آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

درست میفرمائید همه اینها اتفاق افتاده - من در جایگاهی نیستم که کسی رو تایید کنم یا رد کنم حتی در مورد پراپ ها

ولی در کل وجود کامینیوتی های قدرتمند که ادمین پراپ هارو بتونه عضو اون کنه و بتونیم اونجا بازخواست کنیم بهتر از نبودنشون هست

فکر کنم اگر گروه های شبیه پراپچک و امثالهم نبود شرایط بدتر بود برای من کاربر ساده

من با دو تا پراپ دیگه دارم کار میکنم اسماشونم نمیارم تا برداشتم تایید نشه
ولی اینجوریم نیست
توی بحران ها همیشه اونی که مارکت دستش انحصاری بود به فنا میره
الان سرمایه گذار برتر خیلی عجیبه که سودامونو‌نمیده که برای قبل جنگ بودن و قطعا با فروش چالش پولشونو گرفته
و حتی الان نمیذاره کسایی که وی پی ان گرون میخرن خودشون معامله کنن
اینا همش به ضرر ماست
لطفا ماست مالی نکنید

2 لایک کرده

سلام.من نزدیک ۶۰ روزه نتونستم روی حساب پراپ ام توی سرمایه گذار برتر کلیک کنم …آیا امکان رد حساب هست توی این وضعیت ؟

سلام محمد.نگران نباش،توی کانال تلگرامشون اطلاع رسانی کردن که تا استیبل شدن شرایط اینترنت کل حساب ها فریز میشه و شامل قانون زمان نمیشه

این بحث در ادامهٔ آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر ایجاد شده است

دوست عزیز تعداد ممبر به معنای قدرتمند بودن نیست و بازخواست کردن هم به معنای حل مشکل نیست تو بهترین حالت فقط آگاه کردن چندتا آدم و خالی کردن دله وگرنه اون پشتیبان تو گروه اصن دسترسی به بخش فنی تامین نداره اصن مگه اون همه تگ کردن تامین چقدر تاثیر داشت؟ کمتر از 10 درصد

ادمین ها پراپ چک تا اخرین لحظه حمایت کردن که صبر کنید درست میشه خیلی جالبه فانددنکست تحریم کردن اما حاضرن با پراپ که سئو سایت نداره کار کنن😂پراپ چک بعنوان پراپ خوب تبلیغ میکنه
یا 20کا سود یه بنده خدایی بخاطر آی پی ندادن پراپ چک کوچکترین حمایتی نکرد چرا؟ چون اون پراپ به ادمین ها خدمات میداد
درکل این گروه ها هیچ مسئولیتی ندارن ای کاش آشنا نمیشدم
سال گذشته بخاطر تعریف و تمجدید ادمین ها از بعضی پراپ های ایرانی 3بار اسکم شدم😶

3 لایک کرده

امکان ترید در پراپ سرمایه گذار برتر بخاطر نت ملی برام قطع شده .

رفیق فاندد نکست رو ای پی حساسه؟

2 لایک کرده

1 لایک کرده

سلام خدمت دوستان عزیز

من چند روز پیش وصل شدم به متاتریدر 5 که یک حساب از سرمایه گذار برتر داشتم و هم از فانددنکست

یه لحظه خواستم ترید بزنم متاسفانه بخاطر قوانين غیرفعال بودن حساب سرمایه گذار برتر امکان ترید زدن نداشت و حساب غیر فعال شده بود اما فانددنکست رو یک لیمیت گذاشتم ک شد و تارگت خورد

یا باید اتصال دائم داشته باشید و حساب جدید از سرمایه گذار برتر بخرید تا بتونید معامله کنید یا با فانددنکست کار کنید یا اینکه تا زمانی ک همه به نت بین المللی وصل نشدن حساب های سرمایه گذار برتر رو وصل نمیکنن

خدایی رو دست فانددنکست پراپ فرمی وجود نداره

اگر داوجونز کار میکنید فاندد نکس ی قانون نانوشته داره که تو اون نیویورک ازت کپی ترید میگیره !

اینم از بهترین پراپ که شما میگی . به پشتیبانی تیکت زدم گفتم مدرک می‌خوام ندادن . به پشتیبانی تلگرام پیام دادن گفتم اون تایم خیلی مشکل می‌گیرند و به پشتیبانی سایت تیکت بدید . آخرم از گروه تلگرام بلاکم کردن . مدارک هم دارم !

2 لایک کرده

بازم خدا خیرشون بده تنها پراپ فرم خارجی که ایران رو تحریم نکرده بقیه پراپ فرم های معتبر خارجی ایران رو تحریم کردن

تا جایی که خبر دارم قبلا رو طلا هم گیر میدادن

باید استراتژی خودتون رو بفرستین با عکس ک قبول کنن

والا ما هم شهروند آمستردام نیستیم ک بروکر خوبش از ایرانیا فرار می‌کنه…

تو پراپا هم ی sgb مونده یه فاندد البته اگ نت داشته باشیم!

1 لایک کرده

امیدوارم به فکر یه چیزی باشن.

2 لایک کرده

سگب داخل اپ بله پشتیبانشون فعاله میتونید سوال بپرسید جواب میدن

ایدی پشتیبان بله چیه؟

:incoming_envelope:مسیر جدید ارتباطی سرمایه گذار برتر در شرایط قطعی اینترنت جهانی در ایران

داخل اپ بله یه کانال هست به آیدی sgb_prop

همین پیام زیر داخلش هست به همراه لینک ارتباط با پشتیبان، ولی اینجا لینکش رو نمیزاره پست کنیم

با سلام و احترام پراپ فرم «سرمایه‌گذار برتر» در راستای حفظ ارتباط مستمر و رفع دغدغه‌ی معامله‌گران محترم، با توجه به اختلال موقت در دسترسی به اینترنت جهانی در ایران، یک راه ارتباطی جدید و در دسترس فراهم کرده است: Gapify این مسیر ارتباطی در شرایط فعلی اینترنت برای معامله‌گران داخل ایران کاملا قابل استفاده بوده و کارشناسان پشتیبانی «سرمایه‌گذار برتر» آماده‌ی پاسخگویی و همراهی با شما عزیزان هستند. شایان ذکر است، پس از برقراری اینترنت جهانی برای معامله‌گران فعال در ایران، اطلاعیه‌های رسمی در زمینه‌ی روزهای قطعی اینترنت در کانال‌های رسمی شرکت منتشر خواهد شد. از همراهی شما سپاسگزاریم.

لینکش هست روی اسم آبی رنگ gapify کلیک کن میاره

ما تو گروه روبیکا که لینکشو‌میزارم پیگیر سرمایه گذار برتر هستیم . خوبه که شما هم کنارشون باشید

https://rubika.ir/joing/BACCEEIFG0XJYNFGWSVANKCNIVAYSUNL

دمتگرم که آپدیت میدی ماچ به کلت :grinning_cat:

1 لایک کرده

قربونت ‌موفق باشی