کیا فول مارجین میزنن با سرمایه کم مثلا زیر 100 دلار

دوستان عزیز کیا فول مارجین میزنن ایا قمار هستن یا چی

ممنون میشم بگید کار کردن با فول مارجین براینده چطوره

با ۱۰۰ دلارت از همین الان خدافظی کن

ببینید زمانی که شما بدون استراتژی و منطق و با تکیه بر احساسات و شانسی پوزیشن میگیرید قمار کردید ولی از نظر مقدار سرمایه که شما گفتید 100 دلار نمیتوانید مدیریت سرمایه داشته باشید و هر لحظه ممکن کال مارجین شید ولی با این مقدار بنظرم ترید خبری انجام بدید یا با حرکات اسپایک و روند دار وارد پوزیشن شید اینجوری میتونید سرمایه تون رشد بدید

بستگی داره به سطح استراتژی که میخوای پیاده کنی روش . صد دلار مقداری خوبیه. البته کریپتو سرمایه خوبیه برای فول مارجین ترید کردن . اما برای فارکس پیشنهاد میدم نانو ترید بزنی با این مقدار تا قدرت مانور پذیری رو داشته باشی رو این بالانس

من کردم ۵۰ دلار و کردم ۲۰۰ دلار

فول مارجین که نه ، ولی معامله با حجم زیاد و تعدادمعامله زیاد چرا بالای ۱۵،۲۰بار حساب کوچک رشد دادم حساب های عدد های خیلی خوبی شدن ۶۰دلار ۱۰۰۰تاکردم۱۰۰تارو۱۲۵۰دلار کردم و۸۹تارو ۷۰۰تا کردم ۸۰تارو ۴۸۰دلار کردم باقیش تا دو برابر یا سه برابر کردم ،این وسط هم یه چند تای هم کال مارجین شده، ۴سال تو بازارم پدرم دراومده یکی از حساب ۱۰۰۰تای ۱۲هزار تا کردم اما معامله رو نبستم بازارسریع برگشت و من موندم چکار کنم و با ۱۰۰۰تا اومدم بیرون ویدیو معامله ها رو میتونم براتون بفرستم ببینید ، اما منی که۴سال درگیرم بهت میگم دنبال یه شبه با یه معامله با چندتا معامله دنبال پولدار شدن نباش که بد تو ذوقت میخوره