بهترین چارت در زمان قطع اینترنت کدومه؟

الان بی نقص ترین چارت طلا را از کجا میتوان مشاهده کرد با نت ملی ؟

2 لایک کرده

بهترین سایت داخلی الان فراز هست که چارت تمام ارز ها و نماد ها رو داره و خیلی خوبه

5 لایک کرده

بروکر ترندو هم با نت ملی بالا میاد و تمامی چارت های جفت ارزها و شاخص ها و انس جهانی طلا و ارزهای دیجیتال دسترسی دارید، ترید هم میتونید انجام بدید ولی بنده توصیه نمیکنم برای ترید

2 لایک کرده

دوستمون درست میگه از چارت داخل بروکر هایی که با نت ملی کار میکنید هم رایگان میتونید استفاده کنید. اما فراز کامل هست هم بک تست داره هم ابزار های تریدینگ ویو رو کامل داره و تمام اندیکاتور ها هم داره ولی اشتراک میخواد دیگه

3 لایک کرده

اره فراز تخصصی تره و نیاز به تهیه اشتراک داره

3 لایک کرده

فراز و چارتیکس دوتا چارتی هستند که بنده با نت ملی استفاده کردم هر دو اشتراکی هستند بد نیستند در کل. هرچند بعضی از امکانات تریدینگ ویو رو ندارن مثلا یک اندیکاتور خاص پابلیکی که توی تریدینگ ویو بنده استفاده میکردم و لازم دارم هیچ کدوم ازین دوتا ندارن

5 لایک کرده

بروکر ترندو چارت تریدینگ ویو رو بالا میاره؟ آدرس سایت ترندو مخصوص نت ملی چی هست؟

2 لایک کرده

ادرس اینترتی سایت فراز چیه؟

1 لایک کرده

chartix.ir

بایتیکل رایگانه و توی بخش خدمات، ترید، ترمینال ترید میشه نمودارارو دید البته نمودارای بعضی بروکرا قطع و وصل میشه

بین این سه تا بهترین فرازه

1 لایک کرده

من چرا نمیتونم باور کنم به امکانات رایگانی مثل تریدینگ ویو و چت جی پی تی داشتیم الان باید به اطلاعات غلظ ماهانه اشتراک بدیم

3 لایک کرده

چارت طلا رو میتونی از طریق سایت faraz با نت ملی راحت بدون ذره ای تاخیر ببینی یا از بروکر wingo استفاده کنی که اکانت دمو بسازی چون با نت ملی روی متاتریدر 5 بالا میاد و راحت بدون تاخیر با پینگ عالی میتونی استفاده کنی - ترندو هم بد نیست ولی من خودم حال نمیکنم با گوشی چارت رو تحلیل کنم

1 لایک کرده

آدرس سایت بروکر ترندو مخصوص نت ملی چیه؟

اپ شو از تو بازار نصب کن

1 لایک کرده

متاسفانه بروکر ترندو وبسایت درست و حسابی نداره، فقط میتونید اپ موبایلش رو روی اندروید و ایفون نصب کنید و چارت ها رو ببینید و یا ترید انجام بدید

ولی به شخصه تابحال اونجا ترید نزدم

در حال حاضر با این شرایط بنده توی بروکر Fx24 و صرافی تبدیل در حال ترید هستم و راضی ام

از تبدیل برای ترید روی اتریوم و بیت کوین استفاده میکنم و از FX24 برای ترید روی انس طلا استفاده میکنم

1 لایک کرده

داداش مرسی از این اطلاعاتی که دادی . اما سایت این fx24 که نمیاد بالا . چون در به در دنبال اینم که متا رو بیارم بالا . . بعد اون صرافی تبدیل چطوریه یعنی بای و سل میتونی بزنی با اهرم؟

بله، صرافی تبدیل کاملا ایرانیه و معاملات اهرم دار تا ۱۰۰x رو داره و برای ترید جوبه

برای ترید توی بروکر FX24 باید به پشتیبان شون در پیامرسان بله پیام بدید تا کانفینگ رو در اختیارتون بزاره

ای دی پشتیبانی در بله : @fx24_sup

مرسی عزیزم. دم شما گرم

فعلا سایت bitycle.com

بهترین چارت در قطع اینترنت رو نفهمیدم دقیقا یعنی چی. چون شما اول پلتفرمی که فیلتر نباشه رو باید داشته باشی تا بعدش چارت رو ببینی😅

درکل فکر کنم منظورت بهترین پلتفرم باید باشه که فراز میگن خیلی خوبه. رابین سودم یک چک بکن پلتفرمشو. میگن رایگانه

فراز فعلا که جوابه

البته الان مصرف کننده کمه

تو اوضاع عادی که مصرف کننده به تعدد باشه نمیدونم سرعتش و دقتش پایدار میمونه یانه .

قبل از قطعی نت هم تجربشو نداشتم و فقط تریدینک میرفتم

بعدا هم که فعلا رو هواست

ولی فعلا کارو راه میندازه