سلام
متا 4 من دارم اصلا همش قطع و وصل که
شما چجوری وصل میشید آلپاری
سلام
متا 4 من دارم اصلا همش قطع و وصل که
شما چجوری وصل میشید آلپاری
من سعی کردم ثبت نام کنم اما کد وریفای جیمیل میخواس که دسترسی نداریم حالا کسی افتتاح حساب کرده اشتراک بذاره حسابشو اگه دموعه ماهم وصل بشیم
بفرمایید خدمت شما یوزر پس حساب دموی آلپاری
52852563
Yeiey1Rz
متاسفانه پلتفرم آلپاری چه ویندوز و چه اندروید اصلا درست متصل نمیشن حتی به سرورهای آسیا
خیلی باید در اندروید صبر کنید بلکه چند لحظه ای متصل بشه
حدود یک ساعت هست که به پشتیبان الپاری تو بله پیام دادم متاسفانه جواب نمیدن
فعلا باید بی خیال ترید شد
من ترجیح میدم منتظر بروکرهای دیگه بمونم، متاسفانه آلپاری بروکری نیست که قابل اطمینان باشه، دستکاری در دیتا و چارت و شدو های اضافی برای فعال کردن استاپ ها داره، ضمنا آلپاری یک بروکر ترکیبی هست - بهتره از بروکر های A-BOOK استفاده کنید
دوستانی که اطلاعات کافی ندارن
تعریف ساده بروکرها A-Book و B-Book:
:
: A-Book
در این مدل، بروکر معاملهی تو رو مستقیم به بازار واقعی یا تأمینکننده نقدینگی (Liquidity Provider) میفرسته.یعنی:تو میخری → بروکر هم همون سفارش رو تو بازار واقعی اجرا میکنهسود یا ضرر تو → به بروکر ربطی نداره :
: نتیجه:تضاد منافع :
:بروکر از کمیسیون یا اسپرد درآمد دارهشفافتر و حرفهایتر
:
: B-Book (Market Maker)
در این مدل، بروکر خودش طرف مقابل معاملهی تو میشه.یعنی:تو Buy میزنی → بروکر Sell میشهاگر تو ضرر کنی → بروکر سود میکنه :
::
: نتیجه:تضاد منافع :
:ممکنه:اسلیپیج بد بده - ریکوت بزنه یا حتی دستکاری قیمت (در بروکرهای بد):
:
آلپاری :
:
:معمولاً یک بروکر Hybrid (ترکیبی) هست یعنی:بعضی حسابها → A-Bookبعضی حسابها → B-Book :
: در آلپاری معمولاً::
: حساب ECNبیشتر شبیه A-Bookاتصال به LPاسپرد کم + کمیسیون :
: حساب Standard / Microبیشتر B-Bookبدون کمیسیون اسپرد بالاتر
میگه باید ایمیل فارسی ایرانی داشته باشی من هر کاری کردم نتونستم ایمیل ایرانی بسازم
طبق ارتباطی که با تیم آلپاری گرفتیم و جلسهای که داشتیم این موضوع رو مطرح کردیم و امروز گفتند OTP رو برای کاربران ایرانی حذف کردند. لطفا دوستان تست کنید الان نباید مشکلی برای ثبت نام باشه.
https://iranbroker.net/news/easy-access-to-alpari-no-filters
آقا لطفا پیگیر پراپ ها هم باشین
پراپ سرمایه گذار برتر و sdf
همه دارن تقلا میکنن ولی نمیدونم چرا پراپ ها هیچ تلاشی نمیکنن! یا حداقل ما که چیزی ندیدیم ازشون
این خبر کوچکترین ارزش خبری نداره چون عین ماشین بددن چرخ میمونه ! بروکر شخمی جهان دومی روس به به تریدینگ ویو و وسیله ی کار و تحلیل امریکایی اه اه .
دوستان یه سوال نوبیتکس تو همین اینترانت هک شده؟ الان امکان هک والت های آلپاری هست برا هکر ها ؟
چرا فقط الپاری با اون سابقه ی درخشان فرانک ؟ ما بقی کجان ؟ لایت فایننس کجاست ؟
بسیار خوب
مجدد ازشون پیگیری میکنیم.
ممنون از شما بابت زحماتی که میکشید .
ممنون میشم با سرمایه گذار برتر هم در ارتباط باشید تا امکان معامله با نت ملی رو فراهم کنن
سلام وقت شما به خیر! مشکل حل شد و لاگین کردم بدون نیاز به otp ! مرسی از پیگیری شما ![]()
ولی بگم مشکل حدید هست حساب دمو نمیشه ساخت( Alpari.
دامنه بدونه فیلتر الپاری و نکته دیروز برام من کد ایمیل نخواست ولی قابلیت ساخت اکانت دمو برا من نبود فقط ریل و یکم ترافیک زیاد داره ولی کار میکنه )
سلام آزاده عزیز، من اصلا آلپاری رو توصیه نمیکنم، حداقل از e-planet استفاده کنید
برای ایمیل ایرانی اینجا رو هم چک کنید