اینو قوانینش رو میگن خیلی سخته ولی نشدنی هم نیست، یکی درست توضیح بده خواهشا
سلام
ببین اول از همه برو توی سایت شون بخش قوانین شون رو باز کن کامل و دقیق بخون نهایتش 30 دقیقه وقت میبره که اصلا متوجه بشی قوانین شون با سبک کاریت میخونه یا نه
بعدش اگر دیدی با توجه به قوانین شون اوکی هستی یه بررسی با پلن معاملاتیت بکن ببین پلن معاملاتی که داری با قوانین فول فاند میتونه جلو بره یا نه که وقت و انرژیت رو بزاری یا نه که البته چون رایگانه بازم به تست کردنش می ارزه ولی تا قوانین رو نخوندی اصلا چالش فعال نکن
دقیقا باید با احتیاط و صبوری عمل کرد
امروز میریم برای شروع هفته معاملاتی جدید امیدوارم هفته خوبی برای همه باشه
اگر امروز معامله داشتم حتما به اشتراک میزارم اینجا
ضمنا امروز که پلتفرم رو که باز کردم یه اطلاعیه توش بود که گفته بود بخش پاسی ها و برداشت ها گذاشته رابین سود برای کسایی که دنبال اعتبارسنجی هستند میتونند ازش کمک بگیرند
اینم اطلاعیش البته فقط به همین بخش اتکا نکنید سایر پارامترها رو هم در نظر داشته باشید توی تصمیم گیری
خبری نیست هنوز
منتظرم ببینم چی میشه امروز ![]()
دمت گرم آقای دلاوری، با قدرت و نظم ادامه بده ![]()
رابین-سود
ممنون بابت انرژی مثبت تون امیدوارم پرسود و موفق باشید ![]()
با همین فرمون بری انشاالله موفق میشی ![]()
ممنون بابت انرژی مثبت تون
امیدوارم چون یکم چالش حساس و سختی هم هست هم از نظر درادون 20% و هم حداقل 40 روز معاملاتی خیلی دارم سعی میکنم با حساسیت جلو برم که ببینم میتونم با پلن معاملاتیم ازپس این چالش بر بیام یا نه
دیگه همینه
سخت نبود شرکتشون ورشکسته میشد به خدا
همه جا سخته
من حداقل از اینکه رایگان میزارن و میشه تست کنم راضیم. تهشم نشد دوباره اکانت میگیرم.
رابین-سود
شما هم موفق و پرسود باشید ![]()
فکر کنم ایشون خانم هستن
ایشالا موفق باشید
پراپ خوبی هستش من تعریفش را شنیدم
ممنون از انرژی مثبت تون ![]()
آفرین از چشم بد دور
ممنون از انرژی مثبت تون امیدوارم برای شما هم هفته خوبی باشه ![]()
استاپ و تیپی رو توی خود چارت میشه گذاشت؟
یه عکس از فضای چارتش میشه بزارید
این محیط کلیش هست یه چند تا کسری داره مثل همین گذاشتن sl , tp روی چارت با درگ کردن و ران نشدن اکسپرت های مدیریت سرمایه متاتریدر که خب میدونم خیلی ها ازش استفاده میکنند
بابت گذاشتن sl , tp یک شنبه که زنگ زده بودم پشتیبانی بهم گفتند تا اخر هفته اینده شاید این قابلیت اضافه بشه حالا باز برای جزییات ریز تر فک کنم خودتون استعلام کنید بهتر باشه