اینترنت بخاطر خیابان قطعه ![]()
سلاام دوستان
نظر سنجی که تموم شد
یه کانال توی روبیکا هم ایجاد کردن
و هیچ خبری نشد از برتر
واقعا صد حیف از این شرکت که این همه مخاطب داره ولی اقدامی نمیکنه
شرکت های بزرگی مثل HTC ,NOKIA و sony ericsson از صحنه روزگار محو شدن سرمایه گذار برتر هم میتونه محو بشه
یخورده دیگه مهلت بده
داره خوب پول در میاره چرا بره؟
احتمالا نمیاد یهو سروراش شلوغ شه با نت ملی و هنگ کنه پینگ بالا بده اتفاقی که برای بعضی پراپا افتاد
مرد این چه حرفیه!
نوکیا که تغییر مسیر استراتژیک داد و شد تامین کننده روش های اتصالی بین هوش های مصنوعی ثابت / قابل حمل ( عملا محصولات زیرساختیی که ما داریم ازش استفاده میکنیم)
سونی اریکسون که شرکت زیر مجموعه سونی بود که اریکسون رو خریده بود بعد از مشکلات مدیر محصولی و سهم بازار با زیر مجموعه موبایل خود سونی ادغام شد!
اچ تی سی هم تغییر مسیر استراتژیک داد و با Valve هم کاری کرد و زیرساخت واقعیت مجازی رو ساخت که الان شده HTC Vive
هیچ شرکتی که پول در میاره عمرا حاضر به مرگ نیست مگر اینکه قسمت درآمد زایی بیزنس مدل نتونه قسمت مخارج رو پوشش بده، حالا چه burning cost چه foundation cost.
کسب و کاری که اینقد زنده مونده هر مسیری برای بقا رو انتخاب میکنه، مگه دیگه هزینه ها نتونن پوشش داده بشن.
فردا مهلت قرعه کشی ربی کا تموم میشه ببینیم آیا به بهانه ی اون در مورد نقشه راه آینده چیز یخواهندگفت یا نه
رو نت ملی الان هم متاتریدر ویندوز هم اندروید برای sgb وصل شد فقط بار اول باید به بینل وصل بشید تا سرورهاش آپدیت بشه
بله منم وصل شدم
به متا وصل شدی
چرا برا من متصل نشد
منم وصل نشدم ، نه گوشی نه پی سی
لینک تایپیک نحوه اتصال به SGB
من وصل شدم ممنون
منم وصل شدم ممنون
به دوستات معرفی کن تا اونا هم وصل بشن
برندگان 100 حساب سرمایه گذار برتر
برندگان 100 حساب 2,500 دلاری.pdf (613.7 کیلوبایت)
سلام وقت بخیر روی گوشی به چه صورت لاگین میشه؟
من هنوز عضو نشدم ![]()
درود. سپاس از شما
ولی چرا تو روبیکا اینقدر دیر اطلاعاعیه ها رو میزارن؟
الان اسمامی برندگان رو هنوز نداشتن شما تو تلگرام پیدا کردی؟