یه سوال
وقتی میگن دراودان روزانه پنج درصد باشه یعنی از ساعت چند تا ساعت چند یک روز حساب میشه منظورم اینه اگه مثلا چعار درصد رو پر کردیم چقدر صبر کنیم تا دراودان ریست بشه
یه سوال
وقتی میگن دراودان روزانه پنج درصد باشه یعنی از ساعت چند تا ساعت چند یک روز حساب میشه منظورم اینه اگه مثلا چعار درصد رو پر کردیم چقدر صبر کنیم تا دراودان ریست بشه
دداش نترس، خداقل خودتو و پلن معاملاتیتو محک میزنی
من تجربه ۴ بار مسابقه ان پی ای رو دارم و اونجا تو یک هفته حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد میگرفتن نفرات برتر
البته اون مسابقه ریسک شناور داشت
کسی خواست ثبت نام کنه لطفا با لینک من بره دو نفر دیگ میخوام ۱۵ دلارو بگیرم
احتمالا هر کی بیشتر باشه .ولی سود منظم بهتر نتیجه داره
از شروع یک روز معاملاتی تا پایانش. وقتی روز جدیدی شروع شد ریست میشه . مارکت کی بسته میشه ؟ تا همون ساعت .بعد روز جدید شروع میشه دراودان روزانه ریست میشه
چطوری میتونن اخه اونهمه رشد بدن ![]()
خب رشد نمیدن.
ببین خیلی پراپ ها ی خارجی هم از این مسابقه ها میزارن. نفرات اول که جایزه بهشون تعلق میگره فیک هستن. تو لیدر برد تو دو سه روز اول دویست درصد رشد میدن.
سایت دست خودشونه فقط چند تا اسم فیک و درصد.
برنده ها همونایی هستن که تخفیف خرید میگیرن
این یه مدل شگرد فروشه. تو حالت عادی مثلا الان پراپکو بیاد بگه 40 درصد یا 50 درصد تخفیف گذاشتم. همچین استقبال نمیشه. ولی وقتی یکی با مسابقه و کلی زحمت یه تخفیفی گیرش میاد استفاده میکنه. اکانت میگیره . بدون توجه به اینکه تو روزای عادی همین پراپ ها تخفیف های سی چهل درصدی میدن. اصلا نیازی به مسابقه نبوده.
یاد اون آقائه افتادم .آرمین ک.
با مارتینگل کلی سود گرفت از پراپ . بلکه هم عین گفته شما فقط برا تبلیغ بوده
اون یارو از زورا اون سود رو گرفته بود. میدونی اکانت مفت باشه. راحت هرجور دلت بخاد میتونی روش ریسک کنی.
تو مصاحبه یکی از تریدر ها با زورا تو میت برا اثبات اینکه خودش ترید زده . کچویی اونجا حضور داشت. بعد تو گروه پرسیدن که کچویی اونجا چیکار میکرد. ادمینای پراپ چرک ماست مالیش کردن. گفتن بعنوان نماینده پراپ چک اونجا بود تا حق کسی ضایع نشه. جالبترش اینجاس که این کچویی تو مصاحبه برداشت سودش خودش میگفت من چهار ماهه با پراپ آشنا شدم. قوانینشون هم کامل نمیدونم. گند زدن. معلوم شد از خودشونه
با بعضی از قوانین باید حسابش رد میشد اما هرکدومو بچه ها پرسیدن ادمین گفت اون حساب قدیمی هست با قوانین اون دوره بوده
مسابقات با ریل ترید فرق داره پیشنهاد برای تریدر ها اینکه که شرکت نکنن چون ذهن معاملاتیشون خراب میشه و اینکه مدیریت ریسک و سرمایه درونش معنی نداره در نهایت برای خالی کردن کرم ترید خوبه …
سلام چه جوری باید ثبت نام کنیم
برو سرچ کن پراپکو.
سلام بستگی داره به چارت تا حدی. چرا اینو میگم چون 2 3 ماه توی مسابقات ماهانه ی فاندد نکست شرکت کردم و خب اونجا زمان مسابقش یک ماهه نه دو هفته و با این حال ک از تموم دنیا تریدر ها شرکت میکنن شرایطش با اینجا فرق داره ولی به هر حال یک ماه بود که برای اینکه جزو نفرات 100 باشی باید 64 درصد سود میکردی و ماه بعدیش دقیقا 200 درصد باید میگرفتی تا جزو نفرات برتر باشی و اونجا فهمیدم که بستگی به چارت هم داره که قیمت ها چطور پیش برن و خب اینم در نظر بگیرین که زمان مسابقش یک ماه بود نه دو هفته برای همین احتمال میدم درصد های لیدر برد زیر 100 درصد باشن و توی این مسابقه پراپکو فکر نمیکنم بیشتر از 5 تا 10 نفر بتونن 100 درصد سود بگیرن (چون فقط از ایران دارن ثبت نام میکنن و تعداد تریدر ها زیاد نیست مخصوصا تریدر های سود دهی که تحلیلگر های خوبین (البته بد برداشت نشه نمیگن ایرانی ها تریدر بدی هستن منظورم اینه در حال حاضر تریدر های ضرر ده بیشتر هستش تا سود ده شاید درست نباشه ولی من فکر میکنم اینطوریه ) و حس میکنم با 30 تا 50 درصد سود گرفتن بشه رتبه خوبی اورد و درکل امیدوارم این مسابقات های رایگان ماه های دیگه هم ادامه داشته باشه چه از شرکت پراپکو چه از بقیه شرکت ها (جالبه بدونید فاندد نکست هر ماه این مسابقه رو رایگان انجام میده و خیلی کمک کننده هستش به تریدر هایی که سرمایه ندارن)
درادون روزانه زده ۵ درصد
کلی زده ۱۰ درصد
یعنی چی نفهمیدم!!!
