برای من هم هم کابین و هم سایت سرمایه گذار برتر باز شد
باز خبر و اتفاق خوبیه در این روزهای تاریک ناامیدی
امیدوارم که بزودی فعالیت پراپ SGB شروع بشه ![]()
![]()
از دوشنبه بعد قطعا شروع میکنه پشتیبان گفت 3 4 روز پیش رو
بنظر من در کل این قدر حساسیتی که نشون میدن نشونه خوبی از تعهد این شرکته یعنی یجورایی دوست دارن کار درست و حسابی انجام بدن
نکته ای که فکر میکنم سرمایه گذار برتر انجام بده این هست که کار رو کامل انجام میده و بعد اعلام میکنه این رو من در هیچ یک از پراپهای نت ملی ندیدم پراپکو سه چهار روز اول متاتریدرش تاخیر در اجرا داشت هرچند که زود درستش کردن رابین سود هنوز هم در پلتفرمش خطوط ورود به معامله و حد سود و حد ضرر نشون نمیده و تازه خطوط آسم و بید رو با هم نشون میده امیدوارم سرمایه گذار برتر با پلتفرم بدون ایراد شروع مجدد داتشه باشه
پست اینستاگرام sgb
برای من سایت باز نمیشه با کدوم نت هستید؟
درسته ولی انصافا این پراپارو باهم مقایسه نکن خیلی فرق داره لولشون
مقایسه کردن موردی نداره اگر سالم باشه ، درسته لول سرمایه گذار برتر متفاوته ولی انصافا پراپکو از اولش با کلاس متفاوتی وارد شد . مثلا شفافیت در پرداخت و همینطور پلن های متنوع . الان سرمایه گذار برتر پلنی نداره که در اون ریسک شناور و قانون 80 درصد نباشه. مثلا فانددنکست و یا FTMO و خیلی های دیگه این قانون رو حذف کردن
من همیشه فکر می کنم که باید سبدی از پراپها داشت ولی بین اونها برخز سنگینتر و برخی سبکتر خواهند بود.
من از قابلیت فریز کردن، داشتن آدرس مشخص و پیوند پراپکو به یه شرکت و کیف پول به عنوان امتیازهای این پراپ می تونم یاد کنم. قوانینش هم از سطح متوسط ساده تر هست.
منم معتقدم باید سبد داشت
ولی پراپکو قیافش معتبر نمیزنه، با پشتیبانیش وند بار حرف زدم پشتیبانیشم خیلی ضعیفه
سلام. در جهت بیوگرافیتون میپرسم
بیش از 15 برداشتتون رو از چه پراپفرمی و چه حجم از اکانتی داشتید
اطلاعیه رسمی: ارتقای زیرساختهای SGB| ترید بر بستر اینترنت ملی ایران معاملهگران محترم
سرمایهگذار برتر، ارائه خدمات در بستر اینترنت ملی ایران را با زیرساختی جدید و پیشرفته را آغاز خواهد کرد.
زیرساختی ارتقایافته، چندلایه و طراحیشده برای حفظ حداکثری پایداری در شرایط جنگی، قطعی اینترنت بینالملل و محدودیتهای ارتباطی.
در این بهروزرسانی، امکان دسترسی به بخشهای اصلی خدمات سرمایهگذار برتر بر بستر اینترنت ملی آماده شده است:
معامله در متاتریدر بر بستر اینترنت ملی ایران
وبسایت و پنل آنالیز سرمایهگذار برتر بر بستر اینترنت داخلی
انجام تمام فرآیندها و خدمات بدون نیاز به اینترنت بینالملل
پشتیبانی آنلاین و تیکت، در بستر داخلی بدون وقفه و 24 ساعته
در ماههای گذشته، از جنگ 12 روزه تا قطعیها و محدودیتهای اینترنتی، سرمایهگذار برتر توانست با اتکا به ساختار عملیاتی و ظرفیت فنی خود، مسیر خدماترسانی و ارتباط با معاملهگران ایرانی را حفظ کند.
اکنون این مسیر وارد مرحله جدیدی شده است. سرمایهگذار برتر زیرساخت فنی و پشتیبانی خود را بر بستر اینترنت ملی توسعه داده تا امکان ارائه خدمات با پایداری بیشتر، دسترسی مطمئنتر و پشتیبانی منظمتر فراهم شود.
