پراپ فاندد نکست چطوره؟

تا قبل جنگ سرمایه گذاری برتر از همه بهتر بود

الان باید منتظر بمونیم تا برگرده

3 لایک کرده

من باهاش کار کردم. چندین برداشت هم داشتم.
ولی جدیدا خیلی به کاربرا انگ کپی ترید میزنه. یعنی چی؟ یعنی میاد تریدهای تو رو با تریدهای یه نفر دیگه که ممکنه توی یه قاره دیگه باشه کنار هم میذاره و میگه کپی ترید صورت گرفته. هر چقدر هم بچه ها ایمیل زدند و مدارک فرستادند که ما این کار رو نکرددیم فایده نداشته. حتی صفحه بررسیش توی ایران بروکر هم این رو بالاش نوشته.

3 لایک کرده

شخصا باهاش کار نکردم ولی در موردش قبلا کامل تحقیق کرده بودم و ظاهرا پراپ معتبر و قابل اعتمادیه فقط یه سری قوانین داره که یه ویدیو از نماینده ش تو ایران دیدم که در موردشون میگفت
مثلا اگر اشتباه نکنم میگفت که تو یه تایمی رو داوجونز ترید نزنید چون اون زمان خیلیا میان و کپی ترید میخورید و بعد به پشتیبانی اینام پیام بدید فایده نداره
در کل پراپ اوکی‌ایه فقط یه سری ریزه کاری داره که سرچ بزن این ویدیو رو پیدا کن ببین یا از هر جای دیگه

3 لایک کرده

پراپ خوبی هست. ولی همینطور که دوستان گفتند باید بلد باشی چطور باهاش کار کنی که تخلف برات رد نشه.

1 لایک کرده

پراپ معتبری هستش و برداشت توسط دوستان انجام شده، بحث کپی ترسد هم بتازگی بخصوص در مورد حساب‌های بزرگ مطرح هستش بیشتر.

2 لایک کرده

فانددنکست شاید بهترین نباشه یا شاید هم باشه، ولی در حال حاضر چیزی وصل نیست که بخواهیم در موردش،بحث کنیم.

امیدوارم بعد از اتصال تجربیات رو به اشتراک بزازیم

سلام وقت بخیر.

کپی تریدی که میگن میزنه فقط رو داو که 30 دقیقه اول اپن نیویورک که خودشونم میگن نزنید بقیشون اوکیه

دقیقا دوست من رو هم روی داوجونز بهش گیر داده بودند.

1 لایک کرده

من داوجونز اوپن کار میکردم کپی ترید گرفتن از من !

وقتی گفتم چرا کپی ترید٫ مدارک بدید ؛ خیلی ساده گفتن که اوپن نباید بزنید از این اتفاقا میوفته و ….

و جالب این جاست هیچ کجای قانون سایت این رو ننوشتن !

اسکرین شات پایین هم درگیری لفظی من تو گروهشون بود که بلاک شدم آخر سر :backhand_index_pointing_down:t2:

یه نکته‌ی مهم دیگه هم هست که جدا از بحث داوجونز و کپی‌ترید باید خیلی جدی بگیرین، اونم موضوع واریزه.

حتماً واریز رو از ولت شخصی خودتون انجام بدین، مستقیم از صرافی انتقال نزنین. وقتی مستقیم از صرافی می‌فرستین، احتمال این که بخاطر تحریم ها پرداختی‌تون بره تو حالت بررسی و بلوکه بشه خیلی زیاده. اون موقع دیگه نه دست خودتونه نه دست فانددنکست؛ عملاً تراکنش میره تو وضعیت معلق و ممکنه مدت‌ها درگیرش بشین.

این مدل بلوکه شدن‌ها معمولاً به خاطر تحریم صرافی ایرانی پیش میاد و دردسر اداریش هم کم نیست. پس ریسک نکنین که بعداً بخواین دنبالش بدوین.

1 لایک کرده

دوستان با اینترنت بین‌المللی در حال حاضر میشه بهش متصل شد و ترید زد یا مثل سرمایه گذار برتر توی حالت close only گیر کرده؟

می‌گفتند اشکال های الکی میگیره !

چمن داوجونز اوپن بورس میزنم از من بدون دلیل کپی ترید گرفتن و حساب بسته شد . توی گروه فارسی به پشتیبانی گفتم و گفتم نباید بزنی اون تایم . در صورتی که هیچ کجای قوانین چنین چیزی ننوشته ! و بلاک کردن

نیاز بود آخرین اسکرین شات هم موجوده !

تو داجونز در اون تایم ممکنه تسویه داشته باشن و یا هر چیزی …که ممکنه این باگ شده باشه و نهایتا از اون نیم ساعت بگذرید ما قدرت انتخاب در خوب یا بد رو نداریم که بخایم خوب رو انتخاب کنیم انتخاب برای ما بین بد- بد تر- و بدترین هست ک ما بد رو انتخاب میکنیم…

1 لایک کرده

آره سر همین موضوع تو صفحه بررسی ایران بروکر دیدم اخظار زدند براش.
https://iranbroker.net/prop/funded-next/

1 لایک کرده

مطمئنا اوکیه ولی از لحاظ ایپی اشتراکی مطمئنا گیر میده. کسی هم که گیگی 1 میلیون پول میده ، احتمال زیادی وجود داره که تریدر باشه واقعا

1 لایک کرده

داخل فانددنکست میشه مارتینگل کرد؟ چت آنلاینشون جواب میده میشه ولی داخل توضیحاتشون یک اشاره ای کرده که انگار تخلف هست. کسی تجربه ای داره؟

1 لایک کرده

قبلاً که باهاشون کار میکردم میشد.
حدود یکسال پیش.
الان یکم قانون‌ها و طرح‌هاش متفاوت شده نسبت به قبل.
ملاک صفحه قوانینه و طبق اون باید بری. فقط توجه کن که قوانین هر پلن متفاوته و ممکنه نوشته باشه ممنوعه ولی تو پلنی که شما انتخاب کردی مشکلی نداشته باشه.
پشتیبانش هم یکم صبر کنی آنلاین میشه میتونی ازش بپرسی.

2 لایک کرده

درود من داوجونز کار میکنم در سشن نیویورک در ساعت اوپن از من کپی ترید گرفتن . پشتیبانی تیکت که گفتم مدارک بدید که کپی بودن نداد . گروه تلگرام فانددنکس هم گفت پشتیبانی پیام بده . و آخر سر هم از گروه تلگرام بلاکم شدم .

حواستون خیلی باشه که کلاهتون برداشته نشه !

فانددنکست سیستمش به ترید داوجونز روی اوپن نیویورک گیر بیخود میده. خیلی هم بچه‌ها صحبت کردند باهاشون فایده نداشته.
وگرنه باقیش اوکیه.

سلام. کسی حساب فانددنکست داره که تونسته باشه تو این دو ماه کانکت بشه ؟ از VPS میشه استفاده کرد؟