کشف الگوی حرکت قیمت در طلا؛ توهم یا واقعیت؟

دوستان سلام

دوستان من تقریبا 5سال هست که با بازار مالی ، چارت و تکنیکال آشنام ونزدیک 1سال هم هست استراژی مکتوب وسود دهی را دارم که بصورت مولتی تایم فریم (با 6تایم فریم مولتی چارت) در یک دقیقه ورود می کنم که کاملا شخصی و برگرفته از تمامی دوره هایی هست که دیدم

در طول این چند سال، بخصوص در 1 سال اخیر شاید در حد 2 تا 3 بار از دیدن چارت تجربه ی خاصی از دیدن چارت را ، پشت سر گذاشتم

امروز هم یکی از همین روزها بود

امروز بر روی چارت 1دقیقه طلا متوجه شدم

که قیمت اکثرا با یک الگورتیم و مدل خاصی حرکت میکنه

بطوری که واقعا اگه این نوع دید من درست باشه، فکر میکنم فهمیدم که نحوه حرکت مارکت ،(البته بروی طلا) چه شکلی هست

و اگر روند حرکتی مارکت (1دقیقه) را درست متوجه شده باشیم منظورم اینه که بدونیم میخواد بالا بره یا پایین

میشه با ترکیب این 2مورد بارها در روز با کوچکترین اندازه استاپ(متوسطِ کمتر از یک ATR تایم 1دقیقه برروی طلا)، با وینریت مطلوب و قابل قبول ، ریواردهای بالا گرفت

میخواستم بدونم (خصوصا از دوستانی که تجربه بیش از چند سال دارن) شما هم در طول فعالیت خود تجربه های این شکلی داشتین که با خود به این نتیجه رسیده باشین که فهمیدین مارکت به چه شکلی حرکت میکنه و..؟

اگه داشتین ممنون میشم از تجربه هاتون بگین واینکه نظر خودتون را راجع به موضوعی که من مطرح کردم بفرمایید که توهم است یا واقعیت؟

1 لایک کرده

درود

بهش میگن معامله گری با ضمیر ناخودآگاه

برای کسب اطلاعات بیشتر کتاب معامله گری با ضمیر ناخودآگاه اثر مارک داگلاس بخرید بخونید

گرچه باز نیاز به گذر زمان بیشتری هست تا به دستاورد های بیشتری برسید

ارزوی موفقیت دارم براتون

2 لایک کرده

بله بنده هم قبلا این مدل رو تجربه کردم

خاصه در تایم یک دقیقه

نه توهمه نه چیز دیگه

ولی گول زنک هست .

همیشه تکرار نمیشه و نتیجه یا هدف یکسان ایجاد نمیکنه

فقط گاهی در روان خاصی از بازار بوجود میاد و از بین میره .

دائمی نیست و نمیشه بعنوان راهکار دائمی در نظر گرفت .

البته این مطالب تجربه و نظر منه

3 لایک کرده

مارکت یک هوش مصنوعیه و ساخته دست انسان هست

رفتارشناسی بازار اسونه

اما مسئله اصلی بازار روانشناسیه که به شما سود یا ضرر میزنه

دوره های مختلف با استادهای مختلف سرشناس چه داخلی چ خارجی وجود داره اما هیچکدوم در مورد روانشون توضیح نمیدن صرفا میگن با فلان ابزار یه خط میکشی اگر شکست بشین تو معامله

اصل داستان روانشناسیه دادا…

اول خودتو بشناس شخصیتتو بشناس خودتو بفهم درک کن بعد شروع کن

تو همه ی زمینه ها بهت کمک میکنه.

2 لایک کرده