1 سال تجربه کار با «زریال‌گلد»؛ از کارمزد صفر تا خرید قسطی طلا

سلام به همگی،

راستش مدتی بود دنبال پلتفرم‌های خرید آنلاین طلا می‌گشتم و حدود 1 ساله که با «زریال‌گلد» کار می‌کنم. گفتم تجربه شخصیم رو باهاتون در میون بذارم که شاید به کارتون بیاد.

تا اینجای کار، چند تا نکته نظرم رو جلب کرده:

اول اینکه نسبت به خیلی از پلتفرم‌های معروف مثل «میلی» یا «ملی‌گلد»، قیمت‌شون مناسب‌تره. کارمزد خریدشون فقط نیم‌درصده و از همه مهم‌تر اینکه برای فروش، هیچ کارمزدی نمی‌گیرن.

دوم اینکه برای تحویل فیزیکی، شمش‌های زربد رو با قیمت خیلی بهتری نسبت به جاهای دیگه (حتی دیجی‌کالا) میدن و از وزن نیم‌گرم هم تحویل دارن. یه قابلیت دیگه‌شون هم خرید قسطی طلا با دیجی‌پی هست؛ جالبه که طلا رو بلوکه نمی‌کنن و همون لحظه می‌تونی بفروشیش یا درخواست تحویل بدی. من برای این خرید قسطی با پشتیبانی‌شون هم تماس گرفتم که خیلی دقیق و کامل برام توضیح دادن.

این فقط تجربه این ساله من بود و خواستم اینجا مطرح کنم. شما هم اگر تجربه‌ای با این پلتفرم دارید یا چالشی داشتید، حتما بنویسید تا بقیه دوستان هم بتونن با دید بازتری انتخاب کنن.

منتظر نظراتتون هستم!

2 لایک کرده

من یک تاپیک درمورد اینکه یک سایت معتبر پیدا کنم برای خرید و فروش طلا گذاشته بودم و جواب درست و قاطعی نگرفتم و مرسی بابت به اشتراک گذاشتن این تجربه .

شما خودتون برداشت داشتین ؟

ظرف چه مدتی پول واریز میشه؟

باگ با اینترنت همراه نداره؟