اوضاع سایتای آنلاین طلا چجوریه الان؟

کسی از سایتای آنلاین خرید و فروش طلا خبر داره؟ اینکه یه سری میگن درخواست تحویل ثبت کنید و در اسرع وقت رسیدگی میشه، شوخیه دیگه؟ نه!

2 لایک کرده

کدوماشونو میگی؟ زیادن اخه؟

2 لایک کرده

من از اولشم مخالف این بودم همین الانم میدونم که تهش خطم به خیر نیست
این پلتفرما نمیتونن به شکلی که باید معاملات و مدیریت کنن و به سرعت دارایی فیزیکی رو منتقل کنن
ملی گلد نوشته بود تحویل درب منزل اگه اشتباه نکنم !

3 لایک کرده

اصلا پیشنهاد نمی‌کنم، مخصوصا توی شرایط فعلی که نقد بودن پولتون خیلی مهمه.

5 لایک کرده

آره وقتی میشه طلا رو بخری و به چشم ببینی و پیشت باشه، چرا باید جوری بخری که نه میبینیش، نه پیشته، نه حتی مال توعه! والا هی میگن امنیت امنیت! خب خودمونم میتونیم طلا رو نگه داریم دیگه! شما طلا بخری، میری میدی یکی دیگه نگه داره واست؟!

4 لایک کرده

چرا باید طلا را آنلاین بخرید اونم تو این شرایط! بیل بخوره تو اون کمرت خب پاشو برو تا طلافروشی طلاتو بخر و برگرد خونه! عجبا :man_facepalming:

3 لایک کرده

بخدا منم حرفم همین بود اما دستم برای گفتن

بیل بخوره تو اون کمرت

بسته بود:)

3 لایک کرده

“اسرع وقت” خودش یک شوخیه….

3 لایک کرده

ها بخدا

هیچی بهتر از طلای فیزیکی نیست

مخصوصا برای خانوما

آقایون برای اینکه برای خانوماشون طلا نگیرن، رو اوردن به این طلافروشیای انلاین

اونام نامردی نکردن همه پولا رو بالا کشیدن

3 لایک کرده

بااین حساب خانما برای چی رو آوردن به طلای آنلاین؟!

2 لایک کرده

که آقایون برای طلاهاشون نقشه نکشن و اصلا ندونن که خانوم چند گرم طلا داره:grin::grin::wink::wink:

3 لایک کرده

:rofl: :clap: دست خوش

3 لایک کرده

دلم به حال کسایی میسوزه که به امید داشتن پس انداز اضطراری در جنگ و… از این پلتفرم ها خرید کردن الان تو این وضعیت نمیزارن ملت برداشت بزنن و…!

من که خداروشکر جنگ 12 روزه بعدش فورا از همه اومدم بیرون رفتم سراغ طلا فیزیکی

3 لایک کرده

من میخواستم پول جمع کنم ولی پولی که ماهانه برام میموند از حقوقم خیلی کم بود و نمیشد رفت و باهاش طلا خرید.

از طرفی هم میخواستم از پولم در برابر تورم محافظت کنم و پول جمع کنم .

خب با پول کم که نمیشه طلا خرید اگر بخوام پولمو جمع کنم که به یه مبلغ قابل توجه برسه که بعد برم طلا بخرم بازم نمیشه چون قیمت طلا داره میره بالا و من نمیتونم بهش برسم .

اومدم پلتفرمای طلای انلاین و بررسی کردم و متوجه شدم طلایین از همه بهتره از لحاظ کارمزد و پرداخت پول این داستانا (اصلا نمیدونستم برای استفاده از این پلتفرم ها باید چه معیاری رو قرار بدم)

خلاصه ، یواش یواش شروع کردم پول ریختن تو پلتفرم طلا انلاین و طلا خریدن که خوشبختانه تونستم ۳۶۰ میلیون تومن جمع کنم با ذره ذره طلا خریدن و البته رشد قیمت طلا . و هر وقتم درخواست برداشت زدم بدون دردسر و این مسائل واریز شد برام . سرعت واریزش مناسب بود.

و الان که بهش فکر میکنم یکم زیادی ریسک کرده بودم از روی بی تجربه بودن بود که ۳۰۰ میلیون پول اونجا نگه داشته بودم.

این یه تجربه من بود از این پلتفرما گفتم بهت بگم شاید به کارت بیاد .:heart_hands::handshake::clinking_beer_mugs:

1 لایک کرده

منم دقیقا همین شرایطو داشتم

اکثر پلتفرم های خرید طلا چک کردم اخر سر رسیدم به زریال گلد

کارمزد کمتر و برداشت وجه انی داره که این دو مورد واسه من خیلی مهم بود

2 لایک کرده

کارمزدش چقدره؟؟؟؟