آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

درود ب شما آقا نادر من تلگرام خودم دیدم چک کردم اوکیه منم پست کردم، پاک کردم تکراری بود دگ

2 لایک کرده

ممنون از اطلاع رسانی

1 لایک کرده

تازه ممکنه برقمون قطع شه مدت طولانی اینسری🤣

2 لایک کرده

ولی صاب شرکت سرمایه گذار برتر هر کی هست حلالش باشه مشخصه حلال خوره دمشگرمو تنش سلامت.

3 لایک کرده

دمشون گرم نه تنها نیومدن یکسری قوانین بزارن که تریدر رو اذیت کنن بلکه یکسری از قوانینش هم حذف کرده برای راحتی تریدر

4 لایک کرده

بابا به به اس جی بی🤩

1 لایک کرده

دوستان ی سوال راجب قوانین . سرمایه گذار برتر به اکسپرت مدیریت سرمایه پورصمدی گیر میده؟؟ مجازیم اونو استفاده کنیم؟؟؟

از پشتیبانیشون بپرسید ک مطمئن بشید

1 لایک کرده

من کار کردم ایرادی نگرفتن

1 لایک کرده

با اینترانت میشه وارد سایت sgb شد ؟

متاتریدر چطور ؟

برای من 2-3 روزی هست که نمیشه وارد سایت شد و نوشته سایت در دست تعمیر هست

برای وصل شدن به متاتریدر باید سرور ها رو اپدیت کنی

یکی از دوستان سرور ها رو توی یک تاپیک جدا گونه گذاشته بود فایل سرور ها رو و نحوه اتصال به متا رو توضیح داده بود بگردی پیدا میشه باز اگر پیدا نکردی بگو تا خودم بگردم و بهت لینک بدم

1 لایک کرده

صبرکنید از امشب هم سایت آماده میشه هم کم کم خود شرکت سرورها رو دراختیار میذاره

از دوشنبه حساب های ۱ کا تا ۱۰ کا میتونن معامله کنن

عضو کانال روبیکاشون بشید

2 لایک کرده

عکس اکسپرت داری و چه مزایایی داره این اکسپرت و منظورت کدوم صمدی هست؟

از اینجا میتونی روش وصل شدن به متا رو دنبال کنید

2 لایک کرده

:e_mail: وبسایت سرمایه‌گذار برتر بر بستر اینترنت ملی

معامله‌گران محترم

:check_mark:در راستای توسعه زیرساخت‌های فنی و حفظ دسترسی پایدار، وبسایت سرمایه‌گذار برتر همراه با فرآیندها و خدمات اصلی، بر بستر اینترنت ملی ایران قابل دسترس شده است.

:desktop_computer:آدرس وبسایت بر بستر اینترنت ملی:

:link: sarmayegozarebartar.ir

:bell:زمانبندی شروع خدمات در فاز 1 برای حساب‌های 1K تا 10K در پلن A و B

:one:- 25 اردیبهشت (به‌منظور تکمیل آخرین بررسی‌های فنی، زمان شروع به ساعت 22:00 آپدیت شد): طرح حمایتی تریدهای بدون حد ضرر و بدون حد سود 1K تا 10K

:two:- 27 اردیبهشت ساعت 23:00: دسترسی به متاتریدر، شروع ترید و فرآیندهای برداشت سود 1K تا 10K

:three:- 28 اردیبهشت ساعت 20:00: امکان خرید حساب جدید 1K تا 10K در هردو پلن A و B

:blue_circle:معامله‌گران داخل ایران

:reverse_button:دسترسی به وبسایت و پنل آنالیز، با آی‌پی ایران و از طریق اینترنت ملی امکان‌پذیر است.

:reverse_button:جهت ورود به وبسایت، لطفا بدون استفاده از وی‌پی‌ان و با اتصال به اینترنت ملی وارد وبسایت و پنل آنالیز شوید و فرآیندها، درخواست‌ها و خدمات مرتبط با حساب خود را از این مسیر پیگیری بفرمایید.

:green_circle:معامله‌گران خارج از ایران

:reverse_button:در صورتی که خارج از ایران حضور دارید و به آی‌پی ایران یا اینترنت ملی دسترسی ندارید، لطفاً از طریق لینک زیر وارد صفحه راهنمای اختصاصی معامله‌گران خارج از کشور شوید و اطلاعات مربوط به نحوه دسترسی به خدمات و پیگیری فرآیندها را مطالعه بفرمایید.

:link: لینک صفحه (اینجا کلیک کنید)

:bell:تمامی فرآیندها طبق اطلاعیه‌های قبلی در حال انجام هستند، اطلاعیه‌های تکمیلی درباره نحوه ورود به حساب‌های معاملاتی و پنل آنالیز در کانال‌هالی رسمی منتشر خواهند شد.

:dollar_banknote:سرمایه‌گذار برتر

:mobile_phone: تلگرام :mobile_phone: یوتیوب :mobile_phone: اینستاگرام :mobile_phone:ایکس :speech_balloon: روبیکا

2 لایک کرده

به نظرم درسته غیبت طولانی داشت ولی مشخصه سفت سخت داره فعالیتشو آغاز میکنه. بر بستر اینترنت ملی واقعا خیلی سرعت خفنی داره متاتریدر حساباش

4 لایک کرده

بین ۲ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا لود بشه

https://sarmayegozarebartar.ir/

1 لایک کرده

پنل انالیز شما هم این ارور رو میده؟

2 لایک کرده

ظاهرا یکم ضعیفه هاستشون

1 لایک کرده

شما تونستی وارد پنل انالیز بشی؟

1 لایک کرده