسی ایرانی داشته باشی من هر کاری کردم نتونستم ایمیل ایرانی بسازم

3 لایک کرده

طبق ارتباطی که با تیم آلپاری گرفتیم و جلسه‌ای که داشتیم این موضوع رو مطرح کردیم و امروز گفتند OTP رو برای کاربران ایرانی حذف کردند. لطفا دوستان تست کنید الان نباید مشکلی برای ثبت نام باشه.

https://iranbroker.net/news/easy-access-to-alpari-no-filters

5 لایک کرده

آقا لطفا پیگیر پراپ ها هم باشین

پراپ سرمایه گذار برتر و sdf

همه دارن تقلا میکنن ولی نمیدونم چرا پراپ ها هیچ تلاشی نمیکنن! یا حداقل ما که چیزی ندیدیم ازشون

2 لایک کرده

این خبر کوچکترین ارزش خبری نداره چون عین ماشین بددن چرخ میمونه ! بروکر شخمی جهان دومی روس به به تریدینگ ویو و وسیله ی کار و تحلیل امریکایی اه اه .

دوستان یه سوال نوبیتکس تو همین اینترانت هک شده؟ الان امکان هک والت های آلپاری هست برا هکر ها ؟

چرا فقط الپاری با اون سابقه ی درخشان فرانک ؟ ما بقی کجان ؟ لایت فایننس کجاست ؟

1 لایک کرده

من همین الان امتحان کردم ؛ تا این لحظه که حل نشده و مشکل هنوز پابرجاست .

کد تایید ایمیل میخواد !

2 لایک کرده

بسیار خوب
مجدد ازشون پیگیری می‌کنیم.

1 لایک کرده

ممنون از شما بابت زحماتی که میکشید .

1 لایک کرده

ممنون میشم با سرمایه گذار برتر هم در ارتباط باشید تا امکان معامله با نت ملی رو فراهم کنن

4 لایک کرده

سلام وقت شما به خیر! مشکل حل شد و لاگین کردم بدون نیاز به otp ! مرسی از پیگیری شما :smiling_face_with_three_hearts:

2 لایک کرده

ولی بگم مشکل حدید هست حساب دمو نمیشه ساخت( Alpari.

دامنه بدونه فیلتر الپاری و نکته دیروز برام من کد ایمیل نخواست ولی قابلیت ساخت اکانت دمو برا من نبود فقط ریل و یکم ترافیک زیاد داره ولی کار میکنه )

2 لایک کرده

مخاطب گرامی، لینک داخل خبر مجددا چک شد و مشکلی نداشت. احتمالا با چند بار امتحان کردن برای شما باز خواهد شد.

3 لایک کرده

سلام آزاده عزیز، من اصلا آلپاری رو توصیه نمیکنم، حداقل از e-planet استفاده کنید

2 لایک کرده

برای ایمیل ایرانی اینجا رو هم چک کنید

https://mailfa.com/

1 لایک کرده

من از قبل حساب دارم و به سایت و اکانت هم وارد میشم ولی مشکلم اینه که متا 5 رو الان رو سیستمم نصب ندارم و وقتی بخوام نصب کنم میگه رمز و پسورد بزنم کسی می تونه راهنمایی کنه برا حل مشکل؟

3 لایک کرده