شروع چالش فول فاند رابین سود

ممنون بابت اطلاع رسانی اما این رو مد نظر داشته باشید:

انجام چالش های رایگان ذهنیت یک تریدر قانونمند رو میتونه بهم بریزه. رفتاری که شما ماه ها و سال ها برای ایجادش تو ذهنتون تلاش کردید رو دگرگون کنه.

من به شخصه ترجیح میدم به جای انجام این چالش ها مقداری پول پس انداز کنم و اکانت ۱k بگیرم.

این حرف که چالش رایگان ذهنیت تریدر قانونمند رو خراب میکنه بیشتر یه برداشت شخصیه تا یه نتیجه منطقی

اگر کسی با رایگان بودن یه چالش قوانین مدیریت ریسک و نظم معاملاتی خودش رو کنار میذاره مشکل از رایگان بودن چالش نیست مشکل از خود تریدره

اتفاقا چالش رایگان میتونه دقیقا برای همین مفید باشه که بدون ریسک مالی بفهمی اصلا توانایی رعایت قوانین و مدیریت ریسک رو داری یا نه

اینکه من ترجیح میدم پول جمع کنم و اکانت ۱K بخرم کاملا انتخاب شخصیه ولی نمیشه انتخاب شخصی رو به عنوان یک اصل برای همه تریدرها مطرح کرد

اگر قرار باشه ذهنیت یک تریدر با یک حساب رایگان دگرگون بشه یعنی اون ذهنیت از اول اونقدر محکم نبوده که بشه اسمش رو قانونمندی گذاشت

قانونمند بودن باید مستقل از این باشه که حساب رایگانه یا چند هزار دلار روشه

البته نظرت کاملا برای من محترمه و ممنونم ازت که تایم گذاشتی و مطالعه کردی تاپیک منو

کلیتی که فعلا راجبش گفتن این هست که 15 روز تایم چالش هست در انتهای روز 15 هر شخصی بیشترین بالانس و داشته باشه برنده 100 میلیون تومان هست و محدودیت هم درادون کل و روزانه و قانون دیگه ای تا جایی که من خوندم نداشته

صد تومنو بذاره جیبش ورشکست نشه.

میگم بهش اقا ساول هنوز چون نتونست فولفاند قبلی و پاس کنه هنوزززز ناراحته 100 تومن و میگه بزارید جیبتون :joy:

چشم عزیزم انجام میدم

نفر اول رو میری میبینی 1 لات رو طلا باز کرده 10 پیپ بگیره :joy:

میگید نه منتظر باشید

نفر دوم من میشم 2 لات میگیرم 10پیپ اوت میشه اون :rofl:

زارت.

ساول یک قرون پول دست هیچ پراپی نمیده‌.

حاجی من از قدیمی های اینجام نگو اینارو :rofl: اب یخ و باید اینجا تقدیم ساول و سولی و… بنماییم داداش نتونستی پاس کنی دیگه عیب نیست که :joy:

آها. اشتباه گرفتی من هیچوقت گول پراپ رو نمی‌خورم.

اگر شخصی بتونه صد درصد پلن معاملاتی رو اجرا کنه درسته حرف شما. ولی برای من حداقل ترکیب:

رقابت با مارکت+رقابت با صد نفر سر جایزه چالش+ رایگان بودن چالش خیلی سمیه

نه درست گرفتم قربونت

شرایطی که فعلا اعلام کردند خوبه باید باز بشه مسابقه ببینیم چی میشه

بله مسابقه هست دقیقا اولین نفر پاداش دریافت میکنند

منم شناختم دادش :smiley:

به نظرم این حرفت یه بخش مهم ماجرا رو جا میندازه چون مسئله فقط اجرای صد درصدی پلن نیست وقتی همزمان داری با خود مارکت رقابت میکنی و با صد نفر دیگه برای جایزه رقابت میکنی و از طرفی چالش هم رایگانه طبیعیه که فشار روانی و رفتار رقابتی شدیدتر بشه این ترکیب میتونه حتی یه تریدر منظم رو هم از پلن خودش خارج کنه بنابراین اینکه بگیم فقط اگر صد درصد پلنت رو اجرا کنی مشکلی نیست به نظرم زیادی ساده سازی ماجراست

اگه میخوایین تیم بشید منم هستم