نظر شما چیست ؟
در مورد بیت صد هزار دلاری چطور ؟
اگر از سطح 84 هزار دلار که با میانگین متحرک 200 روزه هم، هم سطح شده بتونه رد بشه اونوقت میشه بعنوان روند صعودی بهش نگاه کرد.
فعلا همین حرکت صعودی بیت کوین با فاز فرسایشی همراه بوده .
مهران خان عرض ادب
نیمه ی اول ترید که تشخیص لانگ بود با دقت صد درصدی محقق شده
فقط تارگت های بیشتری زده که خب شدت مارکت رو نمیشه دقیق تشخیص داد و الان بخش دوم تحلیل در حالی فعاله که تی پی ۱ رو هم زده . درست عرض کردم ؟
مهران خان در خصوص تحلیل بر چارت معکوس مطالعه داشتید ؟
نیازی به شکست مقاومت در چارت معمول تا زمانی که میشه نتیجه ی نبرد بازار با حمایت در چارت معکوس رو دید اصلا وجود داره ؟
به بیان دیگه اگه خرید در کف یا کانتر ترند چارت معکوس در کندل ورود شکست بخوره نیازی هست به گرفتن تاییدیه های معمول در چارت معمول ؟
Slسیگنال با پسزمینه ی مشکی یک دست سیگنال لانگ جفت معکوس بیت بوده که با شکست کف فیل شده هر چند مکدی ۲ وجهی ساخت حقیر با نشان دادن بار های قرمز اشاره به موجی از خریداران داره که در میانشان فروش بهترین کاره .
بیت کوین رو به شدت نزولی میبینم و فکر میکنم قیمت ۸۴۰۰۰ موقیعت خوبی برای شورت گرفتن هست
و کاملا درسته دقت بفرمایید این حرکت نزولی مقده ای کواه برای صعوده
عصبی میکنه این تادیه های مدیرها برای ثبت پست . ارسال کمردم تایید میکنن الان . در بررسی چارت معکوس مشخص شد بیت دقیقا در دیوتر مقومتی رگرشن ترند ب رپایه ۲ قرار داره و در این حالیه که سیگنال پامپ معکوس با بسته شدن کمترین مومنتومی دریافت نکرده یعنی شانس برد برابربا صفر. طبق نظریه کلی در این صورت برد در جهت مخالف حتمیه . 26 ژانویه اولین سیگنال فروش ثبت شده که در ۲۹ مارچ بازار ردش کرده و بی حمایت مانده . دقیقا در لیمیت مابین نواحی زمانی شماره ۳۴ و ۶۶ که تارگت ما خواهد بود به امروز رسیدیم که خودش مشتق ۲ ناحیه زمانی مذکوره . در نتیجه شاههد حرکت نزولی موقت بیت خوهیم بود از همین امروز اما برای کمتز از ۱ هفته
این رادار چیه وسط چارتت ؟ UAV هست ؟ باهاش اسگل هارو شناسایی میکنی یه چیزی بکنی تو پاچشون ؟
در این نما ترند کلی مد نظر بوده که در اون سیگنال پامپ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ کاملا مشهوده . سیگمالی که فرق بسیار بزرگی داره و بر پایه یه کشف علمی جدید شورت گرفته شما اولین افرادی هستید که رویتش مسکنسد از نزدیک بنام فرکتال دوگانه.
این سیکنال که با خطی عمودی نشان داده میشه و نارنجی چون بر گایه ی این کانال بنا شده و و دلیل سومی که مربوط به ریسک و حدود میانگینه تقریبا بدون خطاست و نامش یونی کورنه .
امتداد این کانال پس از شروع روند صعودی تارگت اول و محدودهی سبز رنگ که مربوط به کانال شمابه در بازه ی هفتگی است تارگت دوم بیت لانگ است .
همانطور که در پنل رویت میشه همه چیز برای شروع اکادست منظور از همه چیز حدود ۳۰ درصد از علم و ابزار باطار که در ۱۴۰۰ خط کد ده .
اعداد مندرج بالای کندل نواحی زمانی بر اساس سری اعداد فیبوناچی هستند که برای نقاط ورود یا تشدید پوزیشن بهرهبرداری می شوند .
آقا ریپل تا ۲۰ روزه دیگه میرسه به ۲ دلار؟
علیرضا جان سلام . من بر اساس سیگنال کار میکنم باید اجازه بدی تحلیل کنم .
علیرضا جان با توجه به تصویری که از نمودار منتشر کردی من متوجه شدم این سیستم استراتژی شما
وقتی سیگنال اعلام میکنه شما هم زمان دو پوزیشن یکی خرید و دیگری فروش باز میکنید این واقعا کار هوشمندانه و جذابیه که با توجه به فشار خرید یا فروشی که اندیکاتور متوجه شده با هزاران فیلترش بلاخره یک حرکت اسپایک قراره اتفاق بیوفته و شما میخواهید صاحب این حرکت بشید اما بنظرتون اینکه حتما باید یک پوزیشن استاپ بخوره تا پوزیشن دیگر فعال بشه و به سود بشینه باعث نمیشه تعداد استاپ ها زیاد باشه یعنی این استراتژی باید قربانی بده تا مسیر اصلی رو با فعال کردن پوزیشن دوم بده
این سیستم اگر در حرکت رنج طولانی قرار بگیره که در صد موفقیتش خیلی پایین نمیاد؟
اقا مهران عزیز سلام
من 1 نکته تونستم به بازارهای مالی اضافه کنم و اون کانال فرکتال دوگانه بوده . 50 سال 70 سال دقیق نمیدونم اما در این حدوده مدت زمان معرفی فرکتال و تا امروز به 2 دسته ی صعودی و نزولی تقسیم میشده.
اما در خصوص کروکوبات خیر من هدج نمیکنم و همیشه در تلاشم تا در معاملاتی ورود کنم که نسبت رر بالا داشته باشه .
اگر واقعا علاقه مند هستید به موضوع خواهش میکنم تاپیگ ورود به موج های 2 به 3 و 4 به 5 با کروکوبات رو جستجو کنید . موارد مهمی امروز به دانش کمم افزوده شد اما به نظر میرسه اولین باری باشه بعد از ده سال که تریدی رو با نسبت رر 3 رقمی تشخیص بدم .