توی دو روز ۵ درصد افت داشته باشه حذف میشی؟؟
یا تو یک روز ۱۰ درصد افت داشته باشی حذف میشی؟
اگه ۳ درصد افت داشته باشی درادون کلی از ۱۰ درصد میشه ۷ درصد؟
تاحالا پراپ کار نکردم نمیدونم اینا بر چه اساسی اینو قرار میدن!
به نظر من یعنی دو بار فرصت داری و دراداون یک معامله نباید بیشتر از۵ درصد بشه و اگه شد یک فرصت برات میمونه
اگه به مثال توی هر معامله قبل اینکه دراداون به ۵ درصد برسه سر ۴ درصد معامله رو ببندی سری بعدی هم همینطور اینطوری امکان حذف هست یا نه؟ مگر اینکه جمع بزنن !؟! یعنی درادون دو معامله رو هم هرکدوم ۴ درصد میشه ۸ درصد !
و سری بعدی تنها ۲ درصد امکان دراداون هست!
و اینکه دراداون بر اساس سرمایه اولیه درنظر گرفته میشه یا اینکه بر اساس سرمایه موجود در نظر میگیرن!!!؟؟؟؟
اقا یکی بگه بدونیم چخبره این
بزار الان برات توضیح میدم
1-دراودان روزانه یعنی توی یک روز نباید به اون مقدرا ضرر کنی
2-دراودان کلی هم که مشخصه یعنی کلا نباید از اون مقدرا مشخص شده رد بشی
حالا در کل برات مثال بزنم که متوجه بشی ببین 5 درصد دراودان روزانه اگه بخوری کلا خداحافظی میشی ولی مثلا امروز 3 درصد ضرر میکنی دیگه ترید نمیزنی و فردا دوباره ترید میکنی و 3 درصد هم فردا ضرر میکنی در مجموع 6 درصد توی ضرری و هنوز 4 درصد دیگه میتونی ضرر کنی تا به دراودان کلی برسی فقط باید هواست باشه هروقت به دراودان روزانه نزدیک میشی دیگه ترید نکنی تا فرداش مثلا امروز 4 درصد ضرر کردی دیگه ترید نکن تا فردا دوباره فردا هم میتونی 4 درصد ضرر کنی و اون موقعه دیگه باید هواست به دراودان کلی باشه که 10 درصد هست که مجموع ضررت به 10 درصد نرسه که اکانتو ازت میگیرن
فوق العاده اس اصلا قوانینشون، همینطوری رشد بدی تا تهش یه چیزی بدن بهت تازه اگر این وسط بین خودی هاشون پخش نکنن که قطعا هم میشه. بعد یه عده میان قوانین رابین سود رو مسخره میکنن و دم از قوانین غیرمنطقی میزنن و ارزش وقتتون رو بدونید و هزار داستان خنده داره دیگه
![]()
همینطوری رابین سود رو تخریب کنید تا گند پراپ های به اصطلاح معتبر دیگه، بیشتر در بیاد ![]()
رابین-سود
با کمال احترام حرفت کاملا بی منطق و تعصبی هستش چون قوانین مسابقشون که دقیقا مثل فاندد نکست هست و مشکلی نداره دوما الکی داری یه شرکتی رو قضاوت میکنی که کارت بشدت اشتباه و در اخر هم بگم این مسابقه اگه هم چیزی به کسی ندن باز به نفعه تریدره که خودشو محمک بزنه چون فضای مسابقه و رسمی داره و مثل حساب دمو الکی و بدون قوانین نیست و همه تریدر ها مجبورن روی چهارچوبی خودشون رو محک بزنه که در اخر هم اگه کسی جایزه ای گرفت چه چه بهتر.
ولی درکل اگه جای درادون کلی ضرر زیر ۱۰ درصد رو قرار بدن بهتره که!!! اینطوری شاید زمان خیلی زیادی حتی ببره تا بشه ادم حساب رو به سود خوبی برسونه!!! اینطور هم سخته و هم زمان زیادی لازمه ریسک بالا هم نمیشه کرد که! ابراااااا
استانداردش توی تموم مسابقات و پراپ ها همین 10 درصده که واقعا هم معقوله بنظرم بعدشم این حساب های مسابقه مدیریت ریسک و ریواردش با پراپ فرق داره و مجبوری ریسک زیادی کنی