اوکیه،من دارم روش ترید میکنم
من حتی با بین الملل و وی پی ان هم متای 5 وصل نمیشم
نت مشکل داره یا اون بروکری که کار میکنی خدمات نمیده
پراپ خوبیه اگه طلا معامله میکنی گیره کپی بهت نمیدن
جالبه چند سال هستش یا این پراپ هستم و ۵ برداشت داشتم، ولی کپی ترید نخورد بهم، داووجونز هم میزنم،تازگی اینجور شده دوستان؟
اوپن وال استریت نیم ساعت اولش مشکل داره برای کپی؟
داداش با ابزار تغییر ای پی ترید میکنی گیر تغییر آی پی نمیدن؟ اگر نمیدن امکانش هست که با ابزار تغییر ای پی چالش بخریم و کار کنیم و در صورت رسیدن به برداشت سودمون و پرداخت کنن؟
من کانفیگ آی پی ثابت میگیرم.
ولی با پشتیبانی انگلیسی صحبت کردم و اونها یه فایل برام فرستادن که توش یکسری کشور رو اعلام کرد که نباید باشن، بقیه مشکل نداره، ولی با پشتیبانی خودت هم صحبت کن.
فانددنکست عالی هستش، طلا، نزدک و داووجونز ، عالی هستند، اسپرد عالی، سرعت اجرای اوردر بالا و برداشت عالی، واریز فقط جدیدا تاپ چینج شده و با تتر بخاطر بحث بنیاد تتر فعال نیست که کار رو سخت میکنه.
شما برداشت داشتی از فانددنکس ؟!
و چه نمادی کار میکنید ؟!
میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی نت میگیرین و سپس ابزار تغییر آی پی استفاده میکنید؟
بله ۵ بار برداشت زدن
دو بار روی حساب ۶k دو مرحله
دو بار Estellar Instant که ۵k
یک بار روی حساب ۶k تک مرحله
اما بدلیل قطعی زیاد از کار صرف نظر کردم، و صبر میکنم.
البته هنوز سر به سر نشدم با فانددنکست.
بقیه تو داشبوردم هست، اینها رو از قبل داشتم
امیدوارم وصل شوم و بتونم تصویر نوشته پشتیبانی رو براتون بفرستم
اسپرد نزدک توی سشن آمریکا چقدره؟
کدوم نماد ؟
چون روی داوجونز الکی الکی کپی ترید ازم گرفت !
توی گروه بلاکم کردن و پشتیبانی هم جوابمو نداد
من این مشکل رو نداشتم، با پشتیبانی تماس بگیر چون این مورد رو از خیلی ها شنیدم
طلا و داووجونز
مشکلی نداشتم فقط دو بار بهم هشدار اور ترید داد از طریق ایمیل. همین
آخرین حسابم رو که گرفتم و خیلی عصبانی شدم از قطعی اینترنت، ۶k دو مرحله ای بود که مرحله اول پاس شد، در مرحله دوم ۲ درصد سود بودم که در یک روز معاملاتی، البته ابتدای روز معاملاتی وارد ضرر شد البته خبر اومد و بازار ریخت، تا اومدم ببندم وی پی آن قطع شد، تا وصل کنم و دوباره ببندم، دیدم ضرر روزانه رو زده ۳۰۰.۰۵ دلار که اون هم بخاطر کمیسیون بود. تا اعماق ….. سوخت. دیگه بعد از اون با خودم دلم صاف نشد برای کار ترید در این شرایط که می توانست در حالت عادی این اتفاق نیفته و من حسابم رو از دست ندهم.