سرمایه از کجا بیارم؟

در حوضه تریدینگ سواد زیادی دارم، تجربه دارم. ادعای حرفه‌ای بودن نمیکنم، به نظر خودم شخص کاربلدی در این حیطه به حساب میرم.

مشکلی که دارم، نداشتن سرمایه هست. برای به دست آوردن یه سرمایه‌ی هزار دلاری که عملاً کلمه سرمایه واسش حرف گنده‌ای هست، باید ۶ ماه برم کار کنم اونم اگه خرجش نکنم و غیره. هیچ زمینه‌ای واسه سرمایه ندارم. مشخصاً هیچ سرمایه‌گذاری هم واسه هیچ استیتمنت حساب دمو سرمایه‌گذاری نمیکنه. خواهش میکنم اگه قراره پراپ فرم هارو معرفی کنید، خودتونو به زحمت نندازید.

خیلی خوشحالم که این کامیونیتی رو پیدا کردم تا این سوالمو بپرسم. اگه کسی هست یه راهکاری واسه من داشته باشه لطف کنه و منو آگاه کنه که چطوری در کشوری که با کار کردن نمیشه پولی به دست آورد، یه سرمایه کم مثلا ۱۰۰۰ دلار به دست‌آورد؟

همیشه گفتن علم بهتر است از ثروت. ما علم رو کسب کردیم، موندیم در انتظار ثروت.

1 لایک کرده

شاید خدا دوتا کلیه بهمون داده که یکیشو برا سرمایه استفاده کنیم

2 لایک کرده

استیتمنت شش ماهه روی اکانت 100 دلاری بساز حتی روی 5000 سنت که بشه 50 دلار اون وقت سرمایه هایی میاد که ذهنت رد بده

1 لایک کرده

متشکرم بابت پاسخگویی‌یت

سرمایه‌گذار هارو از کجا قراره پیدا کنم؟ مثلا بعد ۳ یا ۶ ماه که استیتمنت به دست دارم، از کجا سرمایه‌گذار پیدا کنم؟ یه کامیونیتی یا مرجعی هست واسه سرمایه‌گذاران که بریم اونجا خودمونو ارائه بدیم و سرمایه‌گذار جذب کنیم؟

1 لایک کرده

ببین عطا جون اگر اون چیزی که من میگم رو بسازی همون بروکر که توش اکانت داری بهت ایمیل میزنه برای سبدگردانی اون هم نزد کافیه استیتمنت کف مجازی یا حتی توی شیپور -دیوار بفرستی اون وقت هست که دیگه خدا رو بنده نیستی . خلاصه که ترید نیاز به سرمایه نداره به نظرم من

1 لایک کرده

برو کار کن با ۱۰۰۰ دلار هم میشه رشد کرد

سوال خوبیه چطور هزار دلار بدست بیارم جوابشم پراپ نباشه سرمایه هم نداشته باشی که بزاری و مرتبط با ترید هم باشه ؟ یه جواب داره ایردراپ ها رو شرکت کن مولتی اکانت نه از این در پیت هاشو مثل اپتوس و خیلی های دیگه که هفت هزارتا هشت هزار تا هم گرفتن

غیر مرتبط هم اگر کسی پاسخی داشت برای منم جالبه بدونم