به جز یورو کدوم جفت ارز رفتار روندی یا تمیزتری داره؟

سلام دوستان

کدوم جفت ارز چارتش تمیز تره و ناحیه های رنجو کثیف کمتر داخلش به‌وجود میاد از نظر شما؟؟ ب‌ جز یورو

2 لایک کرده

داوجنز برا استراتژی من خیلی زیبا و تحلیل پذیره

3 لایک کرده

من فقط نزدک میزنم.
بهتر هست که خودتون با بک تست روی نمادهای مختلف امتحان کنید. در ضمن انتخاب نماد با نوع استراتژی میزان سرمایه و زمان بندی و تایم فریمهای تریدر باید بخونه

3 لایک کرده

یکم از داو میگی داداش،چجوریه خیلی پیش میاد که چارتش غیر قابل تحلیل باشه منظورم رنج های کثیف کوتاه

2 لایک کرده

نزدک چجوریه؟؟اونم خیلی پیش میاد که رنج کثیف بزنه؟امیدوارم متوجه بشی منظورمو

2 لایک کرده

اره از نظر من همینس تو تایم فریم بالا باعث تحلیل پذیر بودنش میشه من تو ۳۰ دقیقه ام البته سودش از طلا کمتره ولی خوبه

1 لایک کرده

نزدک از نظر من تحلیل مذیر نیست ولی بازم خوبه

2 لایک کرده

واقعا فک میکنی تحلیل پذیر نیس؟؟:neutral_face:

2 لایک کرده

از نظر من استراتژیم اره نه که نیست تحلیل کنم به اینجا میره اینا نیره ولی منظورم اینه که خیلی فاثله داره ۲ کندل میاد کندل بعد اون سر دنیا

1 لایک کرده

پوند به ین ژاپن راضی ام ازش

2 لایک کرده

از چ لحاظ دقیقا؟؟

2 لایک کرده

به نظرم داو جونز یکی از زیبا ترین نماد های فارکس هست و خیلی خیلی تحلیل پذیر هست من روی استراتژی اوپن بورس امریکا روی داو جونز کار میکنم و خیلی راضی ام ازش

3 لایک کرده

روند یا رنج ؟؟؟

2 لایک کرده

من فقط اوپن نزدک میزنم روز ی یه معامله چه سود چه ضرر.

نزدک و داو و اس اندپی اکثر مواقع در اوپنشون یک یا دو تا حرکت فیک میزنن و بعد حرکت اصلیشون رو انجام میدن من کاری به حرکت اصلیش ندارم مگر این که از اول فیک نزنه من یک به یک نصف حجم میبندم و ریسک فری میکنم و در یک به دو میبندم در عمل ریسک به ریواردم میشه یک به یک و نیم وقتایی که مومنتوم قوی هست بعد از یک به دو تریلینگ میکنم به دو روش یا حد سودم رو میکشم زیر کندل قبلی یا حد سودم رو میکشم بالا یا پایین نقاط نوسان. تا جایی که میتونستم استراتژیم رو برای شما و دوستان توضیح دادم جزئیات بیشترش تجربه شخصیه

4 لایک کرده

شما اگر به خودت زحمت بدی و یک دستمال ، مانیتورت را بکشی ، نمودار تمام جفت ارزها را تمیز تر میبینی!

2 لایک کرده

عالی بود…ولی خب من کلا از این سبک اوپن ها خوشم نمیاد :sweat_smile:

4 لایک کرده

تمیزترین حرکت رنج رو در بین جفت ارزهای فارکس که میتونید باهاش معامله بگیرید و مایکل گفته بود جفت ارز دلار فرانک سوییس هست منتها فوت کوزه گری این هست که در سقف یا کف رنج وارد بشید و در وسط رنج یا ببندید یا سر به سر کنید.

مایکل میگه در حالت رنج بیشترین احترام رو به سقف و کفها دلار- فرانک میذاره.

این مربوط به‌اموزشای یا ۲۰۱۶ مایکل هست یا ۲۰۲۲ یادم نیست لازم هست اول بک تست بگیرید.

3 لایک کرده

نوسانات خوب میخوای(رنج کمتر)

کریپتو خصوصا ارزهای اصلی.یه ارزی مثل زی کش فوق العادست نوساناتش

3 لایک کرده

شما عزیز کلا نظر نده،شمارو دیگه همه می‌دونن ولمعطلی :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 لایک کرده

هر هر هر

چقدر با نمک بودیو نمیدونستیم :joy: :joy:

3 لایک کرده