راستش مدتی بود دنبال پلتفرمهای خرید آنلاین طلا میگشتم و حدود 1 ساله که با «زریالگلد» کار میکنم. گفتم تجربه شخصیم رو باهاتون در میون بذارم که شاید به کارتون بیاد.
تا اینجای کار، چند تا نکته نظرم رو جلب کرده:
اول اینکه نسبت به خیلی از پلتفرمهای معروف مثل «میلی» یا «ملیگلد»، قیمتشون مناسبتره. کارمزد خریدشون فقط نیمدرصده و از همه مهمتر اینکه برای فروش، هیچ کارمزدی نمیگیرن.
دوم اینکه برای تحویل فیزیکی، شمشهای زربد رو با قیمت خیلی بهتری نسبت به جاهای دیگه (حتی دیجیکالا) میدن و از وزن نیمگرم هم تحویل دارن. یه قابلیت دیگهشون هم خرید قسطی طلا با دیجیپی هست؛ جالبه که طلا رو بلوکه نمیکنن و همون لحظه میتونی بفروشیش یا درخواست تحویل بدی. من برای این خرید قسطی با پشتیبانیشون هم تماس گرفتم که خیلی دقیق و کامل برام توضیح دادن.
این فقط تجربه این ساله من بود و خواستم اینجا مطرح کنم. شما هم اگر تجربهای با این پلتفرم دارید یا چالشی داشتید، حتما بنویسید تا بقیه دوستان هم بتونن با دید بازتری انتخاب کنن.
بله چندین بار پول لازم داشتم و مجبور شدم طلا بفروشم و چون بانک ملی داشتم به صورت آنی همون دقیقه به حساب بانکیم واریز شد.
تا الان هم حداقل زمان هایی که من وارد و شدم و چک کردم باگ نداشته و به مشکل نخوردم. حتی وقت جنگ که اکثر برنامه ها مشکل خرید یا فروش داشتن بدون مشکل 3 گرم خریدم.