حتما اسپمها رو حذف کنید ولی
قبلش یک دستورالعمل برای مواردی که به عنوان اسپم حذف میشه رو بنویسید و به اطلاع همه کاربران برسونید
حتما اسپمها رو حذف کنید ولی
قبلش یک دستورالعمل برای مواردی که به عنوان اسپم حذف میشه رو بنویسید و به اطلاع همه کاربران برسونید
سپاس بابت توجه و دقت عملتون ! بله کاملا با شما موافقم اسپم بله صد حذف بشه… ما یک پست خبری ایجاد تا دوستان مطلع و نظر بدن !چطور شده !طرف اومده سی تا پست از هیستوری پوزیشن هاش گذاشته خوب معلومه اون پست باید مدیریت بشه… اما خیلی وقت ها ممکنه گفتگو تند بشه بین دو طرف مبحث اینکه یکی حذف بشه و مبحث به سمت دیگه شیب پیدا کنه این واقعا اسیب زنندس .. منظورم از ویرایش کلمات این بود که مدیران بخش صحه صدر بیشتری داشته باشن و در گفتگو های تند فقط کلمات تند و زشت رو ویرایش کنن تا سمت گفتگو عوض نشه … مدیر های بخش هم معرفی بشن یا در بالای هر بخش اسمشون باشه احساس بهتری برای کاربرها داره دنبال کردن هم که این دوستمون گفت و گفتید قرار اضافه بشه اون هم عالیه درجه هایی هم که قرار دادید عالیه …
نه خوبه بذار باشه میخندیم ![]()
ولی جدی قرار نیست هرکی مخالفمونه رو اینجوری سرکوب کنیم
مگه مزایای اپ اندروید چیه؟ فقط همین که با یک لمس سریع وارد کامیونیتی بشیم درست میگم؟ یا سود دیگه ای هم داره؟
ای بابا اعداد رو به فارسی بر میگردونید فکر عملیات برعکسش هم باشید دگه! مثلا موقع انتخاب گزینه کپی کردن، این عملیات به انگلیسی تبدیل شه اونجا اتفاق بیفته.
ما ایرانیا که به کپی کردن معروفیم. الان این اعداد فارسی کپی میشن جایی کاربرد نداره.
موقعی هم که پستی در تاپیک منتشر میشه توسط OP، این OP هم ذکر شه متوجه ش بشیم.
بنده نمیدونم انجمن گفتگوهای قدیمی را یادتونه یا نه،خفن ترین هاش با وی بولتین بود ، کسانی که ریپلای میزدن و کوت می کردن و …. خیلی واضح تر بود به عبارتی ui خیلی اوکی تری بود
پیشنهاد دوم و مهمتر : اینجا کم کم داره تبدیل میشه به یوزر های تبلیغ گر، همون بساط گروههای تلگرامی ، شخص از طرف فلان پراپ و فلان استاد داره میاد زیرپوستی تبلیغ می کنه،با مخالفینشون یهو چند اکانت هماهنگ حمله می کنند و ….. بابت این داستان لطفا یک خرد جمعی بشه و سفره این افراد هرچه سریعتر جمع بشه که اینجا مسموم خواهد شد
پیشنهاد سوم بخشی مثل تشکر ( انجمن های قدیم) قرار بدید جهت معرفی کاربرهای با دیدگاه پخته تر ( مثل تیک آبی که توسط شما تعلق بگیره )
پیشنهاد آخر : یک احراز هویت اختیاری ولی مستند به عمل بیارید از کسانیکه مبخوان داوطلبانه احراز بشن ، اگه پراپ برداشت زدن عنوان پراپ تریدر بیاد زیر نامشون یا نماد پراپ تریدر ، و کسانیکه بروکر سود مستمر داشتن نماد مخصوص خودش اینجوری کاربر بدونه شخص پاسخ دهنده پراپ تریدر واقعی هست یا بروکر سود ده هست خیلییی براش عالی میشه
حله دادا. اینا به مرور اضاف میشن. فعلا بزار تارگت و تیپی شون یه چیز دگه ست، به اون رسیدن چشم، انجمن شکل و شمایل حرفه ای به خودش میگیره.
یادش بخیر vbulletin قبلش یه چیزی بود اسمش mybb بود همچین چیزی. اون فری بود این لایسنی بود. یه چیز دیگه هم بود power داشت.
مجید آنلاین یمدت رو اون بود.
چه پیشنهادهای خوبی.
