آنلاین طلا بخریم یا زردچوبه؟

قبلا (اون موقع که اسم این سایتا به گوشم میخورد) فکر میکردم که حالا این سایتای آنلاین بدم نیستنااااا، بیا هر ماه زیر یک گرم و حتی نیم گرم طلا بخر، بعد که جمع شد و مثلا به 5 یا 10 گرم رسید، تحویلش بگیر. یعد یکم که سرچ کردم و این سایت ها رو زیر و رو کردم، دیدم که:
اولا اگر بیام طلا رو به نیت «چندین گرم شدن» توی یکی از این سایت ها بذارم بمونه، واقعا امن نیست و بهش دسترسی ندارم و روانم بهم میریزه بدتر.
دوما موقع دریافت فیزیکی، میان میگن که اگر زیر 30،20 یا فرضا 10 گرم، طلای فیزیک بخوای، سکه پارسیان و شمش میفرستیم که در این صورت هزینه بسته بندی و … داره.

سرتونو درد نیارم یادم نیست دقیق کی بود اوایل پاییز شاید، یه حساب سر انگشتی کردم دیدم برم از طلا فروش خیابونمون سکه با اجرت 4 درصد بخرم به صرفه تره!
در حال حاضر هم من اگر فقط دو تا راه داشته باشم. یکیش خرید آنلاین طلا باشه، اون یکی خرید چند گونی زردچوبه (به اندازه پولم حالا)
شک نکنید که زردچوبه فروش میشم!

12 لایک کرده

کلا به نظرم همشون خالی فروشن… یعنی فرض رو باید بر خالی فروشی گذاشت مگه اینکه خلافش ثابت بشه :expressionless_face:

4 لایک کرده

دقیقا. من که هیچوقت نتونستم به این پلتفرم ها اعتماد کنم.

3 لایک کرده

نمودار رشد قیمت زردچوبه هم بذارید لطفا

1 لایک کرده

صبر کن پست بعدیم آماده بشه ولی خب در این حد بگم که سال ۹۵ قیمت یک گرم طلا برابر با قیمت ۱۰۰ گرم زردچوبه الان بوده

3 لایک کرده

پیشنهادم به شما زردچوبه قلم نظام آباده تو بازار هم خوب فروش میره رنگشم بعد از ساب پرتقالی و مشتری پسنده
سال 1399 زردچوبه کیلویی 12.5 بود اما الان احتمال میدم بالای 300 هزار تومن در بازار عمده معامله بشه
البته یادتون نره زردچوبه کسر هم داره بار خشک میشه
اما بعد از همه مشکلات زردچوبه و با همه رنگی که به لباستون میده
نهایتا شما واقعا زردچوبه رو به صورت فیزیکی لمس میکنید و حس میکنید که واقعا وجود داره
اما در پلتفرم طلاش هر چقدرم که زرد باشه شاید فقط توی بنر مانیتور به چشم بیاد و هیچوقت به دستتون نرسه که بخواین لمسش کنید

4 لایک کرده

مرسی مرسی اطلاعات خوبی داری. با خط آخرتونم خیلی موافقم

2 لایک کرده

زنجبیل فلفل سیاه اعلا چی؟

کاش الان نت وصل بود براتون از یکی از بزرگترین پلتفرم‌های معاملات بازرگان ها عکس چارتشو میزاشتم
زنجبیل در هند و چین مدیریت میشه
فلفل سیاه یک پادشاه داره و اون هم هندوستان
شاید جهان جای مدرن تری شده باشه اما در لایه هایی هنوز در سنتی ترین مدل خودش قرار داره.
هنوز چشم جهان برای مزه‌ها به بهارات(هند) هستش.
معامله گری در دنیای محصولات فیزیکی و بازار هم عالمی داره
چارت هایی که هیچوقت توسط مردم معمولی دنبال نمیشه اما مستقیما با خوراک و زندگیشون مرتبطه

4 لایک کرده

تو چقدر اطلاعات داری بشر…. ایول داری… باید شناساییت کنم :joy:

خیلی موافقم :clap: :clap:

3 لایک کرده

یعنی پلتفرم داریم که میشه این نوع مارکت هارو هم تحلیل کرد؟

1 لایک کرده

بله خیلی از اقلامی که شاید فکر کنین مهم نیستن
همین زردچوبه و حتی کنجد و موارد دیگه که در حال تجارت آزاد هستن و شما حتی میتونید از خبرها و شرایط اون محصول توی کشور مبدا بفهمید که احتمالا در سه ماه آینده و پارت های بعدی بار تجار احتمالا وضعیت قیمت ها چطور خواهد بود
صرفا دلار باعث گرونی نیست در مواردی ممکنه یک سیل در نظام آباد هند باعث افزایش 30 درصدی قیمت زردچوبه بشه

5 لایک کرده

خوب پلتفرمش یا سورس پیگیری این جور اخبار و دیتاهارو میگی؟

1 لایک کرده

لطفا پست بعدیتون دارچین رو هم تحلیل کنید برامون ممنون

اگه اشتباه نکنم tredge هست
البته الان دسترسی بهش ندارم و خیلی وقته ازش استفاده نکردم

2 لایک کرده

دمت گرم. ایشالا نت وصل شه بررسی میکنم

3 لایک کرده

خوشمان آمد

1 لایک کرده

آپدیت جدید: گزارش عیار ایران بروکر (https://ayar.iranbroker.net/) به من ثابت کرد که اشتباه انتخاب نکردم:)

سلام . اصلا بهش فکر کردن اشتباه انقدر کلا برداری شده در این حوضه چرا بخوای بری سمت این موضوع ؟
طلا انلاین بخر اما انس اسپات طلا به تتر . (اسپات) بنداز داخل ولت مال خودت هر وقت خواستی برای خود کش کن چه الان چه صد ساله اینده در ولت خودت هستش و همیشه قابل نقدینگی هستش چون بنیهاد تتر پشتش .