اره فردا رونمایی میشه
برای اینکه ببریم مسابقه رو
داخل سایته که ثبت نام هست قوانین گذاشته شده
پراپهایی که مسابقه دارند و اعلام میکنی شرکت کنیم
rahatam khahar jan ![]()
age man ba esme elika baradar basham
toam ba esme masoud bayad khahar bashi ![]()
سلام و درود به همه عزیزان ![]()
از اونجایی که سری جدید فول فاند پرو برگزار داره میشه و به صورت رقابتی هم هستش، تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا هر شب نتایج روزانه رو به اشتراک بزارم و بعدا انشاالله نفرات برتر رو تحلیل کنم براتون.
این تاپیک میشه مکمل تاپیک تحلیل اکانت های پاس شده. با این تفاوت که در حال حاضر دسترسی به استیتمنت حساب های شرکت کننده هارو الان نداریم و باید تا پایان دوره صبر کنیم.
این مسئله هم امر منطقی هستش چون اگر بشه نگاه کرد، تقلب و کپی برداری شکل میگیره اصلا ![]()
سلام و احترام خدمت همه عزیزان![]()
روز اول
فول فاند پرو - 15 روزه - دوره اول
بالانس اولیه حساب ها: 10000
تعداد شرکت کننده ها: 360 حساب
نتایج روز اول تقریبا به صورتی هستش که مشاهده میکنید. نفر اول با قدرت خیلی زیادی، 18 هزارتا سود کردند. فکر کنم از صبح پای چارت بودن تا همین الان ![]()
البته امروز طلا هم خیلی نوسان تو بازه 50 دلاری داشت و موقعیت مناسبی برای نوسان گیر ها بودش. البته که احتمال میدم ایشون سبکشون باز و بسته کردن بوده قطعا ولی باید دید چی میشه.
دقت کنید روز اول هستش و 14 روز دیگه مونده. هر لحظه ممکنه نفر اول با یک اشتباه، از رقابت حذف بشه.
لایک یادتون نره ![]()
تا نتایج روز بعدی، موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود
حالا تا روز چهاردهم نصفه اینا پرت میشن بیرون
سلام شرایط خاصی داره شرکت در مسابقه ؟
بله دقیقا رقابت ها تا 10 روز اول به نظرم همچنان میتونه ادامه دار باشه و قابل پیش بینی نیست واقعا.
همه میتونن در یک لحظه اشتباه کنند ![]()
سلام و احترام،
شرایط ورودی نداره. فقط باید حساب باز کنید تو سایت و بعدش برید قسمت چالش های پاداش محور و همونجا درخواست حساب فول فاند پرو بدید.
سلام مجدد اقا نیما
کار خوبی کردید تاپیک جدا زدید
تاپیک های دیگه بیشتر فاز تبلیغاتی میگیرن و صرفا یک مطلبی گفته میشه و تحلیلی نداره
اما شما واقعا به چیزایی اشاره میکنید که شاید بقیه توجهی نکرده باشن
در مورد این مسابقه هم چند نظر داشتم که مطرح کردم تو تاپیک دیگه ای
نفر اول تو اینکه باز و بسته کرده شکی نیست
ولی خب همین سبک هم مهارت میخواد و واقعا دمش گرم
عالی کار کرده
فقط این مسئله هم بگم من محدودیت لایک دارم وگرنه پست هاتون رو لایک میکردم ![]()