تحلیل‌های روزانه و بررسی سیگنال‌های دریافتی از بازار

DXY

Technical (+2) +Fundamental (+2)) + Sentimental (+1)
دلار آمریکا از نظر فاندامنتال همچنان حمایت می‌شود، زیرا اقتصاد ایالات متحده هنوز نشانه‌هایی از مقاومت و قدرت را نشان می‌دهد، در حالی که تورم نیز همچنان چسبنده باقی مانده است. داده‌های قوی PMI، اعتماد مصرف‌کننده مناسب و وضعیت نسبتاً سالم بازار کار نشان می‌دهند که فعالیت اقتصادی با سرعت زیادی تضعیف نشده است. از طرف دیگر، تورم بالاتر از انتظار و رشد بازدهی اوراق کوتاه‌مدت باعث می‌شود احتمال کاهش سریع نرخ بهره توسط فدرال رزرو کمتر شود؛ موضوعی که به نفع تقویت دلار است. با این حال، ضعف در رشد GDP و افزایش درخواست‌های بیمه بیکاری می‌تواند به‌عنوان هشدار در نظر گرفته شود. بنابراین، ایده معاملاتی بهتر این است که به‌جای ورود بعد از حرکت‌های بیش از حد، به دنبال فرصت‌های خرید دلار در اصلاح‌های قیمتی باشیم.

هدف مورد نظر تاچ شد

1 لایک کرده

USD/JPY در تایم‌فریم ۴ ساعته همچنان در یک روند صعودی قرار دارد، اما نزدیک محدوده‌ی مقاومتی مهم 160.70–160.80 واکنش نشان داده و کمی عقب‌نشینی کرده است. واگرایی منفی بین قیمت و AO دیده می‌شود؛ قیمت سقف‌های بالاتر ساخته، اما مومنتوم ضعیف‌تر شده، که می‌تواند نشانه‌ی کاهش قدرت خریداران باشد. (احتمال مداخله مجدد توسط بانک مرکزی ژاپن(BOJ) در این ناحیه زیاد هست)

1 لایک کرده

GBP/JPY

1 لایک کرده

نفت در دیلی

1 لایک کرده

CHF/JPY

1 لایک کرده

XAU/USD

1 لایک کرده

GBP/JPY

2 لایک کرده

درود

موافق نیستم. بنظرم صعودیه با تارگت 215.614

1 لایک کرده

به نظرم GBPJPY اینجا پتانسیل نزولی داره، چون قیمت رسیده به محدوده مقاومتی مهم 215.50 و داخل کانال صعودی داره ضعیف می‌شه. اگه نتونه بالای این ناحیه تثبیت بده، احتمال ریجکت شدن و حرکت به سمت 212.30 و بعدش 211.42 زیاده. از سمت فاندامنتال هم خرید خیلی قوی ساپورت نمی‌شه؛ داده‌های اشتغال و تورم فشار در انگلستان منفی هستش، COT هم خرید سنگینی رو تأیید نمی‌کنه، و ین با سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر BoJ به احتمال زیاد در بازار قویتر میشه و فشار فروش روی GBPJPY و دیگر ارزهای JPYs بیشتر می‌شه. تا وقتی GBP/JPY زیر 215.50 بمونه سناریوی فروش برام معتبرتره؛ ولی کلوز ۴ ساعته بالای 216.53 می‌تونه این دیدگاه رو خراب کنه…

1 لایک کرده

حالا به هر صورت…

من اگر بخوام به تریدش فکر کنم، صبر میکنم یه کندل بالای 215.036 بسته بشه و در ادامه یک swing low بالاتر از قبلیه شکل بگیره.

1 لایک کرده

شروع حرکت با fvg باشه 215.036 را میگیره.

1 لایک کرده

دیدگاه من بر اساس ICT ست

گام CD لیکویید B را گرفته. کجا تحویل داده؟ به OB ناحیه ۸۸درصد گام AB . پس تحویل لیکوییدیتی صورت گرفته بنابراین FVG محدوده قرمز نمیتونه قیمت را پرت کنه پایین تا کف A شکسته بشه.

این موج صعودی که شکل گرفته LQ نداره بخاطر همین اینجور بیحال بالا میره.

حالا اصلا فرص بذاریم که به هر دلیلی روند از اینجا میخواد نزولی بشه. خب تا Buy side LQ جمع نشه که روند شروع نمیشه. پس فعلانه رنج است.

1 لایک کرده

به هدف اول تقریبا رسید

1 لایک کرده

1 لایک کرده

DXY

1 لایک کرده

GBP/USD

1 لایک کرده

EUR/USD

1 لایک کرده