بچه ها من چون عملکرد طلا رو دنبال میکنم و درمورد راه های مختلف سرمایه گذاری روی طلا سرچ میکنم؛ نظری که دارم رو میگم و اگر شما هم کامنتی دارید حتما بنویسید.
این شرایطی که الان داریم میبینیم و مشابه این توی دی ماه و حتی تیر ماه بهم ثابت کرد که اگر بخوای پول روزمره یا درآمد ماهانت رو ببری سمت خرید و فروش توی سایت های طلا، توی کوتاهمدت یه جورایی دسترسی بهش محدود میشه. حالا یعنی چی؟
فرضا اگر 500 میلیون به صورت کم کم خرید کرده باشی در طول زمان از طریق سایت های آنلاین به این نیت که جمع بشه تا تبدیلش کنی به یه ماشینی چیزی، تا تقی به توقی میخوره، میان محدودیت روی برداشت لحاظ میکنن! این یعنی تو بخوای سرمایت رو خارج کنی، مثلا با محدودیت سقف برداشت 10 میلیونی یا تو بهترین حالت 50 میلیونی، باید 10 الی 50 روز برداشت بزنی هی! حالا این وسط خود طلا و دلار و حتی ماشین هم نوسان میکنن. حالا بیفت دنبال پولت!
راستش قبلا داشتم وسوسه میشدم که بیام کم کم هر چی پول رسید دستمو ببرم تو سایت های آنلاین سرمایه گذاری کنم. اِنی وِی، با این شرایط و تجربیاتی که میبینم یه عده تو سوشال میگن، عطاش رو به لقاش بخشیدم و میرم سکه های کوچولو کوچولو میخرم با اجرت 3-4 درصدی ![]()