احتمال اتصال اینترنت

دمو با ریل خیلی فرق داره. توی دمو خیلیا سود میکنن. اما توی ریل استرس ترس روانشناسی و گلی چیز های دیگه هست که جلوی سود کردن رو میگیره باید چند سال ریل کار کنی تا شاید سود ده بشی.

1 لایک کرده

اینترنت در جهان امروز یک نعمته بزرگه , دریغ کردن نعمت از مردم حرامه ! حالا هرچقدر دوست دارن ادا در بیارن ، دستشون رو شده

4 لایک کرده

به نظرم احتمالش خیلی کمه باید برین سمت سیمکارت سفید متاسفانه

2 لایک کرده

سیم سفید به کسی نمیدن که

1 لایک کرده

به شهروندان درجه اول میدن
من و شما بصورت غیرقانونی توی این کشور زندگی میکنیم :blush:

6 لایک کرده

یهو میبینی یک سال و نیم از جنگ گذشته عزیز جون

نگاه نکن میگن آمریکا میخواست یه هفته حمله کنه و بره همین یه هفته یه هفته میبینی یک سال گذشته

چون هدفشون حوریه که تو یه ماه نمیتونن بهش برسن

3 لایک کرده

بله هست کار هم میکنه تو روبیکا بگرد هست پرتقال فروش

2 لایک کرده

درود. وقتی واسه اینترنت بازار سیاه درست شده واسه چی فکر میکنید که نت ها را وصل میکنند؟!

2 لایک کرده

گفته بودن دوشنبه یا نهاااااایت سه شنبه اینترنت باز میشه
ببینیم و تعریف کنیم

2 لایک کرده

اگه باز شروع نکنن همو بزنن . فکر نمیکنم توافقی بشه

2 لایک کرده

مث قدیم نیس دیگه عزیزدل،جنگ های الان تبعات زیادی دارن هزینه های ب شدت زیادی دارن،و راحت نیس طولانی کردن جنگ و اصلا به نفع آمریکا نیست پس هرجور شده سرتهشو هم میارن..شما هستی منم هستم.

2 لایک کرده

کجا و کدوم منبع خبری این و گفته ؟

فک نمیکنم چنین چیزی گفته باشن دوست عزیز !

احتمالا این خبر مربوط به اتفاقات دی 1404 باشه ! چون توی سرچ کردن در مورد اینترنت اخبار موثق و به روز نمیاره متاسفانه و دیتا قدیمی به روز هم نیست !

اگرم من اشتباه میکنم که خب بگید تا منم بدونم

ممنون

2 لایک کرده

زومیت دیروز کار کرد این خبر رو یه نماینده گفته بود البته خبر رو هم چند دقیقه بعد پاک کرد

1 لایک کرده

اگه میخواست فردا پس فردا باز کنه نت پرو نت استاد ها این چرت و پرتا رو راه نمینداختن

1 لایک کرده

ولی خدایی دلم میسوزه واسه خودمون شما نگاه کن یه پراپ تریدر جنگ ۱۲ روزه داشته دی بوده جنگ الان هم بوده یه تایم یک ماه هم درگیر مشکلات پراپ ها بودن که باید سرور خودشون رو فعال میکردن تو یک سال گذشته ۵ ماهش رو بیکار بودن

5 لایک کرده

تو افغانستان الان بهتر از ما دارن ترید میکنن :expressionless_face:

5 لایک کرده

خبر خوب اینکه خیلی شلخته گوگل پلی از طریق وب بالا اومد واسه من:

البته کامل لود نشد و نمیشه هم چیزی دانلود کنی

ولی خب بنظرم این نشونه رو بشه به فال نیک گرفت

2 لایک کرده

رئیس انجمن هوشمندسازی با اشاره به تغییرات جزئی در فضای پروازی و ترددهای مرزی، پیش‌بینی کرد که احتمالاً ظرف ۱۰ روز آینده شاهد اتفاقات مثبت‌تر و گشایش‌های نسبی در وضعیت شبکه باشیم. البته این بازگشایی احتمالاً به طور کامل نخواهد بود.

3 لایک کرده

البته که من از خدامه زنگ زودتر تموم بشه

ولی به قول ترامپ خواهیم دید چه خواهد شد

2 لایک کرده

دقتی میتونن گیگی ۱تومن بفروشن مگه دیوان ان براهمه وصلش کنن تازه راه پول درآوردن یاد گرفتن😂

5 لایک کرده