نظر شخصی من این به هیچ عنوان داخل دوره دنبال استراتژی نگردید چون هزاران هزار نفر اون دوره رو میبینن و قرار باشه همه با یک دوره به سود برسن دیدن دوره فقط شاید جهت اشنایی باشع ولی بعنوان سود رسیدن نیست حتما حتما تجربه بدست بیارید چه با دلار چه با حساب دمو .ترید راه یک سال دو سال نیست راه چند سالست
در مورد یادگیری ترید دوره ای رو پیشنهاد نمیتونم بدم که یاد بگیری چون سلیقه اس و من خودم خیلی فیلم آموزشی دیدم ولی در مورد یادگیری مدیریت سرمایه، توصیه میکنم چالش فول فاند رابین سود رو چک کنی که لینکش رو برات گذاشتم.
حالا چرا میگم، به خاطر اینکه مثل یه بازی میمونه که بهت سرمایه زیادی داده (10 هزارتا) اونوقت تو مجبوری فقط 2 درصد ریسک کنی و اگر بیشتر از اون ضرر کنی حسابت فیل میشه و باید تا یک ماه برای اکانت مجدد صبر کنی.
برای من به شخصه این فشاری که بر تریدر میاره تا میزان ریسک خودش رو کنترل کنه عالی بودش. مجبور میشی حجم درست ترید کنی و از ماشین حساب استفاده کنی تا به اندازه وارد پوزیشن بشی و خیلی نکات مثبت دیگه.
از همه مهم تر دیدت رو باز میکنه نسبت به حساب های فیک زیادی که تو فضای مجازی هست که نشون میدن مثلا با هزارتا طرف اومده کلی حجم زده و بعد تبلیغ میکنه که اساسا کارهاشون اشتباه و دروغه و شمارو گمراه میکنه.
خلاصه که یک تمرین عالی برای یادگیری عملی مدیریت سرمایه اس.
البته در مورد سایر قوانینش هم من نظری نمیدم و فقط هدفم از این بحث، یادگیری برای رعایت حجم و مدیریت سرمایه بود که بعدا شما بتونی به درجه ای برسی که به قانون ها پایبند بشی.