این بهروزرسانی در دو بخش اصلی انجام شده است:
ارتقای زیرساخت فنی توسعه و ارتقا در معماری فنی بر بستر اینترنت ملی، با هدف افزایش پایداری خدمات، حفظ کیفیت اتصال در متاتریدر و ایجاد مسیرهای دسترسی مطمئنتر برای معاملهگران.
ارتقای پشتیبانی و اطلاعرسانی توسعه مسیرهای ارتباطی داخلی، با هدف حفظ ارتباط معاملهگران با تیم پشتیبانی در شرایط جنگی، قطعی اینترنت بینالملل و شرایط محدودیت ارتباطی.
فاز اول فعالسازی خدمات، زمانبندی شروع و نحوه دسترسی حسابهای مشمول، در اطلاعیههای بعدی اعلام خواهد شد.
سرمایهگذار برتر اولین و معتبرترین پراپفرم در ایران
وبسایت
تلگرام
یوتیوب
اینستاگرام
ایکس
روبیکا
…ره اگر سالم باشه ، درسته لول متفاوته ولی انصافا از اولش با کلاس متفاوتی وارد شد . مثلا شفافیت در پرداخت و همینطور پلن های متنوع . الان پلنی نداره که در اون ریسک شناور و قانون 80 درصد نباشه. مثلا فانددنکست و یا و خیلی های دیگه این قانون رو حذف کردن
سرمایه گذار برتر قانون 80 درصد نداره
تا الان قانون 80 درصد نداره فقط ریسک شناور داره، امیدوارم در شروع مجدد تغییر ایجاد نکنه
سلام ببخشید قانون ۸۰ درصد چی هست میشه توضیح بدین
قانون ۸۰% به این معناست که تریدر نباید در یک معامله یا چند معامله همزمان بر روی یک نماد معاملاتی بیش از ۸۰ درصد از سود هدف (تارگت) خودش رو به دست بیاره.
قانون ۸۰ درصد نداره
تیک اسکلپ فقط داره
اطلاعیه رسمی: زمانبندی فاز اول شروع خدمات سرمایهگذار برتر
معاملهگران محترم
شروع فاز اول خدمات سرمایهگذار برتر بر بستر اینترنت ملی ایران، طبق مراحل زیر اجرا خواهد شد.
مرحله اول: طرح حمایتی معاملات بدون حد ضرر و بدون حد سود در زمان قطعی
زمان شروع: جمعه 25 اردیبهشت ساعت 20:00 به وقت تهران
در راستای حمایت از معاملهگران محترم، معاملاتی که قبل از تاریخ 1 مارس 2026 ساعت 22:00 به وقت تهران باز شدهاند، بدون حد ضرر بودهاند و همچنین در زمان قطعی اینترنت، امکان دسترسی به متاتریدر نداشته و مدیریت آنها برای معاملهگر فراهم نبوده است، مشمول این طرح خواهند بود و 2 روز ابتدایی فاز اول به فرآیندهای مرتبط به این طرح حمایتی و اجرای آن اختصاص خواهد یافت.
در صورتی که این معاملات در زمان قطعی وارد زیان شده باشند یا منجر به از دست رفتن حساب شده باشند، پس از بررسی و تأیید، زیان مربوطه از سوی شرکت جبران میشود و همچنین در صورت از دست رفتن حساب، اکانت بازیابی و مجدداً فعال خواهد شد.
همچنین معاملاتی که در زمان قطعی اینترنت بدون حد سود TP، بودهاند و وارد سود شدهاند، سود آنها بهصورت کامل محاسبه و لحاظ خواهد شد.
معاملهگران مشمول این طرح میتوانند از 25 اردیبهشت ساعت 20:00 ، درخواست خود را از طریق تیکت در وبسایت سرمایهگذار برتر بر بستر اینترنت ملی ثبت کنند تا درخواست آنها بررسی و اقدامات لازم انجام شود.
آدرس وبسایت بر بستر اینترنت ملی، روز جمعه و پیش از آغاز مرحله اول، اعلام خواهد شد.
ادامهی اطلاعیه در پیام بعدی…