راهکاری برای دوستانی که می‌خواهند در این شرایط ترید کنند

با سلام و احترام،

دوستانی که می‌خواهند در این شرایط ترید کنند، چند راهکاری که به نظرم مفید هست را میگم: اول اینکه اگه میخواهید داخل بروکر ترید کنید ، ترندو ( دانلود از بازار) مناسبه.دمو هم داره می‌توانید تستش کنید. اهرمش هم تا ۲۰۰۰ هست.هیچ مشکلی با فست اسکلپ هم نداره، مثلا شما فقط ۱ ثانیه معامله را باز نگهدار، مشکلی با این موارد ندارند. از پشیبانی هم سوال پرسیدم .اگه انتقادی ازش دارید بنویسید.

اگر اعتماد به بروکر‌های فعال در این شرایط ندارید ، می‌توانید از معاملات تعهدی و فیوچرز صرافی‌های داخلی استفاده کنید.

اولیش صرافی نوبیتکس هست که بسیار مناسبه اما توی شرایط جنگی اهرمش را به ۱ تغییر داده. شما داخل معاملات تعهدی این صرافی می‌توانید هم سل بگیرید و هم شورت. حجم معاملاتش متاسفانه کم شده در این شرایط و تایم فریم بالا باید کار کنید.

اما صرافی بعدی که اهرم ۱۰۰ داره و به نقدینگی خارجی وصل هست و در واقع فیوچرز داره ، صرافی تبدیل هست .

برای اینکه از اهرم ۱۰۰ این صرافی روی چند تا ارز رده بالا استفاده کنید ، باید از سایتش استفاده کنید. نرم افزارش نداره. داخل نرم افزارش معاملات تعهدی با اهرم ۱۰ هم داره که حجمش به شدت بالاست. همچنین کارمزد معاملات فیوچرزش که تا اهرم ۱۰۰ داره معادل ۰.۱ برای باز کردن موقعیت و ۰.۱ برای بستن اون هست. پس برای اسکلپ هم مناسبه در تایم پایین. من با تمامی موارد بالا کار کردم و نظرات خودم را گفتم. اگر ترس از قطعی نت داخلی و برق و… دارید بهتر است حسابتون را سنگین شارژ نکنید در هیچ کجا. موفق و پایدار باشید در پناه خدا

4 لایک کرده