ظاهرا که هنوز فعال نشده (به گفته پشتیبان)
با اینترنت داخل باز میشه.
https://app.gapify.ai/widget?website_token=zx638qwsBBuiZUmKFxkkFa9p#/messages
ربطی به اینترنت نداره واقعا ، محدودیتی هست که خودشون اعمال کردند. (یعنی نمیتونی ترید باز کنی)
اینکه یک نسخه رو بخوای برای همه بپیچی کار درستی نیست. شاید یکی دسترسی داشته باشه ، ریسکش هم قبول میکنه ، ولی میخواد کارش رو انجام بده.
حس جا موندن از بازار رو ندارم واقعا ، ولی با عکس العمل این بزرگواران کاملا مخالفم ، تصمیم اینکه تریدر بتونه ترید کنه ، یا اینکه ترجیح بده به اینکه فعلا در این شرایط ترید نکنه رو بنظرم باید بعهده خود تریدر گذاشت نه اینکه پلتفرم بیاد کلا بزنه زیر میز و بگه الان نمیشه .
شاید جنگ بخواد 8 سال طول بکشه، یعنی همه مون 8سال بلاتکلیف بشینیم و بکتست بزنیم
؟
فانددنکست با کانفینگ میشه ترید کرد !؟ آخه حساب دارم ازش
دمش گرم ادم به یه عده مزدور نت وصل نباید خدمات بده
یا به همه خدمات میده یا به هیچکس
واقعا تنها پراپ درست و حسابی که برامون مونده همین سگب هستش بعد از ماجراهایی که برای پراپی و تامین پیش اومد دیگه جز سگب جایی ترید نمی کنم
خسته شدم از بس اسکم شدن پراپ ها
امیدوارم زودتر شرایطی پیش بیاد که بشه در سگب ترید کرد
داداش قرار نیست همیشه توی جنگ باشی
عجله نکن … به قول یکی از اساتید پولاتو شوهر نده
وایس درست میشه بشین بک تستتو بگیر
عجب، من فکر میکردم باز شده باشند تو این مدت. باز خوبه رابین سود هست و فعلا سرگرمم باهاش
چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم سود و درآمد پراپ از روی فروش چالشه
اگه شرکت بیاد به کسایی که میتونن وصل بشن دسترسی بده دیگه نمیتونه چالش بفروشه چون عمده افراد به نت دسترسی ندارن
حالا اونایی که به نت دسترسی دارن میتونن ترید بزنن و اگه به سود برسن و بخوان برداشت بزنن عملا شرکت باید سود اونا رو از جیب بده و نتیجه این کار میشه تامین سرمایه و پراپی و… که ورشکست شدن
پس ما باید صبر کنیم یا شرایط درست بشه (که فکر نمیکنم به این زودی درست شه) یا شرکت اقداماتی انجام بده تا همه بتونن ترید بکنن
ظاهرا حرف شما درسته و سودشون واقعا از چالش فروشیه. من موندم چرا این همه پراپ ، با چالش فروشی نمیتونن ادامه بدن ، مثل تامین سرمایه یا همین فوراف ایکس ، ولی سگب تونست حتی رتبه ی مارکت ایران رو بگیره.
برای اینکه سگب از همون اول ثابت قدم بود الکی برای جذب مشتری قانون بیخود نذاشت که بعدش به مشکل نقدینگی بخوره ولی تامین سرمایه و بقیه پراپها هرروز یه قانون برای نوع برداشت و اتوماتیک بودن و… میذاشتن و همین باعث میشد شرکت با مشکل نقدینگی مواجه بشه
سلام. آیا سرمایه گذار برتر اطلاعیه ای راجب سرور داخل ایران یا شروع فعالیت مجدد منتشر کرده؟
هیچ پلن و برنامه ای نیست ، با پشتیبانی حرف زدم ، گفتا باید صبر کنیم تا اینترنت وصل بشه ، کسایی هم که وصل هستن نمیتونن معامله بزنن ، فقط میتونن ببندن . حساب ها هم همه فریز شده
وقتی اینترنت وصل بشه، شرکت حساب ها رو تمدید میکنه یا بیانیه ای چیزی میده
سلام دوستان همین امروز با پشتیبان سرمایه گذار برتر صحبت کردم و گفتن به زودی اطلاعیه میدن
بهترین اتفاق اگه درست بکنن
بالاخره تنها راه درآمد شرکت به اون بزرگی اینه که ما تریدرها بتونیم ازش چالش بخریم مجبوره برای درآمد خودش یه راهی پیدا کنه
حالا کاری به اینکه به بهانه قطعی و عدم ثبات نیومدن روی نت ملی ندارم
حداقل میشد یه کانال بزنن که اخبارشون رو از اونجا دنبال کنیم
از ایران بروکر میخوام این موضوع رو منتقل کنن بهشون
از وضعیت جنگی و قطعی اینرنت، بدتر این بلاتکلیفی و عدم اطلاع از شرایطه
دمت گرم خبر خوبیه اگه از مابقی اعضا کسی به تلگرام دسترسی داره اطلاعیه های جدید س گ برتر اینجا به اشتراک بزاره خیلی چشم انتظاریم