آموزش یکی از پنج ستاپ قدرتمند شخصی به صورت کاملا رایگان

سلام وقتتون بخیر

خیلی دوست داشتم در آموزش باشم که متاسفانه دیر رسیدم… امکانش هست دوباره برگزار کنید یا اگه فایل آموزشی دارید در اختیار جا مونده ها بذارید؟… ممنون از شما

رضا شورگشتی هستم ممنون میشم منم اضافه کنید

شما همین دموش رو انجام بده ببینیم چند چندیم. اصلا معلوم بشه دو ماه حساب رو به سود مستمر برسونی یا تو دمو کال میشی.

ساسان امینی هستم . مشتاق آموزش

سلام.

محمدرضا هستم.

من تازه این‌پست رو دیدم.اگر امکانش هست اسم‌متوثبت کنید

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

یک پیام به صورت دایرکت ارسال کنید شرایط رو خدمتتون عرض کنم

آقا یاسر سلام و عرض ادب
اگر جلسه آموزش مجددو یا لایو داشتید لطفا بنده رو هم عضو گروه کنید

سلام وقت بخیر دوست عزیز

فعلا به دلایلی قصد تشکیل کلاس آموزشی نداریم. در صورت تشکیل جلسه آموزشی در این آینده رایگان نخواهد بود

پیگیر کلاس رایگان نیستم
دنبال استراتژی ارزشمند و جوابگو هستم
داشتن یک استراژی ارزشمند هزینه های خودشو داره و من به این موضوع قائلم
ولی شرایط خودش رو هم داره

صد در صد همین طوره دوست عزیزم

انشالا موقع برگزاری جلسات آموزشی بهتون پیام میدم

قدرت ستاپ های بنده رو خودتون درک خواهید کرد.

دوره قبلی هم هیچ گونه تعریف و تمجیدی از وین ریت و قدرت ستاپ نکردیم. سپردیم دست دانش پذیرا تا خودشون وین ریت رو به دست بیارن

حق با ایشونه. من تو دوره‌ی قبلی بودم. بحث وین‌ریت کلا میره کنار چون هرچی بک تست زدیم استاپی نشد:joy::joy:

درود آقای حیدری متاسفانه هیچ کدام از دوستان بک تست و فروارد تست هاشون رو در تاپیک ارسال نکردند. توی گروه تون به دوستان ابلاغ کنید. قبلا هم به آقای محمدهادی عرض کرده بودم

جناب یاسر

بنده دارم جامعه آماری در میارم، میخام ۱۰۰ تا بک تست بگیرم، تا الان نزدیک ۳۰ تا گرفتم، با ریسک به ریوارد یک به یک،،، تا الان بیشتری استاپ شدن، بازم ادامه میدم و نتیجه نهایی به همراه عکس‌های بک تست خدمتتون ارسال میکنم،،، این استاپ زیاد شایدم به خاطر بدفهمی بنده باشه،،، نتیجه خدمتتون ارسال میشه

شما فکر کنم در جلسه آموزشی حضور نداشتین چطور بک تست گرفتین

باهاتون صحبت کردم و بنده رو ارجاع دادید به کانال تلگرام و همینطور گروه یک از بچه ها،،،

پس احتمالا خوب متوجه نشدین یا خلاف جهت روند وارد معامله میشین. چون خود دانش پذیرا گفتن به ندرت استاپ میخورن

به خاطر همین گفتم که شاید بد فهمی بنده باشه،،، احتمالا امشب آمار و عکساشو خدمتتون ارسال میکنم، ممنون میشم نظرتون رو بگید

بسیار خب هستم در خدمتتون