برای ریپلای و کوت پیشنهاد بدید دغدغه ما هم هست که بهبود بدیم. اگه ممکنه با اسکرین شات تا ببینیم چطور میتونیم پیاده سازی کنیم.
برای مورد دوم تمام تلاشمون این هست که فضا به اون سمت نره. اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشیم بدونیم. الان با چک کردن پروفایل افراد و بقیه مطالبی که در کامیونیتی منتشر کرده و نشان ها و سوابقش احتمالا میشه متوجه شد که اون شخص به صورت هدفمند داره تخریب میکنه یا اینکه واقعا کاربر واقعی هست. این موارد رو به صورت شفاف همه میتونن ببینن. همچنین قابلیت فلگ و ریپورت کردن توسط اعضای شناخته شده کامیونیتی خیلی به ما کمک میکنه
پیشنهاد سوم هم برای احراز هویت ایده جالبی هست فکر میکنم میتونیم انجام بدیم. در حال حاضر در حال ارسال دعوتنامه برای اساتید و تحلیل گرهای مطرح هستیم تا با تیک آبی بتونن در کامیونیتی فعال باشند.
ممنون از شما و تلاش های بسیار تیم ایران بروکر
به نظر من که تا اینجا هم خیلی عالی بودین.
پیشنهادی ک دارم شاید کمی چالشی و اجرای آن سخت باشه،
به نظر من برای یه سری تاپیک ها، تماس صوتی گروهی ایجاد کنید، البته همه کاربران نه و یه سری تاپیک های خاص که بار علمی آموزشی دارن، نه تاپیک های فان، چون میدونم سرور و زیرساختار بیشتری مصرف میشه براش. اگر این امکان ایجاد بشه عالیییه و آن تماس گروهی برنامه ریزی شده باشه و اعلان بشه در تاپیک
به ویژه اول برای کلاب خصوصی
گزينه یا فلگ کردن برای بن کردن افرادی ک خارج از موضوع تاپیک صحبت میکنن از همون تاپیک بن بشن فقط
بهترین چیزی که میتونید اضاقه کنید یک پوسته از تردینگ ویو بگیرید یا قابلیت بک تست رو به چارتتون اضاقه کنین ممون میشیم
باید کانال وجود داشته باشه با امکان کامنت اعضا زیر هر پست .
برای مثال فرض کنید الان من یک تاپیک اموزش نصب نینجاتریدر ایجاد کردم و هر قسمت از اموزش که قرار میدم دوستان سوال هایی رو میپرسند .
در حالت فعلی انقدر پیام ها و سوالات زیاد میشه که پیام های اموزشی من گممیشه لا به لای سوالات
یه یکماهم از این حرفتون گذشت
با اینکه پیشنهاد خوبی است ولی الان امکان انجامش رو نداریم. در حال تلاش برای انجام کار مشابهی هستیم در یک پلتفرم جداگانه هستیم. البته اگر دوستان و اساتید عزیز بخواهند در برای جلسه های گروهی یا وبینارها با رویکرد آموزشی و البته به صورت کاملا رایگان اقدامی کنند میتوانند از زیرساخت کامیونیتی استفاده کنند و ما استقبال میکنیم. خود جلسات میتواند در اسکای روم یا الوکام و … برگزار شود.
درست میفرمایید. در حال اضافه کردن هوش مصنوعی به کامیونیتی بودیم که انجام شد. این مورد فالو کردن افراد رو هم در اولویت قرار خواهیم داد.
حذف اکانت رو اضاف کنید
سلام وقت بخیر الان امکان فالو کردن افراد به کامیونیتی
اضافه شده است. میتونید استفاده کنید. بعد از فالو کردن افراد در ناحیه کاربری خودتون میتونید مطالب کسانی که فالو کردید رو ببینید.
سپاس ادمین عزیز
میتونی پستای الکی رو منتقل کنی به بخش گفتگو آزاد نه که به یه تاپیک منتقل بشن؟
اینو غیرفعال کن یا یه گزینه بزار که بشه غیر فعال کرد: یه چند مین تو یه تاپیک هستی، خودکار اون تاپیک دنبال میشه. خودت دستی بزنی تاپیک دنبال شه بهتره.
به قول شما فرم های معروف دنیا، یه سیستم داره که کاربری که سریع پشت سرهم پست ایجاد یا ری اکشن میده رو شناسایی و بن میکنه. شما چرا فعالش نمیکنی؟
قابلیت امتیاز دهی اضافه شده؟؟