بهترین نوع ترید برای یک کارمند

دوستان عزیز سلام

من کارمندم حقیقتا هشت ساعت در روز درگیر کار اداری هستم از طرفی دارم آموزش مبینم میخوام بدونم بهترین نوع معامله و ترید تحلیل تکنیال با فردی با شرایط من چیه فکر میکنم همه دوستان بالاخره یک شغل دیگه کنارش دارند

1 لایک کرده

شما فقط اون ساعت هایی که میتونی پای چارت باشی رو باید بک تست بگیری و به بقیه تایم ها کاری نداشته باش اگه تا ساعت ۴ سرکار باشی اول شروع بازار نیویورک میرسی خونه و سشن خوبی هم واسه معاملات هست فقط تغیر ساعت تابستانی و زمستانی ساعت به عقب و جلو کشیده میشه که فرق زیادی نداره

بهترین حالت با این مدل سبک زندگی معامله در تایم های بالا هستش به شکلی که یک بار در روز چارت رو چک می‌کنی و میری تا روز بعد

بنظرم چون تازه کار هستین این مدلی براتون بهتره تا اینکه بخوایین از سرکار برگردین و فورا بشینید پای چارت برای معامله در تایم پایین و سشن نیویورک اقدام کنید

حرفتون منطقیه ولی بستگی به علاقه شخص داره که تایم فرسم پایین اوکیه یا بلند مدت

درود

تریدر شدن به همین راحتی نیست که شروع کنید و یروزی موفق بشید

99.5 درصد افراد که شروع میکنن حتی با گذشت سالیان سال موفق نمیشن و کنار میزارن

پیشنهاد میکنم بدون هیچ دردسری هولدر بیت کوین باشید قطعا سود های خوبی خواهید کرد اصلا به فکر خرید و فروش برای گرفتن نوسان و خرید در قیمت های پایینتر نباشید

درود بر شما دوستان گل من چون rtm رو تدریس میکنم و البته بصورت رایگان

دریوتیوپ قرارمیدم و در گروه تلگرامی هم موضوعات رو برسی میکنم این سوال رو خیلی از دوستان میان میپرسند

و من در جواب میگم

شما ها باید به همون کار کارمندی تون برسید و دنبال ترید نباشید

ترید رو نمیشه با گه گاهی یاد گرفت

یادگیری ترید یک مقوله بسیار طولانی است که اول از همه باید انقدر علاقه مند باشید که نه تنهاعاشق چارت شوید

بلکه به یک مرحله یالاتر یعنی شیدایی برسید

یعنی اگر یک رو ز و حتی چند ساعت چارت رو نبینید خمار باشید

در پستهای قبلی بعرض رساندم ترید مولفه های گوناگون دارد که تازه بعد از یادگیری باید به تسلط حرفه ای برسید

برای یادگیری هرکدام

از اجزاء ان

یعنی

رفتار شناسی چارت

جایگاه قیمت

محاسبه زمان در چارت. همان اسکیل و تایم فریم

و از همه مهم تر خود ترید که یک مقوله کاملا جدا گانه است که باید سالها بر روی شخصیت خودتان کار کنید تا از خودتان یک تریدر بسازید

من با تجربه ای که دارم

ترید رو نمیشه در روزی دویا چند ساعت دنبال کرد

ترید مانند یک دانشگاه است که باید خود را ملزم به پاس کردن تمام واحد های ان بدانید

حق با شماست

کارمندی منبع درامد من هست و مجبورم انجام بدم

حتی محل کار هم چارت میبینم

میام خونه که لب تاپ روشننه سعی میخوام بازار بشناسم

خیلی سخته میدونم ولی میخوام تلاشم کرده باشم

هر روز ساعت 4 و نیم عصر چارتو باز کن بالا پایین اخرین کندل نیم ساعته یه لاین بنداز

برو تایم 5 دقیقه از هر طرف قوی با اف وی جی شکست هم جهت وارد شو یه ریوارد 2 بگیر بیا بیرون تا فردا