شروع چالش فول فاند رابین سود

فردا اگ نمودار میزارین منم بزارم :sweat_smile:

همه قوانینش داخل سایت نوشته شده فقط باید وقت بزاری دقیق بخونی حتما و بعدش بیای با سیستم معاملاتیت چک کنی ببینی سازگار میشه سیستمت یا باید تغییراتی بدی

شبنم جان اینو باید بری به پشتیبانی رابین سود بگی ببینی چطور شده

حتما اگر ورود کنم مثل هر روز میزارم تا قدم به قدم بریم جلو ببینیم این چالش به کجا میرسه :smiling_face_with_sunglasses:

بچه ها همیشه اگر به مشکلی برمیخورید ( فرقی نداره چه سیستمی باشه ) حتما از طریق پشتیبانی دقیق پیگیری کنید و مخصوصا پیام پیگیری تون دقیق باشه که بعدا نتونند توپ رو به زمین شما پاس بدند ، یعنی پیام پیگیری تون دقیق و با جزییات کامل باشه اینجوری هم پیگیری درخواست تون زودتر میشه ( چون دیگه پشتیبانی سوال های مختلف نمیپرسه ) و هم اینکه کسی نمیتونه بهتون بگه اطلاعات تون کامل نیست یا دقیق توضیح ندادید

سلام خسته نباشی دوست عزیز

سوالم اینه دلیلش چیه که یک شرکت یک حساب رایگان (قوانینشو کاری ندارم) به همه میده و درصورتی که پاسش کنی ۱۰۰۰ دلار بهت میده این مبلغ پول کمی نیست بهرحال!

خب چند تا مورد میتونه داشته باشه :

1. قوانینش یکم سخت تر از پراپ ها و چالش های معموله ( مثل درادون 2% و تایم خبر و … ) که این باعث میشه عده کمتری نسبت به چالش های معمول این چالش رو پاس کنند ( نسبت به رایگان بودنش بازم می ارزه )
  2. رایگان بودنش باعث جذب کاربر جدید میشه
  3. تقریبا میشه گفت یه حالت مسابقه ای داره دیگه کسی که برنده بشه پاداشش رو میگیره
  4. قبلا فول فاند پاس میشد میرفت حساب ریل بعد تبدیل شد به پاداش (الان نمیدونم بازم ممکنه حساب بدن یا نه )
  5. یه وجه تمایز نسبت با سایر پراپ هاست وجود فول فاند
  6. این نظر شخصیه منه گرفتن 1000 دلار جایزه بعد پاس کردن همچین چالشی واقعا میچسبه :grin:

بازم اگر چیزی به نظر شما میرسه که من بهش توجه نکردم حتما بگید

سلام عزیز. چرا از نظر ها پنهان باشه :sweat_smile:
اصلا خودشون یه راهکار برای درک کامل قوانین گذاشتن که همین چالش های رایگانشونه
شما برای اینکه قوانینش رو کامل متوجه بشی، چالش فول فاندش رو تهیه کن که رایگانه، بعد 5 روز متوجه میشی چطوریاس
بعد تازه اگر حال کردی، برو پولی بخر
رابین-سود

سلام
این چیزی که میگی هیچ مشکلی نیست و برات حتما حتما مجدد باز میکنن چون احتمالا باگ سایت بوده.
ولی شما که لطف کردی اعلام کردی، نتیجه اشو هم اینجا اعلام کن که بقیه هم ببینند.
ساعت پاسخگویی هم 9 تا 18 نوشته داخل سایتش.

بچه هایی که فول فاند و فول فاند پلاس دارند حواس تون باشه انگار از دیروز قسمت ترید در تایم خبر خاموش شده و من چند دقیقه پیش که تماس گرفتم گفتند اخلال داشته دیروز که فعلا غیر فعال شده تا درستش کنند یعنی همچنان حواس تون به اخبار باشه حتما امروز ساعت 11:00 روی EUR خبر قزمط داریم و ساعت 12:00 هم روی GBP خبر قرمز هست حتما دقت کنید

من دیروز توی کلندر چارت و اخبار اقتصادی سامانه پگاه یه اختلاف در مورد اهمیت خبر دلار آمریکا (خبر نفت) ساعت ۱۸ دیدم(توی یکی خبر متوسط ثبت شده بود توی دیگری خبر ضعیف) نوشتم برا پشتیبانیشون امروز دیدم نوشتن که عکسشون رو بفرست فرستادم ضمنا دیروز شکل کندلها کامل تشکیل نمیشد در چارت نوشتم براشون امروز جواب دادن که درسته و به تیم فنی اطلاع دادیم برطرف کنن

روز 6 ( داخل پنل روز 8 ) :

بله پیام دادم میگن 24 ساعت طول میکشه بررسی کنن

ولی باگ سیستم بوده واقعا دیروز عصر خبر قرمز نداشتیم

حیف شد من سل داشتم و به تی پی میرسید و 1 روز معاملاتی که با امروز احتمالا میشد 2 تا از دستم رفت

اره حتما پیگیری بکن که اگر ایراد از تو نبوده حسابت رو بگیری منم فک میکنم دیروز خبر قرمز نداشتیم تا جایی که یادمه

این ریله

این چالش جدیدس ک خریدم

موفق و پر سود باشید :smiling_face_with_sunglasses: من میبینم شخصا انگیزه میگیرم واقعا :flexed_biceps:

هر دو تا رو باهم ترید میکنید ؟ یا جدا از هم ؟

جزییاتش رو خوندم جذاب بود مسابقه پراپکو هم بقیه بچه ها هم وقت بزارن جزییاتش رو بخونن شاید جذاب بود براشون ممنون پارسا جان :folded_hands:

نه هر کدوم تو تایم مختلف با هم قاطی نشه

من پیشنهاد دادم به پشتیبانی و تیکت هم ثبت کردم که اگر ممکنه یه امکانی فراهم کنند برای کسانی که چند تا حساب دارند و میخوان کپی انجام بدند حسب های خودشون ر وصل کنند و این مورد رو انجام بدند بنظرم هم مورد جذابیه و هم به کاربر میتونه کمک کنه و براش مفید باشه

ایده خوبیه من یه سری جاها دیدم این کار کپی ترید میشه و نقض قانون ب حساب میاد