تشکر از شما بابت پیشنهاد
عه!!! شما فیلم دیگهای هم میشناسین در این رابطه؟
درود بر شما
بسیار بسیار بسیار مشعوف شدم با خوندن پیامتون
از خداوند رحمت برای شما میخوام
به به
فوق العاده بود.
خیام متن منثور هم داره؟
وجود نداره .از اولش انسان برای اینکه خودشو اروم کنه برا خودش یه خدا ساخته .
همش هم روابط علت و معلولی میارن برای اینکه وجود داره در صورتی که همون قوانین هم میگن وجود نداره .
حالا به جرم مرتد بودن نبرنمون بالای دار
من کلا دیدم اینجوریه که مشکلات و دیدگاه های ما خودش طی زمان حل میشه
طبیعتا شما یک زمانی هم یک سوالات دیگه ای داشتید و طی زمان با تغییر خودتون سوالات شما هم عوض شده
من لینک اون فیلمی که دوستمون گفت رو فرستادم و شما میتونید ببیند و واقعا فیلم فاخریه
اما پیشنهادم اینه که کلا یه رشته فکری جدید برای خودتون ایجاد کنید و برید چیزی تجربه کنید که تا الان کمتر بهش پرداختید
شاید یک تغییر خیلی کوچیک توی رفتار روز مره یا عادات غذایی یا رفتاری خیلی میتونه حال رو بهتر کنه
بقولا همه فعالیت های ما نباید یک چیز بزرگ و خاص باشه و شما میتونید ریزبین تر بشین و لذات رو داخل چیز کوچیک پیدا کنید
بقول یک فیلسوفی
simplicity is ultimate sophistication
یک فیلم که اخیرا اومد اما خیلیا دوست نداشتن (چون درک نکردن)
فیلم (برنده اسکار شد)
Everything Everywhere All at Once 2022
فیلم دقیقا نگاه میکنه به خود ما
یعنی چی میشد اگر…
اگر…
با ذهن خالی فیلم رو باید دید چون حد تلورانس وحشتناکی داره و خیلی چپ و راست میشه
اگر لینک کیفیت پایینتر خواستید بگید تا 480 یا 720 براتون بفرستم
خیلی سخته
من قبلا با فلسفه رواقی آشنا شده بودم و شبیه به حرف شما رو اونجا خونده بودم
بحث اینکه با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمیشه یعنی من میدونم که باید بپذیرم اما ذهنم یاری نمیکنه!
شما احتمالا کار خاصی کردین برای پذیرش؟
بله بله ممنون میشم ۷۲۰ رو بدین
جسارتا از کجا فیلم دانلود میکنین؟
میشه بدونم کدوم علت ها میگن نیست؟
خدا وجود داره اسمشم هیواگلده
چی فرمودین؟؟؟؟
؟؟؟
720
از اینجا
(سایت سنگینه ممکنه مرورگرتون هنگ کنه)
اینطور نیست که به منبر رفته باشم نه،فقط چیزی رو گفتم که خودمم در مسیرش هستم.شاید یه نسخه حتی درست هم نباشه اما همین که حداقل یه رنجی رو از ادم کم کنه خوبه.البته بیشتر برای کسانی که در طلب خاستن چیزی هستند.
سوال شما چند قسمتی بود و شاید مورد اصلی و مد نظر شما خارج شدن از روزمرگی و اون حال خوب داشتن باشه.شما از سطح خاستن و داشتن به نظرم گذشتید.
من خودم به افراد بزرگتر و موفقتر و ثروتمند تر نگاه میکنم.اونا چطوری ادامه میدن.کسانی که در بالاترین سطح رفاه و ثروت دارن زندگی میکنن.چطوری کم نمیارن؟ چطوری زندگی براشون عذاب اور نمیشه؟شاید یکی از جوابهاش این باشه که چالش و مشکلی رو مدنظر قرار میدن و مدام سعی میکنن چیزی رو حل کنن و این حالشون رو خوب نگه میداره و نه ثروت و رفاه.
دقیق یادم نیست ولی جایی خونده بودم که حتی وقتی چالشی هم نباشه ذهن خودش با درست کردن یک چالش سعی میکنه همینطور رفتار کنه.حتی میتونه باعث به وجود اومدن بعضی از بیماری ها در بدن همین عامل باشه.
و در اخر اینه که اون حال خوب در بیرون نیست.اون شادی بی سبب در بیرون پیدا نمیشه.لذت های بیرونی تموم میشن و هیچ کدوم پایدار نیستن.اینا شاید خیلی کلیشه ای باشن ولی واقعیت هستن
امیدوارم که این شادی بی سبب لحظه لحظه زندگیتون رو پر کنه.
جسارت منو ببخشید
چون نمیتونی پول در بیاری
نه ربطی به خدا داره
نه مجرد بودن
نه متاهل
نه مرد بودن
نه زن بودن
نه ایرانی بودن
تو این کیس فقط به خدا ربطی نداره درسته
به نظر من هر جوری فکر کنی همون فکر میشینه تو سلول و دی آن آی بدنت اگه بگی حوصله ندارم یکسره روزی میشه که اصلا نتونی تا سر کوچه بری بعد اگه فکرنا امیدی به سرت زد مقداری پیاده روی کن درست میشه کارها رو واگذار کن به خداوند و خودت کنار بکش و بذار خداوند برای تو تصمیم بگیر به دنبال تلاش و کوشش باش در هر امری تسلیم خواسته خدا باش قضاوت و دروغ و حس عقب افتادن در زندگی بذار کنار به گذشته و آینده فکر نکن در حال حاضر از زندگیت لذت ببر و هیچ وقت حس ناشکری به خودت وارد نکن فقط این میدونم دنیا دار مکافات هست و ناشکری بدترین گناه و بعد قضاوت وحس حسادت و چند مورد دیگه رعایت کنید تمام مشکلات به آسانی حل میشه من آدم دینداری نیستم ولی از حس ناشکری و دار مکافات دنیا و همچنین نظم جهان دارم به این نتیجه میرسم خدا وجود داره چون اگه نظمی در جهان وجود نداشت سنگ روی سنگ بند نمیشد
بنظرم هر کاری بعد یه مدت روتینو تکراری میشه
بله درسته
سیستم مجازات و پاداش ذهن بهش عادت میکنه
تشکر از شما بابت لطفتون