از اکسکوینو چه خبر؟ + راه ارتباطی با اکسکوینو

منم هر چی تماس گرفتم هیچ راهی نبود متاسفانه

2 لایک کرده

دیگه واقعا جمع کردن رفتن!

هلدینگ ارنیکا شامل اکسکوینو، هومسا و فلایتیو از چندین سال پیش برای حفظ امنیت دارایی مشتریان، اموال آنها را به حساب‌های شخصی خود انتقال می‌دهند :joy::joy::joy:

2 لایک کرده

اینا دیگه پروندشون بسته شد بهتره کاربر دنبال پولش نباشه

2 لایک کرده

فک نکنم دیگه هیچ یک از کاربرای این صرافی به یه قرون پول هم برسن

1 لایک کرده

اکسکوینو پولم رو خورده بایدکجا برم شکایت کنم الان یکساله لطفا راهنماییم کنید تورو خدا چیکارکنم این خطمه09381602627

2 لایک کرده

الان داره یسال میشه صرافی اکسکوینو پول کاربران رو بالا کشیده و هیچ شفاف سازی نکرده چقد راحت دارن دزدی میکنن انگار نه انگار پول اینهمه مردم تو جیبشون هس دارن با پول ما حال میکنن انشالله درد مرض بگیرین

2 لایک کرده

این صرافی از دو سال قبل شاکی پیدا کرد. حتی هلدینگ ارنیکا هم شاکی داشت نمیدونم کاربر رو چه حسابی به اینا اعتماد کرد

3 لایک کرده

با سلام دوستان و کاربران عزیز و مال باخته صرافی اکسکوینو لطفا اگه مایل بودین یه کانال بزنیم و در مورد این صرافی بیکفایت و نامحترم صحبت کنیم اگه مایل بودین اطلاع بدین مچکرم منم مثل شما مال باختم ۱۰۰۰تترمنم انجام نشده در صورت نیاز اسگرین هم دارم کسانی که خواستن نشون میدم با تشکر از شما دوستان عزیز

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز . پول من رو ۲ سال پیش داشتن میخوردن که من حضوری رفتم گرفتم ازشون . ادرسشون اون موقع تهران . کامرانیه . بن بست مریم بود فکر کنم .هلدینگ هست که یه قسمتش اینه و یه قسمتش سایت هومسا بود و چیزای دیگه. برو اونجا حضوری بگیر . البته اگر در نرفته باشن. الان دو سه ساله تو سرازیری هستن شما چرا پول ریختین توش ؟؟

2 لایک کرده

فک نکنم دیگه کار به جای بکشه. شاید فرار کرده باشن.

2 لایک کرده

عرض کرده بودم ۱۰۰۰تتر فعلا که مونده و البته جاشنو عوض کردن

1 لایک کرده

باید از طریق شکایت پیگیری بشه

1 لایک کرده

خب الان کاربرا یک ساله از این شرکت دارن شکایت میکنن. این صرافی عضو انجمن فین تک و نظام صنفی هم بود حتی اوناهم جواب کاربر رو نمیدن. باهم دستشون توی یه کاسه هست!

2 لایک کرده

برو پلیس فتا شکایت کن و یا مراجع قضایی من هم ۲میلیارد خوردن

2 لایک کرده

کسی کانالی چیزی داره درمورد اکسکویینو و مال باخته‌هاش

1 لایک کرده

یه اکسکوینو داخل تلگرام سرچ بزن یه عالمه کانال مالباخته برات میاره

2 لایک کرده

دوست عزیزم هیچ وقت

1 لایک کرده

داره که داره اگه کاربران حمله کنن چند تا بادیکار هیچکاری نمیتونن بکنن بادیکار دارن خب کی چی همه کاربران پشت هم هستن

1 لایک کرده

فک کنم همون دفتر هم جمع شده

2 لایک کرده