من با دو تا پراپ دیگه دارم کار میکنم اسماشونم نمیارم تا برداشتم تایید نشه
ولی اینجوریم نیست
توی بحران ها همیشه اونی که مارکت دستش انحصاری بود به فنا میره
الان سرمایه گذار برتر خیلی عجیبه که سودامونونمیده که برای قبل جنگ بودن و قطعا با فروش چالش پولشونو گرفته
و حتی الان نمیذاره کسایی که وی پی ان گرون میخرن خودشون معامله کنن
اینا همش به ضرر ماست
لطفا ماست مالی نکنید
دوست عزیز تعداد ممبر به معنای قدرتمند بودن نیست و بازخواست کردن هم به معنای حل مشکل نیست تو بهترین حالت فقط آگاه کردن چندتا آدم و خالی کردن دله وگرنه اون پشتیبان تو گروه اصن دسترسی به بخش فنی تامین نداره اصن مگه اون همه تگ کردن تامین چقدر تاثیر داشت؟ کمتر از 10 درصد
ادمین ها پراپ چک تا اخرین لحظه حمایت کردن که صبر کنید درست میشه خیلی جالبه فانددنکست تحریم کردن اما حاضرن با پراپ که سئو سایت نداره کار کنن😂پراپ چک بعنوان پراپ خوب تبلیغ میکنه
یا 20کا سود یه بنده خدایی بخاطر آی پی ندادن پراپ چک کوچکترین حمایتی نکرد چرا؟ چون اون پراپ به ادمین ها خدمات میداد
درکل این گروه ها هیچ مسئولیتی ندارن ای کاش آشنا نمیشدم
سال گذشته بخاطر تعریف و تمجدید ادمین ها از بعضی پراپ های ایرانی 3بار اسکم شدم😶
من چند روز پیش وصل شدم به متاتریدر 5 که یک حساب از سرمایه گذار برتر داشتم و هم از فانددنکست
یه لحظه خواستم ترید بزنم متاسفانه بخاطر قوانين غیرفعال بودن حساب سرمایه گذار برتر امکان ترید زدن نداشت و حساب غیر فعال شده بود اما فانددنکست رو یک لیمیت گذاشتم ک شد و تارگت خورد
یا باید اتصال دائم داشته باشید و حساب جدید از سرمایه گذار برتر بخرید تا بتونید معامله کنید یا با فانددنکست کار کنید یا اینکه تا زمانی ک همه به نت بین المللی وصل نشدن حساب های سرمایه گذار برتر رو وصل نمیکنن
اگر داوجونز کار میکنید فاندد نکس ی قانون نانوشته داره که تو اون نیویورک ازت کپی ترید میگیره !
اینم از بهترین پراپ که شما میگی . به پشتیبانی تیکت زدم گفتم مدرک میخوام ندادن . به پشتیبانی تلگرام پیام دادن گفتم اون تایم خیلی مشکل میگیرند و به پشتیبانی سایت تیکت بدید . آخرم از گروه تلگرام بلاکم کردن . مدارک هم دارم !
همین پیام زیر داخلش هست به همراه لینک ارتباط با پشتیبان، ولی اینجا لینکش رو نمیزاره پست کنیم
با سلام و احترام پراپ فرم «سرمایهگذار برتر» در راستای حفظ ارتباط مستمر و رفع دغدغهی معاملهگران محترم، با توجه به اختلال موقت در دسترسی به اینترنت جهانی در ایران، یک راه ارتباطی جدید و در دسترس فراهم کرده است: Gapify این مسیر ارتباطی در شرایط فعلی اینترنت برای معاملهگران داخل ایران کاملا قابل استفاده بوده و کارشناسان پشتیبانی «سرمایهگذار برتر» آمادهی پاسخگویی و همراهی با شما عزیزان هستند. شایان ذکر است، پس از برقراری اینترنت جهانی برای معاملهگران فعال در ایران، اطلاعیههای رسمی در زمینهی روزهای قطعی اینترنت در کانالهای رسمی شرکت منتشر خواهد شد. از همراهی شما سپاسگزاریم.